Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, asi jsem hloupý nebo to nechápu ... poradíte mi někdo jak vyměnit halogeny v levém předním světlometu bez demontáže baterie? Jak to mám vyměnit na cestě? Díky moc za radu ...

v naradi mas srobovak ak mas zadny dekel svetla zaisteny srobom ak nie tak staci bez naradia, iba dat dole zadny kryt svetla a stlacit dratene poistky na ziarovke a vymenit.

je to trochu gynekologia ale inak ziaden problem.

to už se tady řešilo, hledej. Ale dám ti radu, jde to, jen musiš bý trochu šikovný a hlavně trpělivý. Jde to i mi a to já mám velké ruky jak cyp.

• Autor

ahoj, diky za radu, ale lepsi by mozna byl postup ...

ono je to ako s retazami.

treba si to vyskusat doma v klude a nie v strese na ceste pred policajtom este nedajboze ked je zima a prsi.

• Autor

ale ja proste nevim jak na to, jedina moznost je odsroubovat cely svetlomet ... pred tim levym je baterie a neni tam volne misto ...

Jde to blbě ale jde to .odjisti deklik a vytáhni ho nahoru.

• Autor

tak diky ... je to vazne sila, ale nakonec s mirne poskrabanyma rukama jsem to zvladl :-)

JJ je to super gynda. Já to vzteky málem rozmlátil kladivem, ale sežral jsem tabulku čokolády, rozdělal druhý světlo a štěrchal až jsem to dostal ven a dovnitř. Hlavně že to vymyslel Ing. co to určitě nikdy nedělal. Nic proti nim, ale občes by měli odsednout od kompu a požít manulně ruce třeba by to potom navrhovali s úctou k uživateli. lol lol lol lol lol

Upraveno od Combi2002

JJ je to super gynda. Já to vzteky málem rozmlátil kladivem, ale sežral jsem tabulku čokolády, rozdělal druhý světlo a štěrchal až jsem to dostal ven a dovnitř. Hlavně že to vymyslel Ing. co to určitě nikdy nedělal. Nic proti nim, ale občes by měli odsednout od kompu a požít manulně ruce třeba by to potom navrhovali s úctou k uživateli. lol lol lol lol lol

Minule som pomahal susedovi menit ziarovku na Forde Fokus a to si myslim ze bol poriadny oriesok, sme mali dorezane ruky ako slepy masar. Bez specialneho servisneho manualu to vobec neslo. Neviem si predstavit ze malby to nekto urobit na ceste :-) Zlate stare skodovky :-)

U superba s xenony.Když chceš vyměnit výbojku(žárovku na tlumená světla),tak musíš vyndat světlomet.Ale aby jsi vyndal světlomet tak musíš sundat přední nárazník.

u mé není problém místa dost :)

jinak kámoš co má Corollu 1.8 (ts) tak má na jedné straně baterku a na druhé nasrané ABS - bat. člověk vyhodí ale u toho ABS porod

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.