Publikováno Květen 9, 200916 r Ahoj, asi jsem hloupý nebo to nechápu ... poradíte mi někdo jak vyměnit halogeny v levém předním světlometu bez demontáže baterie? Jak to mám vyměnit na cestě? Díky moc za radu ...
Květen 9, 200916 r v naradi mas srobovak ak mas zadny dekel svetla zaisteny srobom ak nie tak staci bez naradia, iba dat dole zadny kryt svetla a stlacit dratene poistky na ziarovke a vymenit. je to trochu gynekologia ale inak ziaden problem.
Květen 9, 200916 r to už se tady řešilo, hledej. Ale dám ti radu, jde to, jen musiš bý trochu šikovný a hlavně trpělivý. Jde to i mi a to já mám velké ruky jak cyp.
Květen 9, 200916 r ono je to ako s retazami. treba si to vyskusat doma v klude a nie v strese na ceste pred policajtom este nedajboze ked je zima a prsi.
Květen 9, 200916 r Autor ale ja proste nevim jak na to, jedina moznost je odsroubovat cely svetlomet ... pred tim levym je baterie a neni tam volne misto ...
Květen 9, 200916 r Autor tak diky ... je to vazne sila, ale nakonec s mirne poskrabanyma rukama jsem to zvladl :-)
Květen 10, 200916 r JJ je to super gynda. Já to vzteky málem rozmlátil kladivem, ale sežral jsem tabulku čokolády, rozdělal druhý světlo a štěrchal až jsem to dostal ven a dovnitř. Hlavně že to vymyslel Ing. co to určitě nikdy nedělal. Nic proti nim, ale občes by měli odsednout od kompu a požít manulně ruce třeba by to potom navrhovali s úctou k uživateli. lol lol Upraveno Květen 10, 200916 r od Combi2002
Květen 10, 200916 r JJ je to super gynda. Já to vzteky málem rozmlátil kladivem, ale sežral jsem tabulku čokolády, rozdělal druhý světlo a štěrchal až jsem to dostal ven a dovnitř. Hlavně že to vymyslel Ing. co to určitě nikdy nedělal. Nic proti nim, ale občes by měli odsednout od kompu a požít manulně ruce třeba by to potom navrhovali s úctou k uživateli. lol lol Minule som pomahal susedovi menit ziarovku na Forde Fokus a to si myslim ze bol poriadny oriesok, sme mali dorezane ruky ako slepy masar. Bez specialneho servisneho manualu to vobec neslo. Neviem si predstavit ze malby to nekto urobit na ceste :-) Zlate stare skodovky :-)
Květen 11, 200916 r U superba s xenony.Když chceš vyměnit výbojku(žárovku na tlumená světla),tak musíš vyndat světlomet.Ale aby jsi vyndal světlomet tak musíš sundat přední nárazník.
Květen 11, 200916 r u mé není problém místa dost jinak kámoš co má Corollu 1.8 (ts) tak má na jedné straně baterku a na druhé nasrané ABS - bat. člověk vyhodí ale u toho ABS porod
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.