kenny_fx Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Zdar chlapi, nemám kryt nejspíše na klínovém řemenu (řemen hned vedle nádoby s ostřikovačema). Vadí to moc? Nebo si jej mám sehnat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 (editace) podle mýho je zakrytej jenom rozvodovej řemen, a ten co pohání altik atd. je normálně odkrytej Editováno: 11. Květen 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Presne. Nie je tam kryt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Přesně kryt je pouze na rozvody, kryt klínového řemene Octavie nemají.. Cena krytu rozvodů, pokud se jedná opravdu o něj, je 1000kč celkem.. Malá část, ke které se připevňují větší zobáčky stojí ve škodovce 250kč, a velká s zobáčky 750kč osobně jsem ji kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Díky, jedná se o řemen hned vedle nádoby na ostřikovače... udělám fotku. Nebo dá se i nějak jinak zjistit o jaký se jedná řemen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Díky,jedná se o řemen hned vedle nádoby na ostřikovače... udělám fotku. Nebo dá se i nějak jinak zjistit o jaký se jedná řemen? Buďto má zoubky (rozvodový) a nebo je hladký jako dětská prdelka (klíňak) Ale pokud říkáš že je kousek od nádobky odstřikovačů jedná se o klinový řemen a ten kryt nemá Editováno: 12. Květen 2009, autor: RiderPaul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tak tohle mám odekryté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak to je drážkový řemen a ten zakrytovaný není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak to je jen drážkovanej - klínovej řemen, ten nemá nikdo zakrytovanej, máš to dobře. Jirka21 byl rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 dík hoši, už jsem myslel, že při výměně rozvodů mi to tam zapoměli dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.