peetr Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Chlapi, jak je ta tyčka, co drží dveře otevřené ve dvou polohách, tak na dveřích ji drží velikej šroub. Není to torx ani imbus. Ve specializovaném obchodě jsem to nenašel. Má to asi dvakrát víc zoubků uvnitř jak torx. Imbus v tom taky prokluzuje, ale aspoň něco. Co to je za systém? Vyhodit a dát normální hlavu? Je to nějakej pevnostní šroub, asi by brousit moc nešel. Editováno: 12. Květen 2009, autor: peetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Potrebujes toto.: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 V obchodě řekni že chceš " sadu XZN " - prodávají se i jednotlivé ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 inak su v celom aute, sedacky, volant.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 inak su v celom aute, sedacky, volant.... Díky, budu hledat. No a torxy tam jsou hodně taky nebo to pasuje náhodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Nevíte náhodou jaká je velikost toho bitu na povolení toho šroubu co drží zámek ve dveřích?? Jestli M10 nebo M12, potřebuji vědět jaký mám koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Mikrospinac-zamku.htm - M8 na vyšroubování dvou šroubů z boku a vyndání celého zámku ven ... Editováno: 13. Květen 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.