Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Romariooo: Muj clovek :palec2::D Kolu a jine "hnede" piti nepiju :)

ale fuj, to se dělá po dvaceti letech

p.s. to je pro suprafátyho

Upraveno od Jar_da

Roberte: Chudak se ted nehne z domu, ani na Skodahome se nemohla podivat, a kdyz by mela povolne vychazky tak bych ji nechal doma? :) To neee :) Jo a prstynek jsem mel ;)

koukám samej abstinent...:)

alebo žeby absintent? lol

Aj z nealko piva nafúkaš to určite ;):palec2:

Z nealka piva nafoukáš prvních deset minut ale viděl jsem testy a je to v pohodě.

alebo žeby absintent? lol

Co zas Hrábě udělal?? :help::smich:

Aj z nealko piva nafúkaš to určite ;):palec2:

Jak z kterýho - takovej Forman z Černý hory je první pivo, který má 0,0% alkoholu ;)

tak ale z takých piatich to už musí držať lol

Jak z kterýho - takovej Forman z Černý hory je první pivo, který má 0,0% alkoholu ;)

nealko som ešte asi nepil, iba keď ochutnal :smich: :smich: :smich: ...Keď tak poriadne nie? :):D

:) Jo a prstynek jsem mel ;)

presne tak, ja som mu ako špión "asistoval" pri výmene lediek v zrkadlách tak som si to musel všimnúť ;):p

Co zas Hrábě udělal?? :help::smich:

Zase o něčem nevím ?!? :kuk:

Ale beru absint abstinentům lol

ty vole to je samej abstinent :help:

Romane potřeboval bych to pak vědět co nejdříve...

• Autor

Jak jsem se bavil s Romcou po Skypu, navrhl jsem mu at veme alkoholickeho Radka a pak at veme Birell. Podle me je to taky nejlepsi nahrazka alko piva, ptz to chutna vesmes stejne. A taky si myslim, ze ke girlovacce pivson proste patri a nee kazdy tam bude chtit prespat, takze asi tak. Takze ja jsem pro nealko pivo od radegastu Birell :palec2:

jsem pro i kdyz nejsem jeste rozhodlej jak dlouho zustanu ;)

Ted nám tady začali před bytovkou dělat novej chodnik! :smich: Nekecám!!! Ty woe...zastupitelstvo bere 11 července asi dost vážně!!! :smich:

Upraveno od Romariooo

to vypadá, ře budou vybírat 11.7. vlezný do obce

nesoutezite o vesnici roku nahodou, u znamejch takhle vopravujou vsechno narychlo aby vyhrali :)

Ted nám tady začali před bytovkou dělat novej chodnik! :smich: Nekecám!!! Ty woe...zastupitelstvo bere 11 července asi dost vážně!!! :smich:

To aby se nám po nějakým tom pívu šlo hezky a po rovince..... :smich:

Jak jsem se bavil s Romcou po Skypu, navrhl jsem mu at veme alkoholickeho Radka a pak at veme Birell. Podle me je to taky nejlepsi nahrazka alko piva, ptz to chutna vesmes stejne. A taky si myslim, ze ke girlovacce pivson proste patri a nee kazdy tam bude chtit prespat, takze asi tak. Takze ja jsem pro nealko pivo od radegastu Birell :palec2:

:palec2: :palec2: :palec2: Moje řeč. Je to nejlepší nealko pivko co jsem pil. -_-

to vypadá, ře budou vybírat 11.7. vlezný do obce

Jasně všude budou závory jak na celnici. :smich: Dvě krojované děvčiny budou podávat chléb a slivovici. :palec2:

A TAKY ROMČO DOMLUV OPRAVU PŘÍJEZDOVÉ CESTY, ABY NAŠE AUTÍČKA NETRPĚLA...ANO...vím že TY to dokážeš!! :palec2::smich::smich:

Upraveno od Marek

Chlapci mám vzíto tento energeťák míto redbullu? Je za pouhých 10,90,-/ks :palec2: a kluci v práci to chlastaj na noční aby vydrželi....stačí říct a dovezu to....

post-82-1243866999_thumb.jpg

post-82-1243867023_thumb.jpg

post-82-1243867046_thumb.jpg

hlavne nepis zlute prosim te :) jsou tu lide s bilym pozadim :D

proveden EDIT...done vittorio :)

My máme přijezdové cesty v docela slušném stavu...jako dálnice Brno-Bratislava :smich:

To je fakt. Řekl bych luxus na velikost jejich města. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.