stenly Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 tatko v pohode sem rad ze už to mas... inak dvd chci urcite a chci taky fotečky co fotila segra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Tak lidičky, prosím o další foto, nejlépe tak abych je mohl stáhnout a s vaším dovolením použít při vytváření DVD. Takže prosím tímto případné zájemce a DVD vzkazík na SZ. Díky.Stenly, tvoje foto jsem si už stáhnul . Díkes synku. Zdárec Romčo dnes odpoledne jsme dorazily domů,takže fotky ti pošlu e-mailem aby byli v plný palbě.Bude to ale více e-mailu,protože schránka všechno nepobere.Jinak srazík nemněl chybu byl ještě lepší než minule.?Měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 stenly:dobrý fotky chlape....he a ty z wapky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 kde ste byly na wapce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Stenly, jasný v pohodě, jen ségra jich moc neudělala. Napiš mi maila a já ti je pošlu. Karlos, mail došel, fotky perfekt. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Tady je popis koho sem si jakš takš vybavil :-))k číslum se každej hlašte.. pak to dopíšu.. 9 má Tengerin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Ono je to o pár příspěvků nníž už dopsaný :-) http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1242219 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Chlapi a slecny, díky, ze jsme se taky mohli zucastnit. Byl jsem na podobnem sraze poprve a je fakt neuveritelny, co s tema mazlikama jste schopny udelat. Je to fakt radost pohledet. Diky za inspiraci a za rady. Nejradsi bych hned sel do garaze a zacal brousit a kitovat jeden dil kastle za druhym, abych mel alespon lak tak krasnej jako vy. Gelger: Ten hlas jsem ti zrovna poslal, tak snad ti pomuze k celkovemu vitezstvi Romarioo: Chci se zeptat, jak vysly fotecky...Da se najeka pouzit? To vis, tata uz nema tak pevnou ruku jako driv, ale snaha byla od nas obou o co nejlepsi zaber. TomasTDI: Diky za rady, uz alespon vim, ze Jardovi (myslim), nemam za ten iterier davat vic jak osmicku Jeste jednou diky za moznost se zucastnit, bylo to fakt super. Snad priste budu moc zustat az do konce. diky ti moc za hlas snad pomuže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Tak lidičky, prosím o další foto, nejlépe tak abych je mohl stáhnout a s vaším dovolením použít při vytváření DVD. Takže prosím tímto případné zájemce a DVD vzkazík na SZ. Díky.Stenly, tvoje foto jsem si už stáhnul . Díkes synku. zdravim, taky mám pár fotek a dvd bych taktéž bral. jsem mladej a blbej, co to je SZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 SZ - severozápad, zeměpisné určení směru SZ - soukromá zprává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 najmis: hehe no to hej... ale neviemnaco si lestil ked si prisiel len na otocku hahahaha adame: no je to na wapke v turnove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Já neleštil..já oplachoval prach a mouchy... je to snad jediná benzínka kde je ruční wapka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Již tuto sobotu vychází Autosport & Tuning: Škoda speciál, kde se bude psát o našem III.srázku. Tak zvedněte čtenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 juuu to se tesim si zas koupim casopis jen pro mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Již tuto sobotu vychází Autosport & Tuning: Škoda speciál, kde se bude psát o našem III.srázku. Tak zvedněte čtenost taky poletím do shopu ;-) no spíš na benzínku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Již tuto sobotu vychází Autosport & Tuning: Škoda speciál, kde se bude psát o našem III.srázku. Tak zvedněte čtenost tak trochu nesměle se zmíním, že bych tam měl mít i svého milačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak trochu nesměle se zmíním, že bych tam měl mít i svého milačka nesměle??? klidně to můžeš prozradit na plnou pusu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 tak to bude nabyté číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 Již tuto sobotu vychází Autosport & Tuning: Škoda speciál, kde se bude psát o našem III.srázku. Tak zvedněte čtenost tak to si pro něj taky dojdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) Tak jsem se konečně dostal k cenzuře oného weekendu Editováno: 14. Srpen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Již tuto sobotu vychází Autosport & Tuning: Škoda speciál, kde se bude psát o našem III.srázku. Tak zvedněte čtenost http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1247488 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Časák již mám, a je tam vše jak zde bylo avizováno EDT sraz a i ta červená fábka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Časák již mám, a je tam vše jak zde bylo avizováno EDT sraz a i ta červená fábka taky už ho mám doma ;-) sem si početl o tvém autí ;-) hlavně na sraze sem neviděl interiér u tebe tak sem se koukal až teď v časopise ;-) :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Taky máme časák koupený, máme tam vidět střechu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 a u nas se neda koupit..j este ho nikde nemaji a ani nevy jestly nekde bude... kamaradi neoskeneju to nekdo??? pls aspon ten nas srazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.