Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tatko v pohode sem rad ze už to mas... inak dvd chci urcite a chci taky fotečky co fotila segra...

Tak lidičky, prosím o další foto, nejlépe tak abych je mohl stáhnout a s vaším dovolením použít při vytváření DVD. Takže prosím tímto případné zájemce a DVD vzkazík na SZ. Díky.

Stenly, tvoje foto jsem si už stáhnul ;) . Díkes synku.

Zdárec Romčo dnes odpoledne jsme dorazily domů,takže fotky ti pošlu e-mailem aby byli v plný palbě.Bude to ale více e-mailu,protože schránka všechno nepobere.Jinak srazík nemněl chybu byl ještě lepší než minule.?Měj se

stenly:dobrý fotky chlape....he a ty z wapky.... :D:kol-135:

kde ste byly na wapce ?

Stenly, jasný v pohodě, jen ségra jich moc neudělala. Napiš mi maila a já ti je pošlu.

Karlos, mail došel, fotky perfekt. Díky.

Tady je popis koho sem si jakš takš vybavil :-))

k číslum se každej hlašte.. :smich: pak to dopíšu..

post-12118-1249248755_thumb.jpg

9 má Tengerin

Chlapi a slecny, díky, ze jsme se taky mohli zucastnit.

Byl jsem na podobnem sraze poprve a je fakt neuveritelny, co s tema mazlikama jste schopny udelat. Je to fakt radost pohledet.

Diky za inspiraci a za rady. Nejradsi bych hned sel do garaze a zacal brousit a kitovat jeden dil kastle za druhym, abych mel alespon lak tak krasnej jako vy.

Gelger: Ten hlas jsem ti zrovna poslal, tak snad ti pomuze k celkovemu vitezstvi :palec2:

Romarioo: Chci se zeptat, jak vysly fotecky...Da se najeka pouzit? To vis, tata uz nema tak pevnou ruku jako driv, ale snaha byla od nas obou o co nejlepsi zaber.

TomasTDI: Diky za rady, uz alespon vim, ze Jardovi (myslim), nemam za ten iterier davat vic jak osmicku :)

Jeste jednou diky za moznost se zucastnit, bylo to fakt super. Snad priste budu moc zustat az do konce.

diky ti moc za hlas snad pomuže

Tak lidičky, prosím o další foto, nejlépe tak abych je mohl stáhnout a s vaším dovolením použít při vytváření DVD. Takže prosím tímto případné zájemce a DVD vzkazík na SZ. Díky.

Stenly, tvoje foto jsem si už stáhnul ;) . Díkes synku.

zdravim, taky mám pár fotek a dvd bych taktéž bral. jsem mladej a blbej, co to je SZ? :help:

SZ - severozápad, zeměpisné určení směru :)

SZ - soukromá zprává :)

najmis: hehe no to hej... ale neviemnaco si lestil ked si prisiel len na otocku hahahaha lol

adame: no je to na wapke v turnove

Já neleštil..já oplachoval prach a mouchy... :p

je to snad jediná benzínka kde je ruční wapka...

• Autor

Již tuto sobotu vychází Autosport & Tuning: Škoda speciál, kde se bude psát o našem III.srázku. Tak zvedněte čtenost ;)

juuu to se tesim si zas koupim casopis jen pro mne

Již tuto sobotu vychází Autosport & Tuning: Škoda speciál, kde se bude psát o našem III.srázku. Tak zvedněte čtenost ;)

taky poletím do shopu ;-) no spíš na benzínku ;-)

tak trochu nesměle se zmíním, že bych tam měl mít i svého milačka :smich:

post-5-1250153672_thumb.jpg

tak trochu nesměle se zmíním, že bych tam měl mít i svého milačka :smich:

nesměle??? :smich: klidně to můžeš prozradit na plnou pusu ;-) lol

• Autor

tak to bude nabyté číslo :)

tak to si pro něj taky dojdu :palec2:

Časák již mám, a je tam vše jak zde bylo avizováno EDT sraz a i ta červená fábka :palec2:

Časák již mám, a je tam vše jak zde bylo avizováno EDT sraz a i ta červená fábka :palec2:

taky už ho mám doma ;-) sem si početl o tvém autí ;-) hlavně na sraze sem neviděl interiér u tebe tak sem se koukal až teď v časopise ;-) :palec2: :palec2: :palec2:

Taky máme časák koupený, máme tam vidět střechu :D:D

a u nas se neda koupit..j este ho nikde nemaji a ani nevy jestly nekde bude... kamaradi neoskeneju to nekdo??? pls :help: aspon ten nas srazek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.