Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak lidičky, prosím o další foto, nejlépe tak abych je mohl stáhnout a s vaším dovolením použít při vytváření DVD. Takže prosím tímto případné zájemce a DVD vzkazík na SZ. Díky.

Stenly, tvoje foto jsem si už stáhnul ;) . Díkes synku.

Zdárec Romčo dnes odpoledne jsme dorazily domů,takže fotky ti pošlu e-mailem aby byli v plný palbě.Bude to ale více e-mailu,protože schránka všechno nepobere.Jinak srazík nemněl chybu byl ještě lepší než minule.?Měj se

Vloženo
Chlapi a slecny, díky, ze jsme se taky mohli zucastnit.

Byl jsem na podobnem sraze poprve a je fakt neuveritelny, co s tema mazlikama jste schopny udelat. Je to fakt radost pohledet.

Diky za inspiraci a za rady. Nejradsi bych hned sel do garaze a zacal brousit a kitovat jeden dil kastle za druhym, abych mel alespon lak tak krasnej jako vy.

Gelger: Ten hlas jsem ti zrovna poslal, tak snad ti pomuze k celkovemu vitezstvi :palec2:

Romarioo: Chci se zeptat, jak vysly fotecky...Da se najeka pouzit? To vis, tata uz nema tak pevnou ruku jako driv, ale snaha byla od nas obou o co nejlepsi zaber.

TomasTDI: Diky za rady, uz alespon vim, ze Jardovi (myslim), nemam za ten iterier davat vic jak osmicku :)

Jeste jednou diky za moznost se zucastnit, bylo to fakt super. Snad priste budu moc zustat az do konce.

diky ti moc za hlas snad pomuže

Vloženo
Tak lidičky, prosím o další foto, nejlépe tak abych je mohl stáhnout a s vaším dovolením použít při vytváření DVD. Takže prosím tímto případné zájemce a DVD vzkazík na SZ. Díky.

Stenly, tvoje foto jsem si už stáhnul ;) . Díkes synku.

zdravim, taky mám pár fotek a dvd bych taktéž bral. jsem mladej a blbej, co to je SZ? :help:

Vloženo
Již tuto sobotu vychází Autosport & Tuning: Škoda speciál, kde se bude psát o našem III.srázku. Tak zvedněte čtenost ;)

taky poletím do shopu ;-) no spíš na benzínku ;-)

Vloženo
Již tuto sobotu vychází Autosport & Tuning: Škoda speciál, kde se bude psát o našem III.srázku. Tak zvedněte čtenost ;)

tak trochu nesměle se zmíním, že bych tam měl mít i svého milačka :smich:

post-5-1250153672_thumb.jpg

Vloženo
Časák již mám, a je tam vše jak zde bylo avizováno EDT sraz a i ta červená fábka :palec2:

taky už ho mám doma ;-) sem si početl o tvém autí ;-) hlavně na sraze sem neviděl interiér u tebe tak sem se koukal až teď v časopise ;-) :palec2: :palec2: :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...