Bak Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak nějak jsem si chtěl zkusit jestli my funguje na oknech pojistka proti sevření a málem jsem přišel o prsty nevíte na co bych se měl zaměřit v čem by mohl být kámen urazu na vagíně jsem to měl tak týden naz5 a nic tam nebylo doufám že se to tu neřešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jako S/M dobrý, ale zkoušet to na prstech Zkus treba nejakej plast nebo drevo, ale ruku??? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ona je taky pojistka a pojistka, tím chci říct, že jsem se jí s kámošem nazkoušel tak, že mi z toho málem ruka už upadla, když jsme v koloně neměli co dělat ... Pojistka, jak jsme zjistili funguje tak nějak zvláště: - "určitě" by měla fungovat, když okno zavíráš na druhou polohu spínače okna, jakože automaticky dojezd nahoru ... - "většinou" když na první poloze jede okno nějakou chvíli, tzn. že pokud máš okno třeba ze dvou třetin zavřené a na první polohu spínače zavíráš, může se stát, že pojistka nesepne ... Jinak to je možná i z důvodu, že když si s tim hraješ moc dlouho, rozhodí se Ti koncová poloha pro paměť okna, a řj si už myslí, že je zavřeno a jen dovíráš ... nastav znova dojezdy a pak zkus pojistku znova .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jak nastavím znovu dojezd na vagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Myslím, že to vagem nejde. Zkus to klasika - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=dojezdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to by mohlo být ono zítra to vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) kdo by my to přeložil do správného postupu "Ano, zkoušel jsem to podle návodu, který je v manuálu ori Octavku. (klíčem pomocí komfortního ovládání oken zavřete všechna okna - klíč uvolněte - po zavření oken podržte klíč v zamykací poloze ještě asi 3 s." Editováno: 20. Květen 2009, autor: Bak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) cetl jsem ze par cm pred dorazem to jede bez toho zpetneho sjeti kdyz je to jeste cca 5 cm pred dorazem tak ten snimac tlaku funguje, pisou ze je to proto aby okno tesne pred zavrenim jelo na plnej moment Editováno: 20. Květen 2009, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Co chceš překládat? Nastavení buď klíčem v zámku, pootočením klíče v zámku a necháním v krajní poloze se Ti zavřou/otevřou okna, tak ještě 3s po zavření/otevření oken necháš stále ten klč v krajní poloze ... jinak myslim, že není potřeba klíčem, jde to i ovládáním, podržíš ještě 3s po dojetí oken a nastaveno ... záleží jestli máš nebo nemáš zrovna nastartovanej motor, podle toho si vyber postup ... to Octavka: to pak ale ztrácí smysl, přeci když tam nechám prsty, ty maj plácnu 2,5 cm, tak sevře a hotovo, i když to vysvětluje proč to někdy nejede zpátky, ale to si myslim, že se stane tim, že rozhodíš koncovou polohu ... jinak se vrací ... zítra to zkusim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 zámky nemá tak jsem to včera zkoušel jen na řidičovo madle ,ale pojistka šla jen na zadním levím okně ostatní nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak tady to mate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Podle toho to chápu ale trak. že nefunguje pojistka, když je okno stažené o 20 cm a více a pak když se zavírá, tak poslední 4 mm před zavřením okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Takze ak mas hlavu vacsiu ako normovanych 20cm, tak Ti ju najprv stlaci na 20cm a az potom sa zastavi a zide dolu... Ale info je to v kazdom pripade zaujimave. Prsty deti tam radsej nenechavat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Urcite v horejsi poloze je vetsi moment, ale i tak pokud to tam o neco zarazi tak motorek sjede, ale jede to plnou silou, takze na ruce a hlavicku pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.