Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Motorek není u stěrače. Stěrač je pouze průchozí díra.

Motorek-čerpadlo je na nádržce v motorovém prostoru. Teď nevím jak je to u Okty, ale u Felicie byl jeden a změnou směru otáčení se voda poslala na přední sklo nebo zadní. Jestli u Okty je to tak samo, tak to aby Tě nemátlo, že je tam pouze jeden.

Takže když tu hadičku odpojíš od motorku stěrače a napojíš na tu trysku ve třetím brzd. světle, budeš dál ostřikovat zadní okno. Jen ne od stěrače, ale z vrchu, ze světla.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Já to také řešil,trubička byla po vytažení z motorku popraskaná,opravil jsem to tak,že jsem našel starou anténu z rádia,tu jsem rozebral,našel trubičku stejného průměru

a tu jsem nahradil (slepil epoxidem) a ostřikovač funguje už 6 let.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Prosím o radu, budu měnit zadní motorek stšrače u OI combi, r.v.99, 1,9 TDI, 81KW, patří tam motorek s č. 1J6955711C,. U prodejců píšou, že je to nahrazeno 1J6955711G, který je určen pro FI hatchback. Má s tím někdo zkušenost? :kol-24:

Vloženo

Nevíte jestli se dá sehnat jen ta samotná plastová tryska případně čím ji nahradit ? Při pokusu o sundání zarezlého stěrače se mi ji podařilo šikovně ulomin, dá se to nějak sehnat nebo užbudu jezdit bez ostřiku ?

Vloženo

Dej si ostřik do třetího brzdového světla.

Nevím jestli i tady, ale na skodaoctavia.cz je na to návod.

Takže buď podle toho návodu pouze trysku namontovat do světla nebo nové světlo. Třeba i na vrakáči zkusit.

Vloženo

Jojo četl jsem ten článek, asi to tak vyřeším. Nicméně stejně musím vymontovat ten starý abych ho rozebral a opravil, protože ta ostřiková osiška se zakousla a stěračje zadřený. Už to stříkám postupně 3. den WDčkem tak doufám že to brzo povolí a pujde to sundat

• o 2 roky později...
Vloženo

vie niekto poradiť máme doma OCtaviu COMBI a zadný stierač ide tak sekavo na tom istom mieste to stále robí mal som ho rozobratý a vo vnútri je všetko vporiadku ako nové, potom bolo to to aj v autoservise a ten skúsil strednú trubičku za tepla vylisovať a dať naspäť a týžden to išlo v poriadku a teraz znova to isté a na tom istom mieste vie niekto povedať s tým je ako ste to vyriešili ??

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...