mirecoslav Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Borci viem že je tu toho okolo ložisiek veľa, ale to čo hľadám som nenašiel, tak ma nekameňujte. Chcem si vyrobiť prípravky na nalisovanie a vylisovanie predných ložisiek. Vychádzam z fotonávodu JAKRa, len nevie mi niekto poradiť či tie JAKRove rozmery prípravkov sedia aj na moje brzdy FS III (aspoň si myslím že také mám). Vďaka za radu... vymena_lozisek_fabia.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 JAKR má rozhodně také FSIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Borci viem že je tu toho okolo ložisiek veľa, ale to čo hľadám som nenašiel, tak ma nekameňujte. Chcem si vyrobiť prípravky na nalisovanie a vylisovanie predných ložisiek. Vychádzam z fotonávodu JAKRa, len nevie mi niekto poradiť či tie JAKRove rozmery prípravkov sedia aj na moje brzdy FS III (aspoň si myslím že také mám). Vďaka za radu... To nalisování přes vnitřní kroužek ložiska se mě nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 dival som sa do navodu a mne sa zda,ae sa to nelisuje cez ten vnutorny kruzok.Mozno jak tak vylisuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Cez vnútorný krúžok sa to vylisuje, takže v pohode... To nalisování přes vnitřní kroužek ložiska se mě nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 V tom fotonávodu od Jakra,to lisuje za unašeč kola.A ten tvoří zároveň vnitřní kroužek ložiska.V servisu se to lisuje za vnější kroužek jak by mělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 JAKR má rozhodně také FSIII Jarda JaKr má právě FSII a i na to v návodu upozorňuje. Kdysi tu právě on rozvířil debatu o tom, že škodovka začala dávat FSII i na "nejuniory". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ďakujem vám za poznatky a rady, ale nevie ozaj niekto aké rozmery sú potrebné na tie prípravky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Také se přimlouvám za rozměry na FSIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 btw poradim vam malou finticku kdyz nalisovavate nove, jestli mate moznost to trosku nahrat tak to udelejte a lozisko pred nalisovanim dejte na dve hodky do mrazaku, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) to sa hadam ani neda inak nalisovat ako cez ten unasac? Nerobil som to tak len polemizujem.ak sa da opravte ma. K tomu FSIII a FS II:lozisko by mohlo bit stejne nie? Editováno: 21. Květen 2009, autor: Piaggio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 N_boj1.bmp N_boj2.bmp Takto se to nalisovává za vnější kroužek i s pojistnym kroužkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 mne sa zda,ze je to to iste ako to co ma JARDA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 pani ako zistit ci je vadne predne aleo zadne lozisko ? pri pootacani nie je nic pocut , hukot je len ked idem tak 140 alebo do zatacky predpokladam ze viac namahane je predne lozisko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterLV Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 caute,chalani chcem vymenit zadne lozisko no len mal som moznost kupit lozisko ale nebola tam matica a v celom meste som nikde nedostal myslite ze mozem dat povodnu?alebo to je vyslovena blbost a mam objednat,auto som chcel na pondelok dat dokopy koly praci.dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Možeš tam dať ktore tam bolo lebo toto sa pri demontaži nepoškodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.