Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
nerocne neni, musis umet s mikropajkou (ja teda neumim :D )

budes potrebovat 8 cervenejch smd diod ;)

To je teda vůbec, stačí je teda jenom vyměnit, nebo je třeba je jěště nějak odstínit, aby se zelená a červená "nerušily"?

Vloženo

U ručiček vyměníš zelený za červený vždy po dvou na ručičku a u paliva a teploty musíš přidat čtyři zelený pod stupnice a odstínit to a ještě tři SMD odpory. Je to hračka, když už jsem to dělal. :D

Vloženo
ešte raz je to total parada!!!

btw vie niekto na čo je tam ta origo folia (oranžova?)??? :unsure:

na rozehneni toho svetla ;)

Vloženo
lol  lol

celej včerejšek jsi tu nebyl a už vím proč, tak nějak jsem to očekával, ale je to fakt bomba, nechceš tu červenou vyzkoušet u mě? :D

tohle jsme kutili asi od peti odpoledne do pul devate a musim rict,ze to byl chvilema hukot, ale vse co je poprve je zahul. Ted uz vime jak na to, tak dalsi maxidot uz bude sranda :)

Vloženo
lol  lol

celej včerejšek jsi tu nebyl a už vím proč, tak nějak jsem to očekával, ale je to fakt bomba, nechceš tu červenou vyzkoušet u mě? :D

tohle jsme kutili asi od peti odpoledne do pul devate a musim rict,ze to byl chvilema hukot, ale vse co je poprve je zahul. Ted uz vime jak na to, tak dalsi maxidot uz bude sranda :)

problém by to neměl být udělat :t

Vloženo

no páni, včera mi došli roomsterky od Bobíka tak som večer menil..

menil som aj diody pod ručičkami lebo sa mi zdali nejaké "slabé" a dal som tam normálne 5mm vysokosvietivé červené...

nemám ešte foto, ale večer urobím..no..uvidíte :D

Vloženo
Roomsterky, myslis budiky z roomsteru ? Zeby pasovaly do Fabky ? To by byl ovsem luxus, pac z roomsteru jsou libove, libi se mi bily stred :palec2:

ano ako hovoríš, pasujú a tu je ďalší dokaz:-)

zas ta červena je iná, ale je to krasneeee. ešte rozmyšlam či ich nedam biele...

post-10-1159563117.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...