Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nerocne neni, musis umet s mikropajkou (ja teda neumim :D )

budes potrebovat 8 cervenejch smd diod ;)

To je teda vůbec, stačí je teda jenom vyměnit, nebo je třeba je jěště nějak odstínit, aby se zelená a červená "nerušily"?

U ručiček vyměníš zelený za červený vždy po dvou na ručičku a u paliva a teploty musíš přidat čtyři zelený pod stupnice a odstínit to a ještě tři SMD odpory. Je to hračka, když už jsem to dělal. :D

Tak to je asi nad moje síly, jsem totální antitalent na takový věci...pravděpodobně by to skončilo zničenou palubkou ;):disgust::disgust::angry:

lollol

post-10-1158780356.jpg

lollol ........... :smich::smich: ...jde to!! a nejen to :D
lollol

bobííííík BOMBAAAAAAAAAAAAA

jeste vyzkousime na cerveno, tak jsem zvedav :)

akej farby boli tie diody? biele? menil si aj tu foliu pod tym?

akej farby boli tie diody? biele? menil si aj tu foliu pod tym?

joo a folie je jen upravená

lollol

Tak to je pekny pane !!!

dekujeme ;)-_-

ešte raz je to total parada!!!

btw vie niekto na čo je tam ta origo folia (oranžova?)??? :unsure:

lollol

celej včerejšek jsi tu nebyl a už vím proč, tak nějak jsem to očekával, ale je to fakt bomba, nechceš tu červenou vyzkoušet u mě? :D

ešte raz je to total parada!!!

btw vie niekto na čo je tam ta origo folia (oranžova?)??? :unsure:

na rozehneni toho svetla ;)

lol  lol

celej včerejšek jsi tu nebyl a už vím proč, tak nějak jsem to očekával, ale je to fakt bomba, nechceš tu červenou vyzkoušet u mě? :D

tohle jsme kutili asi od peti odpoledne do pul devate a musim rict,ze to byl chvilema hukot, ale vse co je poprve je zahul. Ted uz vime jak na to, tak dalsi maxidot uz bude sranda :)

lol  lol

tohle jsme kutili asi od peti odpoledne do pul devate a musim rict,ze to byl chvilema hukot, ale vse co je poprve je zahul. Ted uz vime jak na to, tak dalsi maxidot uz bude sranda :)

problém by to neměl být udělat :t

Ty woe. Tak to je fičák. :palec2:

Ty woe. Tak to je fičák. :palec2:

jen je divní že horní třetina když svítí že je výraznější ...možná tim že tam je pět jinech diod.... :t

Zobrazuje se vám ta horní třetina, takz když dáte položku stav vozidla?

To je ale trochu divný ne, byl jsem z toho překvapen... :unsure:

Můžete mi poradit, kdo namontuje a zprovozní budíky s maxidotem? Kutná Hora a okolí, Praha a okolí. Díky

no páni, včera mi došli roomsterky od Bobíka tak som večer menil..

menil som aj diody pod ručičkami lebo sa mi zdali nejaké "slabé" a dal som tam normálne 5mm vysokosvietivé červené...

nemám ešte foto, ale večer urobím..no..uvidíte :D

Roomsterky, myslis budiky z roomsteru ? Zeby pasovaly do Fabky ? To by byl ovsem luxus, pac z roomsteru jsou libove, libi se mi bily stred :palec2:

Roomsterky, myslis budiky z roomsteru ? Zeby pasovaly do Fabky ? To by byl ovsem luxus, pac z roomsteru jsou libove, libi se mi bily stred :palec2:

ano ako hovoríš, pasujú a tu je ďalší dokaz:-)

zas ta červena je iná, ale je to krasneeee. ešte rozmyšlam či ich nedam biele...

post-10-1159563117.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.