Publikováno Květen 24, 200916 r Zdravím, mám vážný problém a potřebuji ho hodně rychle vyřešit. Někdo se mi vloupal do auta a poničil mi zámek na bočních dveřích. Když jsem dnes chtěl auto zavřít klíčkem a ne DO zjistil jsem, že klíč tam nejde zasunout. Zasunul jsem ho jen kousek a s hrůzou jsem zjistil, že když klíčkem otočím do leva, auto se celé odemkne. Jde to teď otevřít i šroubovákem. Dá se nějak odpojit centrál od zámku, že bych otevíral a zamykal pouze přes DO? Nejsou tam nějaké spínače u toho zámku? Díky moc za rady!!
Květen 24, 200916 r Ahoj,to je nemilé vzít je všechny lopatou.Asi bych ty zámky zaslepil ale má to úskalí podívej se třeba na http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...zaslepeni+zamku nebo hledej zaslepení zámků bude tady toho dost
Květen 24, 200916 r Demontuj vlozku zamku z dveri a v prilohe mas oznacene co mas z vlozky zamku demontovat. Potom daj vlozku zamku spet. Zamok-central uz nebude reagovat na kluc ked snim budes chciet otvorit auto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.