comod Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Zdravím, mám vážný problém a potřebuji ho hodně rychle vyřešit. Někdo se mi vloupal do auta a poničil mi zámek na bočních dveřích. Když jsem dnes chtěl auto zavřít klíčkem a ne DO zjistil jsem, že klíč tam nejde zasunout. Zasunul jsem ho jen kousek a s hrůzou jsem zjistil, že když klíčkem otočím do leva, auto se celé odemkne. Jde to teď otevřít i šroubovákem. Dá se nějak odpojit centrál od zámku, že bych otevíral a zamykal pouze přes DO? Nejsou tam nějaké spínače u toho zámku? Díky moc za rady!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ahoj,to je nemilé vzít je všechny lopatou.Asi bych ty zámky zaslepil ale má to úskalí podívej se třeba na http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...zaslepeni+zamku nebo hledej zaslepení zámků bude tady toho dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Demontuj vlozku zamku z dveri a v prilohe mas oznacene co mas z vlozky zamku demontovat. Potom daj vlozku zamku spet. Zamok-central uz nebude reagovat na kluc ked snim budes chciet otvorit auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak už to mám zaslepené. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.