Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nevim jestli se to tady nekde probiralo tak to pisu tady.nevite nekdo jestli by sli dat zrcatka z fabije II na fabii I?diky za odpoved.

• 7 měsíců později...

neřešil ste někdo dát na levou stranu malý zrcátko?

Pokud vím, tak se levé malé nedělalo. Auta s pravostranným řízením měla levé zrcátko velké.

jojo nedělalo, jen mě zajímá jestli to někdo řešil, udajně se dá z VW Polo

Někde jsem četl,že bora na anglickym trhu má levý zrcátko malý.A dokonce to i někdo v autosport tuningu měl takže pokud je stejný zrcátko na fábce jako na boře tak to určitě de.

A důvod dávat doleva malé???

To jsou ti závodnící, co potřebují snižovat odpor vzduchu.

Už jsem to tu jednou dával - taky například Arosa ma stejný tvar zrcátka a má malé na obou stranách. Takže pokud jsou tady tací, kteří předělali pravé velké z Octavie, tak stejným způsobem by se dalo udělat i levé malé z Arosy. Ale to si tam nemusíte davát rovnou nic :)

PS Mimochodem patřím také k těm s oběma velkými - já jen zvolil méně fyzicky náročnou variantu a koupil pravé z anglické verze. :palec2:

• 2 týdny později...

obě malé se mi líbí víc než dvě velký a popkud to nebude vyhovovat, tak se to předělá jináč

chlapci potreboval by som obj cislo anglickeho zrkadla... cisto len sklo...

elektrické nebo manuální? celou etku se mi tu opisovat nechce :) sférické nebo asférické - to bychom se už dostali jen na pár čísel.

elektricke a ak sa da tak aj sfericke a asfericke :D dik

6Y2857522L - Asférické širokoúhlé (pokrytí mrtvého úhlu)

6Y2857522N - Konvexní

Sférické je vždy z spolujezdce, a to na pravo velké není...

ale je to na anglicky spatak??

kašli na anglána a dej tam velké sklíčko z OI...stojí prd a je velikostně téměř identické (cca o 5 mm vykrojenější) ;)

Ahoj Kibi, to nieje pre mna ... to je pre kamosa a poprosil ma aby som mu zistil to cislo...

whitefabia: nechceš tady abych vysvětloval, jak se pozná číslo dílu na anglickou (respektive pravostranné řízení) verzi, že ne?

Jasně, že je to na anglickou ;)

Drewie dakujem :)

• 3 měsíce později...

Nazdar pani, Chcem sa opytat ci sa da pouzit aj manualne zrkadlo z O1? niekto spominal ze je problem s lankami. Neda sa to nejako prerobit? podla mna to nemoze byt az tak rozdielne

• 2 týdny později...

Několikrát tu je zmíněná úprava pravého velkého zpětného zrcátka použitím zrcátka z Octavie. Tady je na trhu zrcátko s vypouklým sklem, což by mělo odpovídat. jen se chci zeptat..pasuje tvarově toto zrcátko na původní hliníkový nosič s čepem a hlavně na ten černý trojúhelník, který je našroubovaný na dveřích? Jsou v tomhle přechodovém místě zrcátka z Fabie a Octavie stejná? A jak je to s výstupky, které aretují jednotlivé polohy..odpovídají také mezi oběma zrcátky? Díky za jakoukoliv radu..aktuálně řeším výměnu zrcátka.

vše sedne...z origo malého zrcátka sundáš pouze tu část od kloubu ven = z hliníkového bazmeku sundáš vějířovou zajišťovací podložku (nezničit, pouze rozevřít packy)....já vždy odcvakal kabeláž k motorku a výhřevu sklčka....nasadil dlouhé zrcátko na hliníkovej bazmek, zajistil podložkou (za pomocí šroubováku a zatlačení na "nožičky" sevřel vějířovou podložku)....napojil kabeláž z motorku zrcátka OI a kabeláž na výhřev a vše zkompletoval....poráce na 30 minut

jak je to s pohledem do zrcátka..to sklo by mělo být sférické, tzn. vypouklé, podle Etky to odpovídá..jen zda potom jde štelovat tak, aby nejen vypadalo zvenku, ale bylo v něm i líp vidět než v tom původním malém

jde v něm vidět stejně jako ve velkém levém...tzn oproti origo malému pravému velmi dobře ;)

a jde i nastavovat..myslím tak, aby v něm bylo vidět i kus auta, jak má být..nebo už pak musí být nadoraz motůrek?

A pasují ty dva kusy k sobě dobře? myslím plasty tvarově vůči sobě a pak i samotné nosiče, kde jsou aretační nálitky, průměr čepu a tak?

Upraveno od Jirik.DC

• 4 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.