Březen 22, 201114 r Nevim jestli se to tady nekde probiralo tak to pisu tady.nevite nekdo jestli by sli dat zrcatka z fabije II na fabii I?diky za odpoved.
Listopad 1, 201113 r Pokud vím, tak se levé malé nedělalo. Auta s pravostranným řízením měla levé zrcátko velké.
Listopad 1, 201113 r Někde jsem četl,že bora na anglickym trhu má levý zrcátko malý.A dokonce to i někdo v autosport tuningu měl takže pokud je stejný zrcátko na fábce jako na boře tak to určitě de.
Listopad 3, 201113 r To jsou ti závodnící, co potřebují snižovat odpor vzduchu. Už jsem to tu jednou dával - taky například Arosa ma stejný tvar zrcátka a má malé na obou stranách. Takže pokud jsou tady tací, kteří předělali pravé velké z Octavie, tak stejným způsobem by se dalo udělat i levé malé z Arosy. Ale to si tam nemusíte davát rovnou nic PS Mimochodem patřím také k těm s oběma velkými - já jen zvolil méně fyzicky náročnou variantu a koupil pravé z anglické verze.
Listopad 13, 201113 r obě malé se mi líbí víc než dvě velký a popkud to nebude vyhovovat, tak se to předělá jináč
Listopad 14, 201113 r elektrické nebo manuální? celou etku se mi tu opisovat nechce sférické nebo asférické - to bychom se už dostali jen na pár čísel.
Listopad 15, 201113 r 6Y2857522L - Asférické širokoúhlé (pokrytí mrtvého úhlu) 6Y2857522N - Konvexní Sférické je vždy z spolujezdce, a to na pravo velké není...
Listopad 15, 201113 r kašli na anglána a dej tam velké sklíčko z OI...stojí prd a je velikostně téměř identické (cca o 5 mm vykrojenější)
Listopad 16, 201113 r Ahoj Kibi, to nieje pre mna ... to je pre kamosa a poprosil ma aby som mu zistil to cislo...
Listopad 16, 201113 r whitefabia: nechceš tady abych vysvětloval, jak se pozná číslo dílu na anglickou (respektive pravostranné řízení) verzi, že ne? Jasně, že je to na anglickou
Únor 25, 201213 r Nazdar pani, Chcem sa opytat ci sa da pouzit aj manualne zrkadlo z O1? niekto spominal ze je problem s lankami. Neda sa to nejako prerobit? podla mna to nemoze byt az tak rozdielne
Únor 25, 201213 r http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/75645/Prave-vnejsi-zrcatko-SKODA-FABIA-I--6Y--r-v-04-00- Zdravim lidicky chci se zeptat jestli nekdo nemate zkusenost s timhle zrcatkem. Vsichni tu pisete o predelavkach a tady je hotovy jen namontovat teda pro ty co maj manual a bez vyhrevu.
Březen 11, 201213 r Několikrát tu je zmíněná úprava pravého velkého zpětného zrcátka použitím zrcátka z Octavie. Tady je na trhu zrcátko s vypouklým sklem, což by mělo odpovídat. jen se chci zeptat..pasuje tvarově toto zrcátko na původní hliníkový nosič s čepem a hlavně na ten černý trojúhelník, který je našroubovaný na dveřích? Jsou v tomhle přechodovém místě zrcátka z Fabie a Octavie stejná? A jak je to s výstupky, které aretují jednotlivé polohy..odpovídají také mezi oběma zrcátky? Díky za jakoukoliv radu..aktuálně řeším výměnu zrcátka.
Březen 11, 201213 r vše sedne...z origo malého zrcátka sundáš pouze tu část od kloubu ven = z hliníkového bazmeku sundáš vějířovou zajišťovací podložku (nezničit, pouze rozevřít packy)....já vždy odcvakal kabeláž k motorku a výhřevu sklčka....nasadil dlouhé zrcátko na hliníkovej bazmek, zajistil podložkou (za pomocí šroubováku a zatlačení na "nožičky" sevřel vějířovou podložku)....napojil kabeláž z motorku zrcátka OI a kabeláž na výhřev a vše zkompletoval....poráce na 30 minut
Březen 11, 201213 r jak je to s pohledem do zrcátka..to sklo by mělo být sférické, tzn. vypouklé, podle Etky to odpovídá..jen zda potom jde štelovat tak, aby nejen vypadalo zvenku, ale bylo v něm i líp vidět než v tom původním malém
Březen 11, 201213 r jde v něm vidět stejně jako ve velkém levém...tzn oproti origo malému pravému velmi dobře
Březen 11, 201213 r a jde i nastavovat..myslím tak, aby v něm bylo vidět i kus auta, jak má být..nebo už pak musí být nadoraz motůrek? A pasují ty dva kusy k sobě dobře? myslím plasty tvarově vůči sobě a pak i samotné nosiče, kde jsou aretační nálitky, průměr čepu a tak? Upraveno Březen 11, 201213 r od Jirik.DC
Duben 8, 201213 r A nebo pokud se někomu nechce rozebírat, tak http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1Eh3X4ZlNBqYzs4FQuEaeIwMRLJ/roWSSL0y39dt0NYesyshkY0DrZ8tyYO4MZWkTP0Q9R+/ECNW7nebvqqe5rPcrky1xpUN3Ur9pqxJdvuBMcAp+rzKOKwg7fJzPw062GghbpT6REh37oZz9RWfGacupR/t2/IEJrPh8UhqwbVcw5vOFdKxU2tO7YqNtBsyX+MJFMnN+I8Uajsr8vPd+MNNzSCwf2esDPpLviPVShdKxkhUInq9YQuEUXrSg6BcvcYahSwGxUJKTxZktbgsy/FKYdWPhFtASAmrNZOCAxl maj cely zrcatka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.