TiGeRZ Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) pozorujem v poslednej dobe ze pri jemnom pribrzdeni je pocut cvaknutie od podvozku rsp brzd? aj z jednej a druhej strany..... diagnoza? klby? Pri jazde normalnej nic len pri brzdeni..... Editováno: 1. Červen 2009, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Destička nebo čepy v brzdiči. Mě to dělá už od 135tisíc km po výměně destiček. Asi jsou menší nebo co. Dopředu-brzda cvak, couvačka-brzda cvak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 cital som ze to moze sposobovat uchytenie dosticky.... zajtra kuknem a dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Destička nebo čepy v brzdiči. Mě to dělá už od 135tisíc km po výměně destiček. Asi jsou menší nebo co. Dopředu-brzda cvak, couvačka-brzda cvak. kolko km uz s tym mas nabehane? neustalo to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Takze su to platnicky ulozene v pieste trmena. Da sa ich nejako vypodlozit? nikto nic? su to Ferodo premier.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Mne to robi tiez nieco podobne. Resp. vzdy pri rozbehu. Keby som cuval a potom sa rozbiehal tak pochopim ze platnicka sa najprv opre o jednu stranu a protom o druhu. Ale ono mi to spravi aj ked zastavim na krizovatke a rozbieham sa. Ma niekto podobnu skusenost? V blizkej dobe pozriem na platnicky. Ale napada ma aj poloos. No tu sa mi nechce rozoberat. Vzdy pri tom velmi nadavam. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Takze vymenil som platnicky za origo a stale to iste.... ale ak som sa pozeral na tie vodiace zeleza o ktore sa opieraju platnicky mam ich v tych miestach viac zodrate.... takze to sposobuje cvakanie, je tam vecsia vola.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 zavada stale nevyriesenaaa... stale to pri brzdeniii cvakaaa... aaaaach ta fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 (editace) Mě to dělalo taky na malých brzdičích... Editováno: 11. Listopad 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 ako si to vyriesil na tych malych? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 zavada stale nevyriesenaaa... stale to pri brzdeniii cvakaaa... aaaaach ta fabia hmmm.. aj ja mam presne taky isty problem, v skodovke rozobrali komplet brzdy do srobu vsetko merali skumali, ale na nic neprisli... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 potom daj vediet ako to dopadlo tiez som to mal porozoberane a dvoje platnicky robili to iste, mne to robia vnutorne platnicky je tam vecsia vola..... ale ako ju vymedzit to neviiim.... napchal som tam na jeden cas uzky pasik izolacky a prestalo to ale potom zase nooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Tak problem sa mi podarilo vyriesit dufam ze nie docasne Nastriekal som na brzdy cistic brzd od sheronu za 3.3eura.... a 3 dni ani tukanec.... potom poreferujem ako to dopadlo po dvoch tyzdnoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Mne sa to zda neuveritelne že čistič odstrani taku zavadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 11. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 mal som tie brzdy rozobrate vela krat, ale az po tom nastreku toho cistica to prestalo. hovorim zatial su to iba tri dni takze uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Prajem ti aby si to mal už dobre len ten čistič že by pomohol sa mi nechce veriť. Ale možne je všetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Takze cvakanie je spet sice nie tak intenzivne ale uz je to pocut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 No čo som ti pisal že take sprayovanie nemože odstraniť zavadu ktoru si popisoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 No vies skoro 3 tyzdne bol klud.... to je divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomaso Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 (editace) Mám něco podobného, akorát mě ten zvuk jde ze zadku (také při brždění) mám vzadu bubnové brzdy. Nedávno auto bylo v autorizovaném servise, protože zadek pořád brzdil, něco s lankem. Asi měsíc klid a ted tohle. Nevíte co to? Editováno: 4. Březen 2010, autor: Standis bohatě stačí dát problém jen do jednoho tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.