Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak mě cikorky při kradení nafty na parkovišti propíchly nádrž (je plastová) - ví někdo co s tím (oprava ? výměna ?) a kolik mě to bude stát ?

Škoda Octavia 1,9 TDi

Upraveno od CZE

Šroubek je rychlé řešení.

• Autor
Šroubek je rychlé řešení.

Spíš by mě zajímalo kolik stojí nová nadrž a kolik mě bude stát její výměna v servise než nějaké nejasné rady o nějakém šroubku.

Upraveno od CZE

Až zjistíš kolik stojí nová nádrž, tak tam dáš ten šroubek. To mi věř ;)

ve škodovce stojí nová 12t a nějaký drobný, na vrakáči tak 3t ;)

práce ve škoda servisu 3t

Upraveno od rolbař

Řešil jsem loni - nádrž 1000-1500,- jak se zadaří a za práci si řekli 1000,- musí se svěsit výfuk a snad i náprava na jedný straně?

jj, přesně tak, náprava trošku níž a i výfuk.

s tou cenovkou si měl celkem kliku :palec2:

No cena za nádrž docela běžná. V Praze mi ji slibovali skoro tejden - vrakáč u vršovickýho nádraží, ale nakonec ji mám od jednoho místního kolegy z České Lípy :palec2: .

A s cenou za montáž nejdřív prej tak 600-800 a nakonec to měli chlapci za 1,5 hod a řekli si o litr ;)

• Autor

Úplně mě fascinujou ty vaše vymyšlené ceny. Jen za svěšení nápravy si v servisu účtujou necelé dva tisíce (a že jsem těch servisů obešel). Jinak nádrž opravená firmou, která se na to specializuje. Všem těm, kteří si tu dělali srandu z propíchlé nádrže a radily šroubky atd. přeji ať se jim to s tou nádrží také někdy stane. Myslím si, že je jejich poněkud divný styl humoru brzo přejde.

• Autor

Kdyby to někoho zajímalo tak 250,- kč zalepení nádrže (záruka 2 roky) u specializované firmy (majitel říká, že má každý den několik nových zakázek) - nádrž je nutné před zalepením vymontovat - práce v servise 2500 kč (svěšení nápravy, výfuku, demontáž nádrže a montáž nádrže, zavěšení nápravy, výfuku, dolití brzdové kapaliny, odvzdušnění ...). Takže celkem mě to přišlo na 2750 kč.

Upraveno od CZE

Úplně mě fascinujou ty vaše vymyšlené ceny. Jen za svěšení nápravy si v servisu účtujou necelé dva tisíce (a že jsem těch servisů obešel). Jinak nádrž opravená firmou, která se na to specializuje. Všem těm, kteří si tu dělali srandu z propíchlé nádrže a radily šroubky atd. přeji ať se jim to s tou nádrží také někdy stane. Myslím si, že je jejich poněkud divný styl humoru brzo přejde.

nikdy nepřej nikomu nic zlého, může se to přihodit tobě. a nejde tu vůbec o humor a srandu :palec2:

CZE nezlob se na mě, ale chováš se jako idiot - člověk ti tu napíše aby jsi mohl vůbec odjet někam do servisu a ty ho tady pojebeš jako malýho fakana. Dej vědět až budeš zase něco potřebovat lol lol lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.