CZE Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Tak mě cikorky při kradení nafty na parkovišti propíchly nádrž (je plastová) - ví někdo co s tím (oprava ? výměna ?) a kolik mě to bude stát ? Škoda Octavia 1,9 TDi Editováno: 1. Červen 2009, autor: CZE Citovat
CZE Vloženo 1. Červen 2009 Autor Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Šroubek je rychlé řešení. Spíš by mě zajímalo kolik stojí nová nadrž a kolik mě bude stát její výměna v servise než nějaké nejasné rady o nějakém šroubku. Editováno: 1. Červen 2009, autor: CZE Citovat
TomášT Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 Až zjistíš kolik stojí nová nádrž, tak tam dáš ten šroubek. To mi věř Citovat
rolbař Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 (editace) ve škodovce stojí nová 12t a nějaký drobný, na vrakáči tak 3t práce ve škoda servisu 3t Editováno: 1. Červen 2009, autor: rolbař Citovat
tomasch Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 Řešil jsem loni - nádrž 1000-1500,- jak se zadaří a za práci si řekli 1000,- musí se svěsit výfuk a snad i náprava na jedný straně? Citovat
rolbař Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 jj, přesně tak, náprava trošku níž a i výfuk. s tou cenovkou si měl celkem kliku Citovat
tomasch Vloženo 1. Červen 2009 Vloženo 1. Červen 2009 No cena za nádrž docela běžná. V Praze mi ji slibovali skoro tejden - vrakáč u vršovickýho nádraží, ale nakonec ji mám od jednoho místního kolegy z České Lípy . A s cenou za montáž nejdřív prej tak 600-800 a nakonec to měli chlapci za 1,5 hod a řekli si o litr Citovat
CZE Vloženo 5. Červen 2009 Autor Vloženo 5. Červen 2009 Úplně mě fascinujou ty vaše vymyšlené ceny. Jen za svěšení nápravy si v servisu účtujou necelé dva tisíce (a že jsem těch servisů obešel). Jinak nádrž opravená firmou, která se na to specializuje. Všem těm, kteří si tu dělali srandu z propíchlé nádrže a radily šroubky atd. přeji ať se jim to s tou nádrží také někdy stane. Myslím si, že je jejich poněkud divný styl humoru brzo přejde. Citovat
CZE Vloženo 5. Červen 2009 Autor Vloženo 5. Červen 2009 (editace) Kdyby to někoho zajímalo tak 250,- kč zalepení nádrže (záruka 2 roky) u specializované firmy (majitel říká, že má každý den několik nových zakázek) - nádrž je nutné před zalepením vymontovat - práce v servise 2500 kč (svěšení nápravy, výfuku, demontáž nádrže a montáž nádrže, zavěšení nápravy, výfuku, dolití brzdové kapaliny, odvzdušnění ...). Takže celkem mě to přišlo na 2750 kč. Editováno: 5. Červen 2009, autor: CZE Citovat
tomasch Vloženo 5. Červen 2009 Vloženo 5. Červen 2009 No nevím, ale tady jsou zdroje na ceny, jaký jsem psal: http://www.maxi-l.cz/news.php http://www.hanus.cz/ Takže asi tak Realizováno před cca rokem, ale ceny se snad tak nehnuly . HOWK Tom Citovat
TomášT Vloženo 5. Červen 2009 Vloženo 5. Červen 2009 Úplně mě fascinujou ty vaše vymyšlené ceny. Jen za svěšení nápravy si v servisu účtujou necelé dva tisíce (a že jsem těch servisů obešel). Jinak nádrž opravená firmou, která se na to specializuje. Všem těm, kteří si tu dělali srandu z propíchlé nádrže a radily šroubky atd. přeji ať se jim to s tou nádrží také někdy stane. Myslím si, že je jejich poněkud divný styl humoru brzo přejde. nikdy nepřej nikomu nic zlého, může se to přihodit tobě. a nejde tu vůbec o humor a srandu Citovat
lukash Vloženo 10. Červen 2009 Vloženo 10. Červen 2009 CZE nezlob se na mě, ale chováš se jako idiot - člověk ti tu napíše aby jsi mohl vůbec odjet někam do servisu a ty ho tady pojebeš jako malýho fakana. Dej vědět až budeš zase něco potřebovat lol Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.