Michal K. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 je to smutna udalost, bohuzel jsem jiz takovy a musim si to trochu odlehcit, jsem jedniy komu to pripomina zacatek "popularniho" serialu LOST ???? Tez jsem si vcera rikal . Ale jak tak premyslim, tak jeste porad trosku verim, ze mohlo byt unesene. Ale to by se muselo rozlosknout uz dneska. Prece jenom schovat 230 rukojmi asi nebude jen tak a taky to letadlo, pokud ho unesli nekam na Saharu, tak se tam muze lehce ztratit a ani satelity ho nemusi videt, kdyz se na tu oblast nezameruji. Pokud teda teroristi ty vysilaci systemy odpojili. Na palube prece jenom bylo par vyznamnych lidi, tak je tam mala kapka nadeje. No moc me zajima jak to dopadne, ale jsem optimista do posledni chvile, tak budu drzet palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Od včerejška to docela sleduju a mužu Vám říct že to je sila...Co si o tom myslite Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Že moře je hluboké oceán velký. Už je nenajdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Taky mě zaráží, že se tak rychle ztratilo z radaru a naskakuje mi husí kůže když si člověk uvědomí, že podobnejma aerolinkama běžně lítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tomu říkám klika http://www.novinky.cz/domaci/170265-ceska-...ho-airbusu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak to mala šťastie, som zvedavý či to spadlo alebo to niekto uniesol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator3 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jsem četl "Po zmizelém airbagu nad Atlantikem".. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 UFO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak když jsem se dozvěděl kolik významných lidí bylo na palubě, tak je mi to hnedka jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/17...o-manzelka.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ty woe fakt. Je to síla. Nikam neletím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak když jsem se dozvěděl kolik významných lidí bylo na palubě, tak je mi to hnedka jasné Tak jasne to neni, ale taky v to ,,doufam", ptz je to ted asi ta nejlepsi varianta, co se mohla stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Myslíš že má stejný osud jako letadlo, které se údajně zřítilo 11září do polí v Pensylvánii, ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak na 11.zari mam svuj nazor, ale o tom nekdy jindy. O tech letadlech se totiz taky rika, ze nekde pristaly a ty lidi prezili a tim padem by nekde museli dodnes zit...tomu se mi nechce moc verit, ale dnes je vse mozne. No kazdopadne si o 11.zari myslim, ze to nebyl ciste teroristicky cin . Koukal jsem na plno tech dokumentu, ale muzou byt taky delane tak, aby zmanipulovali divaky, ale taky hodne veci je tak skutecnych, ze se tomu da lehce uverit, no nevim nevim... Jsem vazne zvedavy, jak ten airbus skoncil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) to je jasný No tak na tohle opravdu nevěřím, i když že tam možná jsou nějaké magnetické poruchy, to vyloučit nelze. Podle mně byl, ten airbus opravdu unesen, a je teď někde v Africe. Editováno: 2. Červen 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No je to mazec, ale když ta paní tvrdí že mobil jejiho manžela vyzvání, tak by šlo zjistit polohu mobilu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ve vlaku to má stejné, viz. Studénka, v autě taky viz. ten totální kolaps D1 dva roky zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak ono kdyz si vezmete kolik letadel denne lita, tak je to porad nejbezpecnejsi prostredek, dle meho nazoru. V aute si clovek taky nevybere, dobre spolehas na sebe, ze pojedes opatrne, ale pak ejhle, smete te kamion a koncis. nevim no, je to hruuza a lidi se asi zacnou zase trosku bat letat, ale takovy je bohuzel zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Rozhodně to jde vystopovat neboli lokalizovat podle mobilního telefonu a podle mě jestli to je pravda co píšou na webu tak by tuto možnost už dávno prozkoumali... Kdo ze slavných osobnosti byl na palubě? Konkrétně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 zástupcovia Michelinu a iných firiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jasně že je, však těch katastrof naštěstí není tolik, o to větší je to ale pak šok... A lítat se bude stejně dál, nic jiného nám nezbude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Niki si vcera koupila letenku tusim zrovna s AIR FRANCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ve vlaku to má stejné, viz. Studénka, v autě taky viz. ten totální kolaps D1 dva roky zpět... Tak při mým štěstí by to rovna spadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mezi cestujícími bylo několik vysoce postavených představitelů firmy Michelin především pro Jižní Ameriku, prezident metalurgické společnosti ThyssenKrupp CSA Erich Heine, několik brazilských veřejných činitelů, zástupci nevládních organizací a také 26letý princ Pedro Luis de Orleans e Bragança, potomek posledního brazilského císaře Pedra II. Já si myslím, že je na dně atlantiku a, že mobil mu někdo šlohl ještě než odletěl. Nebo ho ztratil nebo zapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.