Borg Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Zajímalo by mě kdo z vás 17" a výš to má v TP ???? třeba já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 a zda se jedná o feldu tak já dostal do TP 195/45, 195/50 a 205/45 r 15 já tedy jezdil s 195/45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FIENDMAN Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No tak omlouvám se, zapoměl sem napsat, že mám OI...Ale v celku mi nejde o to, co tam muže být, ale spíš o to co je komfortnější, nebo jestli kromě vzhledu je v tom nějakej rozdíl a je mi jasný že u 17'' bude jiná cena pneu než u 16''.Spíš mi jde o to, co má jake jízdní vlastnosti třeba...Jo a pro ty co neumí číst, nebo neví co čtou, nebo si snad po Oktě koupily jiné auto tak sem se neptal jake dát kola na Clio či jiné šmej.. auta ! Tady je Skodahome forum estli se nepletu! A navýc všude jinde se řeší jestli tam dou dát a estli se tam mohou dát a jestli to de zapsat, nebo ne a ja nevim co, jo eště jaky gumi, teda jako značka, ale nikde sem nenašel jaky kola, jako třeba značka, nebo velikost, prostě co by si lidčky dali nejradši a co prostě jim nejlip sloužilo!Nebo ja už nevim jak to jinak napsat, tak znovu děkuji za pochopení a napsání svých poznatku a zkušenosti moc díky...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FIENDMAN Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 A ještě sem chtěl dodat, že jsem doufal, že se to tady bude řešit jako pokec, ale pokud se to někomu nezdá a myslí si že by to mělo být jinde, tak prosim admina ať to přesune děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jako, jestli jde o znacku a mas hodne chechtaku, tak bych to moc neresil a sel do OZ mame je na jednom aute doma a luxus. Lehky, odolny, kvalitne zpracovany jinak by me zajimaly nejaky reference na RSW, hodne lidi na nich ted jezdi... No, co chces slyset o jizdnich vlastnostech... pokud das dobrou gumu na 16" kolo, tak bude lip drzet a odvadet vodu, nez smejd na 17". Ale jestli das stejny gumy na tyhle velikostne jiny rafky, tak bych rekl, ze jednoznacne vyhraje 17", bude lip drzet stopu, zatacky budou bezpecnejsi, rekl bych, ze bude i bezpecnejsi brzdeni s 17", preci jen na asfalt doseda o neco vetsi plocha. Otec vzdycky mlel, ze na auto "velky" kola nechce a ted je nasranej, kdyz musi na zimu prezout na 15" plechy. Takze asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FIENDMAN Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Konečně někdo kdo na to káp.... Super kámo todle sem myslel a právě ty RSW mě zrovna zajímaji taky....!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 V pohode, jsme lidi Prave, ze jsou ty RSW za docela rozumny peniz a nekdo na foru je nabizel jeste za lepsi, nez jsou na netu, tak jsem o nich taky zacal pomalu premyslet Ale rekl bych, ze to bude slusne muziky za dobrou cenu, kdyz na tom zacalo jezdit tolik lidi, myslim, ze kdyby byly treba hodne na hovno, tak se to rozkrikne a lidi to kupovat nebudou. Jinak tak nevim, co bys o tech kolech chtel slyset, mno, vitto taky nabizel nejakou mensi slevicku na alcaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 teraz už by som išiel do 17tok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Na Octavii jednoznacne minimalne R17 215/45... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 jestli chces tak ti muzu sehnat kola od alcaru se slevou cca 20% kdyby sis neco vybral krom bbs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ja jsem pro 17 jednoznacne - auto delaj kola! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Jedině 17" .... a klidne i větší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 jestli chces tak ti muzu sehnat kola od alcaru se slevou cca 20% kdyby sis neco vybral krom bbs Budu vybírat Viktore. Tak se na tebe obrátím, něco od AEZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Na tvou barvicku Rosto AEZ LASCAR - http://www.alcar.cz/6552_CZ.0?webbid=1&...86&webban=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Davone tak tie sú pekné... ale aj cena je slušná toľko asi za kolesá nedám aj keď uvažujem o výmene Pegasusov za niečo iné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 zas tak drahy nejsou, pro cleny OC slevicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Všimol som si ale aj tak 20% zo 6t Kč a krát 4 vychádza už celkom dosť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 nj co sis to vybral ze za dvacku cca po sleve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 No šak tie čo dal Davon odkaz vyššie... 17" 6147Kč... boli by pekné, ale toľko fakt nedám... a nič iné ma tam nejako nezaujalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 nj tak ale za AEZka je to vzdycky pecka no a na tvoje auto uz rovnuo 18ky bych dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) Na tvou barvicku Rosto AEZ LASCAR - http://www.alcar.cz/6552_CZ.0?webbid=1&...86&webban=1 Jo barevně by to šlo Dane ale nelíbí se mi. e to jak mlýnek na maso. Nejhezčí od AEZ jsou Ultra a ty už prej nedělaj. Možná tyhle ale.... http://www.alcar.cz/6566_CZ.0?webgid=20&offset8563=1 Editováno: 15. Červen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tidore dark taky pekny, ale chce to na techto !vicepaprskovych" zvolit vetsi prumer aby vypadali hezky to lubinob - Lascar 17" se da za cca 18500,- a to neni zase tak strasny na AEZka ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak je fakt Dane 18'' 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Davone to je fakt, na nové AEZka to nie je moc.... Vitto ale 18" nemám v techničáku a u nás je to horšie ako u vás... a zase na taxík sú aj 17" už dosť, taxíkové octávky sú väčšinou na 15"... Asi budem musieť vymyslieť ešte súkromné auto, aby tu mohol taxík jazdiť keď ja pôjdem niekde odpočívať alebo užívať si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.