Přejít na obsah

Co je lepší 16'' nebo 17''


FIENDMAN

Doporučené příspěvky

No tak omlouvám se, zapoměl sem napsat, že mám OI...Ale v celku mi nejde o to, co tam muže být, ale spíš o to co je komfortnější, nebo jestli kromě vzhledu je v tom nějakej rozdíl a je mi jasný že u 17'' bude jiná cena pneu než u 16''.Spíš mi jde o to, co má jake jízdní vlastnosti třeba...Jo a pro ty co neumí číst, nebo neví co čtou, nebo si snad po Oktě koupily jiné auto tak sem se neptal jake dát kola na Clio či jiné šmej.. auta :smich: ! Tady je Skodahome forum estli se nepletu! lol A navýc všude jinde se řeší jestli tam dou dát a estli se tam mohou dát a jestli to de zapsat, nebo ne a ja nevim co, jo eště jaky gumi, teda jako značka, ale nikde sem nenašel jaky kola, jako třeba značka, nebo velikost, prostě co by si lidčky dali nejradši a co prostě jim nejlip sloužilo!Nebo ja už nevim jak to jinak napsat, tak znovu děkuji za pochopení a napsání svých poznatku a zkušenosti moc díky...!!! :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako, jestli jde o znacku a mas hodne chechtaku, tak bych to moc neresil a sel do OZ :palec2: mame je na jednom aute doma a luxus. Lehky, odolny, kvalitne zpracovany ;) jinak by me zajimaly nejaky reference na RSW, hodne lidi na nich ted jezdi...

No, co chces slyset o jizdnich vlastnostech... pokud das dobrou gumu na 16" kolo, tak bude lip drzet a odvadet vodu, nez smejd na 17". Ale jestli das stejny gumy na tyhle velikostne jiny rafky, tak bych rekl, ze jednoznacne vyhraje 17", bude lip drzet stopu, zatacky budou bezpecnejsi, rekl bych, ze bude i bezpecnejsi brzdeni s 17", preci jen na asfalt doseda o neco vetsi plocha.

Otec vzdycky mlel, ze na auto "velky" kola nechce a ted je nasranej, kdyz musi na zimu prezout na 15" plechy. Takze asi tak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pohode, jsme lidi lol

Prave, ze jsou ty RSW za docela rozumny peniz a nekdo na foru je nabizel jeste za lepsi, nez jsou na netu, tak jsem o nich taky zacal pomalu premyslet :feve: Ale rekl bych, ze to bude slusne muziky za dobrou cenu, kdyz na tom zacalo jezdit tolik lidi, myslim, ze kdyby byly treba hodne na hovno, tak se to rozkrikne a lidi to kupovat nebudou.

Jinak tak nevim, co bys o tech kolech chtel slyset, mno, vitto taky nabizel nejakou mensi slevicku na alcaru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo barevně by to šlo Dane ale nelíbí se mi. e to jak mlýnek na maso. Nejhezčí od AEZ jsou Ultra a ty už prej nedělaj. :feve:

Možná tyhle ale.... http://www.alcar.cz/6566_CZ.0?webgid=20&offset8563=1

Editováno: , autor: Rosťa19
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davone to je fakt, na nové AEZka to nie je moc....

Vitto ale 18" nemám v techničáku a u nás je to horšie ako u vás... a zase na taxík sú aj 17" už dosť, taxíkové octávky sú väčšinou na 15"... :smich:

Asi budem musieť vymyslieť ešte súkromné auto, aby tu mohol taxík jazdiť keď ja pôjdem niekde odpočívať alebo užívať si... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...