Publikováno Červen 7, 200916 r Zdravím všechny. Mám Octavii 1.9 Tdi,.r.v.2000, facelift. Elektrická vyhřívaná venkovní zpětná zrcátka. Nedávno mi nějakej . . . . . . . narazil zrcátko. Rozbil mi sklo a urazil stříbrný kryt. Sklo jsem koupil za 160,-kč a vyměnil. Kryt tam drží silou vůle. Při seřízení jsem zjistil že když nastavuji levé zrcátko, hýbe se i pravé . Když nastavuji pravé, je to v pořádku, levé se nehýbe. V čem může být chyba ? Díky za radu.
Červen 8, 200916 r A si si isty, ze predtym Ti to nastavovalo len lave? Pretoze normalna funkcnost je: 1. vyhrev 2. L+R 3. R Pozri sa na joystick nastavovania, mal by si to tam tak mat popisane. Pripadne sem hod foto, aky mas jen joy.
Červen 8, 200916 r Zdravím všechny.Mám Octavii 1.9 Tdi,.r.v.2000, facelift. Elektrická vyhřívaná venkovní zpětná zrcátka. Nedávno mi nějakej . . . . . . . narazil zrcátko. Rozbil mi sklo a urazil stříbrný kryt. Sklo jsem koupil za 160,-kč a vyměnil. Kryt tam drží silou vůle. Při seřízení jsem zjistil že když nastavuji levé zrcátko, hýbe se i pravé . Když nastavuji pravé, je to v pořádku, levé se nehýbe. V čem může být chyba ? Díky za radu. Je to naprosto normalni!!! Ja mam Octavii 2002 a dela to to same. Kdyz otocim nahoru nastavuju obe uprostred se vyhrivaji a dolu jen prave zrcadlo ;-) Zadnej stres
Červen 12, 200916 r A kdyz jsme u toho, da se to stelovani L+P najednou zmenit pouze na L? Docela me stve, ze kdyz nastavuju leve, tak se mi rozdrbava i prave...
Červen 13, 200916 r No super:-)) ja myslel ze se mi to taky pokakinkalo, pac sem si tohovsiml X krat ze se mi rozdrbava i druha strana a pritom steluju druhou:-) Děkuji:-)
Červen 14, 200916 r řekl bych že mě se šteluje jen to co chci štělovat.. tak sem byl teďka v autě a taky se mi hejbou obě. Co to má za význam? Upraveno Červen 14, 200916 r od dadaoct
Červen 15, 200916 r No podla mna je to dobre na to, ze ked potrebujes koli niecomu zmenit pohlad dozadu, tak Ti to cele prisposobi. Napriklad sklopis obe zrkadielka, aby si videl pri cuvani v stiesnenych priestoroch. Ale lepsie by bolo byvalo mat este polohu navyse L, P, L+P a ohrev. V niektorych rocnikoch je nastavovanie len oddelene. Tych joystickov/tercikov su asi 3 druhy uplne rozne.
Červen 16, 200916 r Prave, ze ja vetsinou steluju leve na couvani a kdyz ho pak vracim zpet, tak prave tu stejnou polohu jak predtim stejne nema...
Červen 24, 200916 r Autor No to jsem si dříve nevšiml jestli to dělalo i před tím . Ale koukal jsem na ten joystick a mám to tam takhle : Nahoře - L Uprostřed - vyhřívání Dole - P Napadlo mně jestli nahoře není to + R nějak odmazané, ale nevypadá to že by nahoře bylo někdy L + R. Auto je z roku 10 / 2000. Je to 1,9 TDI - elegance. Není možný že by to třeba některý modely měly různě ? Ještě vezmu lupu a podívám se na to ještě jednou.
Červen 24, 200916 r Ahoj. Jo je to taková funkce a vše je OK. Mám to také. Dá se to pomocí VAG vypnout. Někde jsem to zde viděl na fóru jako přílohu (odfajfkované ano/ne)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.