Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny,chtěl sem se zeptat na kontrolku,která se rozsvítí na budíkách při otevření dveří....nemyslím maxidot...je to jen červená kontrolka,vypadá jako auto s otevřenýma dveřma řidiče...jen upozornuje na otevřené některé dveře...nerozezná jestli jsou to přední nebo zadní...prostě svítí,jako stropní lampička...pokud se otevřou dveře rozsvítí se...kamoš má stejný auto a ročník...a jemu ta kontrolka svítí a u mě nic....čím to může být?díky

• o 3 týdny později...
Vloženo

Já mám zase problém,že osvětlení mám nastavené na signalizaci otevřených dveří,ale svítí stále i když se zavřou. Jednu dobu i když se světlo zhaslo během jízdy se rozsvěcovalo.Máte někdo zkušenost? Jedná se o Octavie combi 1,8Turbo

Vloženo

S tim datem: nemusi to presne platit, a u exportu uz vubec ne. Si to bodni na vag nebo si to precti na komfortce.

Je tu o tom x temat. Od vybavy kontrolka dveri podle me nezalezi.

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Ahoj mám podobný problém. Mam Octavii 2003. Kontrolka otevřených dveří svítí jen při otevření zadních a 5 dveří. Na přední oboje vůbec nereaguje a zároven mi ani nesvítí světla ve dveřích a přitom to nedávno chodilo v pohodě

Vloženo

Ahoj mám podobný problém. Mam Octavii 2003. Kontrolka otevřených dveří svítí jen při otevření zadních a 5 dveří. Na přední oboje vůbec nereaguje a zároven mi ani nesvítí světla ve dveřích a přitom to nedávno chodilo v pohodě

Mel jsem stejny problem.Na pravych dverich vadny mikrospinac a na levych zlomeny drat v mistech mezi sloupkem a dvermi

RCB

Vloženo

Diagnostikovat se to neda pouze muzes zkusit blok namerenych hodnot viz. priloha

Pokud bude zlomeny drat tak se to bude tvarit stejne jako vadny mikrospinac ;)

RCB

Můžeš to vysvětlit pro naprostý blbce? Tabulka je hezká ale nechápu k čemu nebo jak jí použít. Já diagnostiku nemám.

Vloženo

tak napiš odkud jsi a zajed za někým kdo diagnostiku má!!

No přímo sem z Milovic u Nymburka ale i Praha a okolí. No to já bych rád zajel pnáč autoelektrika není mé hobby. Mám rád mechanické práce spíš

• o 7 měsíců později...
Vloženo

tak ja mam octaviu r.2002 a tak isto mi ta kontrolka nesvieti :) ked som rozobral budiky tak som zistil ze tam nie je ani dioda :) tak by som mal jednu otazku kebyze som tam tu diodu napajkoval ci by to svietilo :help:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...