Dodo-Kolín Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Takhle jako při čtení úvodního článku jsem se dlouho nepobavil.... Vzpoměl jsem si na pár machýrků u nás Editováno: 1. Červenec 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 (editace) Tak to je jiná Davone, konečně jsi se pochlapil , tak to má být A k tomu druhému, už nebudu vysvětlovat, že se mi to stát nemůže, že první zajíždím úplně ke kraji a pouštím, to normální člověk, kterej tak strašně moc spěchá, že se na někoho lepí a já ho pouštím, že zajíždím až skoro do trávy, tak předjede. Editováno: 18. Červen 2009, autor: OTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 taky jezdim po Praze jako prase, ono kdyz se tady chce clovek nekam dostat v rozumny cas tak to jinak nejde. A ty debilky co vylezou z auta a chtej neco resit mam za uplny idioty!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nekdy se taky divim proc nekdo na me blika kdyz treba jedu po kolejich a vazne nekde potrebuju bejt a zaradim se naprosto bezpecne mezi ne sem takhle u nas spechal jelikoz mi tekla voda doma k sousedum predjel jsem, zaradil se s blinkrem zadana ultra prasarna a pan me se superbem dojel a delal na me prstickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Byvaly kolega v oblasti hotelnictvi, drivejsi dlouholety vyhazovac z Lucerny predjel nejakeho takoveho "vytahovace", ten to nezkousl a na semaforech na Spojovaci ulici na Jarove smerem k Auto JArov ho dojel,vystoupil a sel mu to nandat... Nejaky kecicky, nadavky jako cu*aku na nej, on pry sedel v aute a otevreny okno, byl to velkej klidas, proste chlap kole 55let. Rika mu, rekni mi to jeste jednou smejde? A on co ti mam rict ty cu*aku a naprahl ruku, ze mu da pesti do okenka, kolega reagoval, chytl mu tu ruku v pesti, stiskl jeho ruku a zaroven tlacitko na zavirani oken a jiz byl cas na rozjizdeni do kopce smerem k semaforum... Frajirek jiz nenadaval, mel co delat aby to ubehl a kdyz projizdel semaforem, pustil ho... Celkem vtipne pojate... Proste narazil blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Takze vazne vy, co chcete na krizovatkach "jakoby kecama" vystupovat, muzete narazit Na takový blbečky mám v přihrádce u dveři nachystanej teleskop...většinou ho stačí jen vytáhnout a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Pak to ma vypadat na silnicich normalne a ridici nemaji byt agresivni hovada, kdyz koukam, ze teleskop v prihradce je velka moda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nevim jestli je to móda,každopádně to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Mám taky pár fotek nadupanych popelnic , nejhorší na tom je, že s tím jezdí na srazy Koukam woody ,ze ses byl taky kouknout (zasmát se ) na Hlučíně .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Jo,to byl fajny ostravzki tuzyng. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš91 Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 V 11. 6. 2009 na 12:28, Woody napsal: Mám taky pár fotek nadupanych popelnic , nejhorší na tom je, že s tím jezdí na srazy Och, bych blil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 To je strašný 🤮 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 Takový automobilový Babicové. Z hovna pomazánku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.