JendaD Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ahoj všici, potřeboval bych poradit, jak vyndat filc, kterým je překrytá rezerva, protože se mi tam vylilo nějaké svinstvo. Chtěl jsem to vyndat, ale musím demontovat zadní sedadla, protože je to tam chycený. Tady je ale kámen úrazu, nevím jak na to... poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 (editace) Úplně jednoduše: Odklop sedák a tam uvydíš "tyčky" na kterejch drží, tak je vycvakneš z oček v podlaze a sedák de ven. Pak odklopíš opěradlo a na pantech sou "otočný zámky". Veměš šroubovák nebo to de i prstem, pootočíš a opěradlo vytáhneš. Při vracení se zavře sám. Editováno: 21. Srpen 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 a pokud máš dělená sedadla, postupuješ stejně, jen s tím rozdílem že dělená opěradla jsou uprostřed "naražená" na tyčce, kdy po odjištění z krajních otočných zámků jen opěradlo silou vytáhneš k sobě - ven z vozidla a je to venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Tak tak. Sem myslel, že ještě napíše, jestli má dělený, že bych mu to nafotil. Ale odpověď žádná, tak to asi zvládnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 já měl v autě púvodně nedělený a když jsem je sundával poprvé, byl tam ještě v místě kde se jinak "uprostřed "zacvakujou dělený ještě takový plechový bazmek, tem musel jít dolů.... ale pak už jsem ho tam nedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Estrugo Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 a kde tedy ten zadni operak drzi? na krajich, nebo i uprostred? ja ze kdyz jsem na to cucel, tak je neco i uprostred a je to zasroubovany v operaku....a nevim, ci to musim odsroubovat nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 jestli máš nedělené, tak ten prostředek musíš odšroubovat, jinak to dolů nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.