Host Dada Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Nazdar.Je tu někdo,kdo opravdu využívá tento zahraniční vůz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 asi jenom pan Hebký :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 A ten uz tady taky pekne dlouho NEbIl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 ON je na TUnynk fru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 FuRT jO? TaK To SE tAM Za niM buDu MUseT nEKdy POdiVat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Milosav Hebky trenuje na rally http://www.formule-1.cz/data/video/35humor/skoda1203.mpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Milosav Hebky trenuje na rally http://www.formule-1.cz/data/video/35humor/skoda1203.mpg Ty krávo.... To bych nevěřil že todle jde udělat s dvanácet-troskou... Já bych se do toho bál sednout jen na norm jízdu a ještě takový kraviny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 ted jeste kdyby tam fakt sedel Hebky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Ja s 1203 jezdim porad :-) dokonce sem ji kupoval ve stejnym autosalonu jako Octavku :-) nejlepsi auto .... odveze uplne vsechno...od bordelu z baraku...pres psy do lesa na prochazku az po 12 lidi na parbu.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Ja s 1203 jezdim porad :-) dokonce sem ji kupoval ve stejnym autosalonu jako Octavku :-) nejlepsi auto .... odveze uplne vsechno...od bordelu z baraku...pres psy do lesa na prochazku az po 12 lidi na parbu.... :-) jasný, stály tam obě hned vedle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Ja s 1203 jezdim porad :-) dokonce sem ji kupoval ve stejnym autosalonu jako Octavku :-) nejlepsi auto .... odveze uplne vsechno...od bordelu z baraku...pres psy do lesa na prochazku az po 12 lidi na parbu.... :-) jasný, stály tam obě hned vedle sebe No nekecam fakt :-) naka firma si v tu dobu kupovala nekolik Pick-upu a na protiucet tam dali dve 1203...no a kdyz jsme tam kupovali octavku tak sme si vsimli ze za plotem maj tuhle 1203...no a tak par dni po octavce u nas pribyla i tahle 1203 ze stejnyho salonu.. :-) no vedle sebe nestaly to ne :-) a ani moc nableskana nebyla :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Nazdar.Je tu někdo,kdo opravdu využívá tento zahraniční vůz? Ještě před rokem to byl náš rodinej vůz...dojela všude, až na Grossglockner se vyškrábala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Tak se minuly tyden stala nehoda...vysypal se diferencial...tak sem z pudy vzal nahradni a kluci z ucnaku mi to vymenili spolecne se schnilym ramenem za 1000kč...tolik stala vymena ventilatoru chladice u octavky :-) (+material) :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) Náhodou já jí taky mám a i když jí neustále opravuju tak neustále jezdí.Po každé zimě vždy něco orezne a tak stále něco vyvařuju a vybrušuju.Naposled,vloni v létě dostala traverzovou injekci nad zadní nápravu v podobě masivního U-profilu. Taky kdysi uhnilo zad.kyvné rameno -výměna obou.Spojkovou pumpu asi třikrát, zavěšení torzky uhnilé atd....Ale mám jí rád,koupil jsem jí před 11.roky od podniku kde jsem s ní jezdil a pořád mi slouží k výdělečné činnosti.Na to nářadí,trubky a autogen bobatě stačí.Teď když jsem odstrojil octávku kvůli přestavbě tak mě hned byla dobrá jednadvatrojka. Ale nějak jsem se rozkecal,asi to luxusní vozítko nebude nikoho zajímat,tak čau. Editováno: 18. Duben 2007, autor: ritchie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Náhodou já jí taky mám a i když jí neustále opravuju tak neustále jezdí.Po každé zimě vždy něco orezne a tak stále něco vyvařuju a vybrušuju.Naposled,vloni v létě dostala traverzovou injekci nad zadní nápravu v podobě masivního U-profilu. Taky kdysi uhnilo zad.kyvné rameno -výměna obou.Spojkovou pumpu asi třikrát, zavěšení torzky uhnilé atd....Ale mám jí rád,koupil jsem jí před 11.roky od podniku kde jsem s ní jezdil a pořád mi slouží k výdělečné činnosti.Na to nářadí,trubky a autogen bobatě stačí.Teď když jsem odstrojil octávku kvůli přestavbě tak mě hned byla dobrá jednadvartojka. Ale nějak jsem se rozkecal,asi to luxusní vozítko nebude nikoho zajímat,tak čau. Náhodou je to fešanda, a podle palubky koukám že i jedna z těch starších a na pohled zachovalá, jen ať slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) Dík,snad ještě chvilku vydrží i když má to svý za sebou.Je to ročník 85,čtyřkvalt,motor 1.5.Stopětky do kopce nechápou. Takové zásahy dělám už běžně: Editováno: 2. Červen 2007, autor: ritchie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluska Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Měl jsem tenhle skvost, šoupl tam patnáctikilo motor, mělo to zdřivějška brutální nástavbu. Přezdívka BIG MAC a ani se mi moc nestýská. Jedna, dva, plný a pak čtyři, hold bez trojky..................Ani se mi moc nestýská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Náhodou já jí taky mám a i když jí neustále opravuju tak neustále jezdí.Po každé zimě vždy něco orezne a tak stále něco vyvařuju a vybrušuju.Naposled,vloni v létě dostala traverzovou injekci nad zadní nápravu v podobě masivního U-profilu. Taky kdysi uhnilo zad.kyvné rameno -výměna obou.Spojkovou pumpu asi třikrát, zavěšení torzky uhnilé atd....Ale mám jí rád,koupil jsem jí před 11.roky od podniku kde jsem s ní jezdil a pořád mi slouží k výdělečné činnosti.Na to nářadí,trubky a autogen bobatě stačí.Teď když jsem odstrojil octávku kvůli přestavbě tak mě hned byla dobrá jednadvatrojka. Ale nějak jsem se rozkecal,asi to luxusní vozítko nebude nikoho zajímat,tak čau. Ritchie, vypadá naprosto úžasně Jen zírám a držím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 No díky,on si na tu mojí modrou holku taky někdo vzpomněl.To jí budu muset zase po roce přeleštit,nějak jsem jí zanedbával.To pořád všechno pro octu a na dvanáctku nějak zapomínám.Chudák už půl roku neodtrhla kola od obrubníku ale teď jsem jí koupil novou baterku a budem zase spolu vyrážet na melouchy.Září-prosinec toť topenářské žně.Doufám,že to přežijeme(oba).Já jí udělám snad nějakou lepší fotku.Čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Když jsem jí dnes tak pracně umyl,oživil a nafouk kola,tak jsem ji musel vyfotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 lehký tunning kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 motor 1.5,tuner analog kazeta stereo made in trh. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 (editace) Prac.prostor,medvěd šroubovák blok sklo. Editováno: 26. Srpen 2007, autor: ritchie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Střecha prý nerezne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QBone Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 (editace) zdravím,přidávám se do klubu 1203 s mojí NEVĚSTOU ;-) Editováno: 9. leden 2008, autor: QBone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.