flames Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 http://opavsky.denik.cz/nehody/aktualne-sm...-hrabynaku.html No, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) to je dobry, tak ten picus ujizdi pred policajtama, naboura policejni auta a jeho maminka telefonuje, ze zasah nebyl primereny - at jde do hajzlu ta jeho matka, pica jedna http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/pri-...ukejte-jak.html Editováno: 5. Únor 2009, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 No to je vrchol...neřeknu, kdyby se řešilo, jestli toho museli tolik pomlátit ti cajti, ale ten borec to má jednoznačný...ale tak co, jen ať si kráva stěžuje, beztak jí to bude prt platný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DkxcqPfthyE pekne video netreba komentare myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonny.p2 Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Neni to primo nehoda, ale pobavilo me to:) odkaz ferrari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DkxcqPfthyEpekne video netreba komentare myslim nema chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 To musel byt mzec. http://www.novinky.cz/clanek/161394-autobu...tit-hasici.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tragedie.Nechtěl bych být pod kolama autobusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonny.p2 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Celkem asi smutnej majitel, uz si novy ferrari jenom 4 dny odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) Copak řidič, ale pojišťovna má pokaženej kvartál Editováno: 26. Únor 2009, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 to je náter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Pán pluhář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Už jste někdo řešil vlastní dopravní nehodu podle nového předpisu ? Nebo někdo ze známých ? Jak to probíhalo, zápis do formuláře pro pojišťovnu a pod. - byly problémy ? Pokud jsi účastníkem DN, kdy je škoda na jednom z vozidel méně jak 100t (škody se nesčítají), není poškozená třetí strana (např. lampa, značka, pozor i krajnice a škarpa je majekem třetí osoby), není nikdo zraněn a učastníci dpravní nehody se shodnou na zavinění, je nejjednodušší sepsat formulář o hlášení DN (tuším 3 propisovací formuláře)...potom by s pojišťovnou neměl být žádný problém Pokud je porušena jakkákoli zmíněná podmínka, je možno na místo přivolat PČR, kdy tito to naberou...v případě jde-li pouze o určení viníka, PČR na místě označí viníka - vyřeší přestupek a dále věc opět řeší sami účastníci DN. S pojišťovnou by neměly být problémy - při DN doporučuju řádně ve sepsat a pokud možno udělat si fotodokumentaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Pán pluhář tohle byl osobák, nevím, co by měl pluhovat Nová auta a hned v pi** PS: ještě tam nechal nárazník, ten z žádné té OOOO není Editováno: 27. Únor 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Pán pluhář ty vole,to je tady u nas ve meste.Vcera rano jsem jel okolo a auta byly jeste v poradku.Jinak na tomhle miste stojej vetsinou ojetiny na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 tieto fotky sú staršieho dátumu,už som to videl niekde na nete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ty vole,to je tady u nas ve meste.Vcera rano jsem jel okolo a auta byly jeste v poradku.Jinak na tomhle miste stojej vetsinou ojetiny na prodej Ty bydlíš ve Švýcarském Monthey? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ty bydlíš ve Švýcarském Monthey? cca 10 km od Monthey-ve mestecku Villars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ten vas dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Tak mě dneska potkala nehoda já jel v levém pruhu a borec z pravého začal najednou odbočovat. naštěstí to není tak vážné ale naštve to fest a nejhorší je že se podíval na své auto začal mě nadávat a ujel jednalo se o tmavou (černou) 406 SPZ 8A76992. policajti to ani nechtějí řešit prý to budou sepisovat v sobotu a zda jin zavolám tak to nechají plavat nechápu proč je platíme. a to mě borec říkal to bylo ne při odpovědi ne to nebylo tak se mě snažil přesvědčovat že to nic není a začal to rozlešťovat neznáte toho ... někdo? tal dnes přišel dopis z PČR co to znamená a co se bude dít? Editováno: 2. Březen 2009, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 no moc nám toho teda neřekli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 nikdo nic nechce říct díky ČKP mám jeho číslo pojistky ale netuším zda mám hlásut nárok na čerpání z jeho pojistky nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 opravit auto můžeš hned ze své havarijní, v podstatě zjistili majitele auta a nehodu předali na magistrát, kde budou pokračovat úředníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 nechci to dávat ze svého pojištění mám tam bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 pokud nejsi viníkem, tak o bonus nepřijdeš, tvoje pojišťovna se vyrovná s pojišťovnou toho druhého (viníka), o bonus přijdeš v případě čerpání z vlastní viny, celé to má smysl v tom, že můžeš opravovat a následně i jezdit a ne čekat, až se vše vyřeší, taky je občas lepší zaplatit spoluúčast havarijní pojistky než amortizaci z povinného ručení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.