Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo
Ahoj,

dneska ráno jsem jel (klozal po ledě) na dálnici mezi Libercem a Jihlavou ... po cestě jsem jel kolem těchto nehod

http://zpravy.idnes.cz/v-hromadne-nehode-z...10618_krimi_pei

viděl jsem bílou možná klubovou oktu ... kdo to byl ? vše ok ?

Butch

P.S.: podle pumpařů na dálnici nebyl žádnej silničář celou noc i ráno do té doby než se stala/y ty nehody :(

BOhužel to byl jeden z nás :rip: Nevím jestli byl i v OC, ale sem chodil, párkrát jsem spolu kecali přes ICQ o autech.

viz: - http://www.tuning-forum.org//viewtopic.php...55890eb203c7636

Upřímnou soustrast

Vloženo

Celkem me tyto veci dostavaji, jak se jedna o smrt mladeho cloveka, co mel male mimino... Stejne tak treba pripad strihace z Novy, tak i tento. Preji zene i Nele hodne sily a at se z toho dostanou!!!

Je to hnus!!!

Vloženo

jo je to v hajzlíčku, u fabiatiků to byl na podzim Elflik, dávejte na sebe lidičky bacha, dost jezdím a lidi nemají úctu sami k sobě, natož k druhým, snad tu nebudeme muset zakládat "urnový háj" a vzpomínat na kamarády.....

:rip:

Vloženo

Jo jo,lidi jezdí jako blázni.Včera jsem jel přs Frýdek-Místel a viděl jsem na mostě přeražené 4ks zábradlí,odpoledne jsem se dozvěděl že nějaký chlap z FM tam jel rychle s audinou, dostal smyk a spadl do ostravice,výška cca 8m. Přitom je tam 4 proudo vka a max 50km/h. Zajímalo by mě kolik tam jel? :kuk:

Vloženo

Tak jsme dnes cestou k babičce Astrou našich potkali stád srnek - u silnice vyhrnutý val sněhu, takže tam světla nesvítila a nebylo je vidět a najednou byly dvě před autem. Jedna si to rozmyslela, ale druhou jsme potkali, paadla na záda a než bruder dobrzdil, hrnul jí před autem. jak zastavil, vyskočil jsem z auta, ale srnka už byla na nohách a frr pryč. Na Astře lehce poškozený nárazník :(

Vloženo
Tak jsme dnes cestou k babičce Astrou našich potkali stád srnek - u silnice vyhrnutý val sněhu, takže tam světla nesvítila a nebylo je vidět a najednou byly dvě před autem. Jedna si to rozmyslela, ale druhou jsme potkali, paadla na záda a než bruder dobrzdil, hrnul jí před autem. jak zastavil, vyskočil jsem z auta, ale srnka už byla na nohách a frr pryč. Na Astře lehce poškozený nárazník :(

Tak nárazník se opraví, ale škoda masa :help:

Návštěvník
Vloženo (editace)

Taky jsem mel - tukanec predek i zadek, ale jen na zadku malicko odrene takze i tak jsem to dal do laku a predek? No kapotka. predni celo vcetne svetel a taky chladic, jinak predni naraznik pouzit - zadna ujma zajimave jak to vydrzel smetak:)

Jeste pod nim byla ohnuta vyztuha. No blatnicky ve predu ok, takze to byla klika. Jeste reknu ze nic jsem nemusel rovnat - na vse jsem pouzil male naradi snad jen klic 10 13 francouzak a sroubovak - proste pohodicka - oprava rychla :)

Editováno: , autor: Návštěvník
  • o 3 týdny později...
Vloženo
Hosi.. :( Fuj..Octa dobre zdemolovana..Je zajimavy,jak je ta ridicova hlavova operka napasovana pod ten naves..jakoze smerem dopredu..Logicky by bylo,kdyby byla urazena.. :o

Jinak koukam octa celkem nalozena asi..Ridicova sedacka v elektrice,bezovej vnitrek,zadni RS naraznik-zrejme sportpaket..

...pfuu..fuj...

Vloženo
Hosi.. :( Fuj..Octa dobre zdemolovana..Je zajimavy,jak je ta ridicova hlavova operka napasovana pod ten naves..jakoze smerem dopredu..Logicky by bylo,kdyby byla urazena.. :o

Jinak koukam octa celkem nalozena asi..Ridicova sedacka v elektrice,bezovej vnitrek,zadni RS naraznik-zrejme sportpaket..

Pohled opravdu nepěknej.pro Martyp ta opěrka šla napřed dozadu a zajela až pod návěs,když se auto trochu vrátilo dozadu ( jako reakce na náraz)utržená opěrka se zasekla o návěs a vyvrátila dopředu. Co ty na to. Je to jen moje teorie. Každopádně sedět bych v tom nechtěl. Ahoj Honza

Vloženo (editace)
Pohled opravdu nepěknej.pro Martyp ta opěrka šla napřed dozadu a zajela až pod návěs,když se auto trochu vrátilo dozadu ( jako reakce na náraz)utržená opěrka se zasekla o návěs a vyvrátila dopředu. Co ty na to. Je to jen moje teorie. Každopádně sedět bych v tom nechtěl. Ahoj Honza
Vypadá to na jižní spojku, je tam 80 a místy 60. Tak kolik asi jel? Vyplatilo se mu to spěchat? Ta opěrka je dopředu z toho důvodu že ten návěs nadskočil a poté ho přimáčkl. Editováno: , autor: Remus by skoda
Vloženo
Vypadá to na jižní spojku, je tam 80 a místy 60. Tak kolik asi jel? Vyplatilo se mu to spěchat? Ta opěrka je dopředu z toho důvodu že ten návěs nadskočil a poté ho přimáčkl.
yo yo, z holešovic smerom na letňany. pametam ze tam niekde boli zuzene pruhy a solidne zapchy, ale uz dlho som tade nesiel... inac tade vodici nechodievaju nejako rachlo. ak tak z opacneho smeru ako ide ta dlha rovina z kopca.. brrr nechcem ani pomysliet ako by vypadala octa 1 moja... :feve:
Vloženo (editace)
Vypadá to na jižní spojku, je tam 80 a místy 60. Tak kolik asi jel? Vyplatilo se mu to spěchat? Ta opěrka je dopředu z toho důvodu že ten návěs nadskočil a poté ho přimáčkl.

Jj,to me taky napadlo..Je drsny videt,jak ty energie a setrvacnosti v ty rychlosti funhujou..Horsi uz je to,ze pravdepodobne ten ridic byl asi nekde v urovni ty hlavovy operky...? :( Brrrr..

Jinak je to v podstate na zactku Teplicky dalnice smerem z prahy..Tesne pred odbockou na cakovice..A tam uz je povolena 100km/h..ale stejne..

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo
Jj,to me taky napadlo..Je drsny videt,jak ty energie a setrvacnosti v ty rychlosti funhujou..Horsi uz je to,ze pravdepodobne ten ridic byl asi nekde v urovni ty hlavovy operky...? :( Brrrr..

Jinak je to v podstate na zactku Teplicky dalnice smerem z prahy..Tesne pred odbockou na cakovice..A tam uz je povolena 100km/h..ale stejne..

Ten řidič to pravděpodobně přežil takže měl veliké štěstí, že mu to neupajzlo hlavu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...