Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No to je vrchol...neřeknu, kdyby se řešilo, jestli toho museli tolik pomlátit ti cajti, ale ten borec to má jednoznačný...ale tak co, jen ať si kráva stěžuje, beztak jí to bude prt platný.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Už jste někdo řešil vlastní dopravní nehodu podle nového předpisu ? Nebo někdo ze známých ?

Jak to probíhalo, zápis do formuláře pro pojišťovnu a pod. - byly problémy ?

Pokud jsi účastníkem DN, kdy je škoda na jednom z vozidel méně jak 100t (škody se nesčítají), není poškozená třetí strana (např. lampa, značka, pozor i krajnice a škarpa je majekem třetí osoby), není nikdo zraněn a učastníci dpravní nehody se shodnou na zavinění, je nejjednodušší sepsat formulář o hlášení DN (tuším 3 propisovací formuláře)...potom by s pojišťovnou neměl být žádný problém ;) Pokud je porušena jakkákoli zmíněná podmínka, je možno na místo přivolat PČR, kdy tito to naberou...v případě jde-li pouze o určení viníka, PČR na místě označí viníka - vyřeší přestupek a dále věc opět řeší sami účastníci DN. S pojišťovnou by neměly být problémy - při DN doporučuju řádně ve sepsat a pokud možno udělat si fotodokumentaci.

Vloženo (editace)
Pán pluhář

tohle byl osobák, nevím, co by měl pluhovat :)

Nová auta a hned v pi**

PS: ještě tam nechal nárazník, ten z žádné té OOOO není ;)

Editováno: , autor: rolbař
Vloženo
ty vole,to je tady u nas ve meste.Vcera rano jsem jel okolo a auta byly jeste v poradku.Jinak na tomhle miste stojej vetsinou ojetiny na prodej

Ty bydlíš ve Švýcarském Monthey? lol

Vloženo (editace)
Tak mě dneska potkala nehoda já jel v levém pruhu a borec z pravého začal najednou odbočovat. naštěstí to není tak vážné ale naštve to fest a nejhorší je že se podíval na své auto začal mě nadávat a ujel jednalo se o tmavou (černou) 406 SPZ 8A76992. policajti to ani nechtějí řešit prý to budou sepisovat v sobotu a zda jin zavolám tak to nechají plavat :angry2: nechápu proč je platíme. a to mě borec říkal to bylo ne :blink: při odpovědi ne to nebylo tak se mě snažil přesvědčovat že to nic není a začal to rozlešťovat :aggressive: neznáte toho ... někdo?

tal dnes přišel dopis z PČR co to znamená a co se bude dít?

post-4616-1235996030_thumb.jpg

post-4616-1235997043_thumb.jpg

Editováno: , autor: Majký
Vloženo

pokud nejsi viníkem, tak o bonus nepřijdeš, tvoje pojišťovna se vyrovná s pojišťovnou toho druhého (viníka), o bonus přijdeš v případě čerpání z vlastní viny, celé to má smysl v tom, že můžeš opravovat a následně i jezdit a ne čekat, až se vše vyřeší, taky je občas lepší zaplatit spoluúčast havarijní pojistky než amortizaci z povinného ručení

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...