dadacek Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Srážka s chodcem: To mi neříkejte, že mi chodec takhle dodrbe auto, já je asi začnu pouštět, toto přeci nemůžu dopustit svýmu miláčkovi BOhužel jo.. solidně to dodrtil co.. vemem li to z humálního hlediska není problém až tak v autě, jako ve stavu chodce.. otázkou je, jestli se tenhle ještě někdy probere (to je sice pravděpodobné, že ano..), ale v jakém bude stavu.. Zajímal by mě ten airbag pro chodce jak se to plánuje, nebo snad v nějakých autech je to by asi skončil lépe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Natáčení Nemyslíš zaplatíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No abych pravdu řekl, tak sem zatím neviděl ani všechny ty starý...v telce sem shlídl snad jen dva nebo tři. A po nějakejch bilbordech atd. taky ani stopy, na to, jak ministerstvo vyhrožovalo, že to bude masivní kampaň viditelná ve všech médiích, tak mě to zklamalo, čekal sem víc. Zase to prohloubilo můj dojem, že to je veřejnej tunel a někdo si na tom pěkně namastí kapsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Já taky skoro žádné neviděl. Jen si tak matně pamatuji, že byl nějaký problém s vysíláním krvavých záběrů před 22 h, takže to možná dávaj v noci kdy všichni spí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Je to drsny...jen by mě zajimalo jestli to někam vede ty jejich klipy...já si myslím že ta učinnost je minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak jestli to nesmí vysílat před 22. hodinou, tak to je smutný...to pak ztrácí smysl, jestli se to má dostat k mase lidí, tak jedině v hlavním vysílacím čase od cca 19 do 22. A připadá mi absurdní, že taková "výchovná" kampaň se vysíalt nesmí, ale americký krváky běží celej den bez ohledu na dobu. To sme to teda dopracovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Byl s tím problém, ale jak to definitivně dopadlo nevím, nicméně když na bednu koukáš od 18 do 23h tak nic nevidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Já to naposled viděl v kině mezi reklamama na začátku...shodou okolností to bylo před Kurýrem 3, takže možná trošku paradox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ransom Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 myslim ze v kine je to pravidlene pred kazdym filmem v posledni dobe jsem byl parkrat s pritulkou a vzdycky tam jedna byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 nic moc, ale už tam byla Policie tak jsem nechtěl fotit když jsem byl blýže, ale dvě auta v příkopu v protisměru jestli se předjížděli????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Pernikář: a kde to je vyfocené? Dnes je nějaký nehodový den.V H.K je dnes smrták na kruháku a bouračka kousek od mého bydliště kde je snížená rychlost na 70km ale bohužel tam každej kalí a pak se nestačeji divít když jim někdo vlítne z vedlejší silnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 na Benešovské směr ČB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 http://www.katastrofy.com/scripts/index.php?id_nad=16052 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak mám rozhodnutí. řidič druhého vozidla popřel vinu a uved že já naboural do jeho vozu na dotaz proč ujel po nehodě řekl: že já mu nereagoval na jeho otázky jak chci vše řešit a tak nasedl do auta a pokračoval v jízdě - uznal že nemá tak poškozené auto (pouze odřený nárazník nebo co) a na inspektorátu mě bylo řečeno že mu to nemohou dokázat a doporučeno dále nepokračovat z důvodu jeho jména - raději nebudu psát K.... dost známé. Dávejte na toto auto pozor 8A76992 Tak mě dneska potkala nehoda já jel v levém pruhu a borec z pravého začal najednou odbočovat. naštěstí to není tak vážné ale naštve to fest a nejhorší je že se podíval na své auto začal mě nadávat a ujel jednalo se o tmavou (černou) 406 SPZ 8A76992. policajti to ani nechtějí řešit prý to budou sepisovat v sobotu a zda jin zavolám tak to nechají plavat nechápu proč je platíme. a to mě borec říkal to bylo ne při odpovědi ne to nebylo tak se mě snažil přesvědčovat že to nic není a začal to rozlešťovat neznáte toho ... někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak to nasere, ale podle me, kdyby byla fotka, tak by na fotce muselo byt, ze je v tobe , ze je prilepeny na tvuj pruh - je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 a svědky nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 foto mám jak stojím u krajniceale ne jak mě naboural a hlavně se to stalo tak v 60km/h a zastavil tak o 5m dál. jinak nikdo se nezastavil tak svědky nemám a na kameře také nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak to je hodně blbá představa! To naštve.Co s tím dál? Jak se to bude řešit dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jak dál? z jeho pojistky nic nebude a případ odložen. jinak oprava bude z mé hav. - vyčíslena škoda je 10.500kč - spoluúčast 1000.- a - bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jak dál? z jeho pojistky nic nebude a případ odložen. jinak oprava bude z mé hav. - vyčíslena škoda je 10.500kč - spoluúčast 1000.- a - bonus hodil bych mu dlažebku do okna, hajzl jeden... RZ máš, tak no problema...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 taky bych to tak viděl na dlažební kostku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jo máte pravdu na inspektorátu mě řekl (jako osoba ne zaměstnanec) s touto rodinnou to nemá cenu řešit buďte rád jak to dopadlo, stejně ho sem nedostaneme a řešit to potom právníkama? a nebo se ráno probudit a auto v plamenech nemá cenu. prý mám nakonec štěstí - říkal to jako člověk ne zame. - byl to dobrý pán řekl rovnou jak vše je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Nevíte co se stalo včera u Holic na tom obchovatu, že to celé zavřeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Viděl jsem video o nehodách na: řídíme.cz. Je to sice skoro hodinové video, ale měl by ho vidět opravdu každý. Je to dost starý video, tak už jste ho možná viděli, ale kdo ne, měl by se na to podívat. Jak to někdy může dopadnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jedná nehoda kousek od místa bydliště... http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/pri-...ali-hasici.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.