Přejít na obsah

Nehody

Dakie

Doporučené příspěvky

Srážka s chodcem: To mi neříkejte, že mi chodec takhle dodrbe auto, já je asi začnu pouštět, toto přeci nemůžu dopustit svýmu miláčkovi :aggressive:

BOhužel jo.. solidně to dodrtil co.. vemem li to z humálního hlediska není problém až tak v autě, jako ve stavu chodce.. otázkou je, jestli se tenhle ještě někdy probere (to je sice pravděpodobné, že ano..), ale v jakém bude stavu.. Zajímal by mě ten airbag pro chodce jak se to plánuje, nebo snad v nějakých autech je :) to by asi skončil lépe..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No abych pravdu řekl, tak sem zatím neviděl ani všechny ty starý...v telce sem shlídl snad jen dva nebo tři. A po nějakejch bilbordech atd. taky ani stopy, na to, jak ministerstvo vyhrožovalo, že to bude masivní kampaň viditelná ve všech médiích, tak mě to zklamalo, čekal sem víc. Zase to prohloubilo můj dojem, že to je veřejnej tunel a někdo si na tom pěkně namastí kapsu :help:

Odkaz ke komentáři

Tak jestli to nesmí vysílat před 22. hodinou, tak to je smutný...to pak ztrácí smysl, jestli se to má dostat k mase lidí, tak jedině v hlavním vysílacím čase od cca 19 do 22. A připadá mi absurdní, že taková "výchovná" kampaň se vysíalt nesmí, ale americký krváky běží celej den bez ohledu na dobu. To sme to teda dopracovali :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak mám rozhodnutí.

řidič druhého vozidla popřel vinu a uved že já naboural do jeho vozu :blink:

na dotaz proč ujel po nehodě řekl: že já mu nereagoval na jeho otázky jak chci vše řešit a tak nasedl do auta a pokračoval v jízdě - uznal že nemá tak poškozené auto (pouze odřený nárazník nebo co) kol2

a na inspektorátu mě bylo řečeno že mu to nemohou dokázat a doporučeno dále nepokračovat z důvodu jeho jména - raději nebudu psát K.... dost známé.

Dávejte na toto auto pozor 8A76992

Tak mě dneska potkala nehoda já jel v levém pruhu a borec z pravého začal najednou odbočovat. naštěstí to není tak vážné ale naštve to fest a nejhorší je že se podíval na své auto začal mě nadávat a ujel jednalo se o tmavou (černou) 406 SPZ 8A76992. policajti to ani nechtějí řešit prý to budou sepisovat v sobotu a zda jin zavolám tak to nechají plavat :angry2: nechápu proč je platíme. a to mě borec říkal to bylo ne :blink: při odpovědi ne to nebylo tak se mě snažil přesvědčovat že to nic není a začal to rozlešťovat :aggressive: neznáte toho ... někdo?
Odkaz ke komentáři

jo máte pravdu

na inspektorátu mě řekl (jako osoba ne zaměstnanec) s touto rodinnou to nemá cenu řešit buďte rád jak to dopadlo, stejně ho sem nedostaneme a řešit to potom právníkama? a nebo se ráno probudit a auto v plamenech nemá cenu.

prý mám nakonec štěstí - říkal to jako člověk ne zame. - byl to dobrý pán řekl rovnou jak vše je.

Odkaz ke komentáři

Viděl jsem video o nehodách na: řídíme.cz. Je to sice skoro hodinové video, ale měl by ho vidět opravdu každý. Je to dost

starý video, tak už jste ho možná viděli, ale kdo ne, měl by se na to podívat. Jak to někdy může dopadnout.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...