Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak tady jedna fotka ze sousední obce, podrobnosti o nehodě neznám.

Sportovně bych to okomentoval:" Střela se odrazila od tyčky do branky"

Snad zranění nebyla vážná...

post-5037-1241860579_thumb.jpg

'Tygr_O2_blue_race_RS: tak to je síla! Škoda že nevíš podrobnosti ;)

takto dopadla OII keď ju na mňa natlačil ďalší z BA na forde ktorý si dnes v Pov. Bystrici pozeral nabúraného pasata v zábradlí a nedobrzdil (na križovatke) moja OI má našťastie len dve dierky v nárazníku kde sa zapichli svetlá toho za mnou (je to vidieť na fotke taká istá je aj na pravej strane) a otlačenú guľu na prednej značke toho predo mnou.

PS: chuderka moja mám ju len dva mesiace :aggressive:

post-32320-1241983678_thumb.jpg

post-32320-1241983711_thumb.jpg

To měl kluk docela kliku, že nedopadl hůř. Paradoxně ho asi zachránilo to, že nebyl pravděpodobně připoutanej. To je teda

můj názor.

Tak to si fakt nedokážu představit co tam proběhlo..urvat motor přes svodidla a ještě aby letěl pár metrů do C3..no lol:D

Tak z dneška pro vás mám jednu Fábii na 30km D1 ... chuděra

post-22808-1242937329_thumb.jpgpost-22808-1242937386_thumb.jpgpost-22808-1242937362_thumb.jpg

Tak to je docela mazec! :kuk:

Nevíš, co bylo příčinou?

Tak to je docela mazec! :kuk:

Nevíš, co bylo příčinou?

bohužel ne, ale bylo to v mírném stoupání takže možná od motoru, ale opravdu těžko říct, jelikož auto je komplet takže není poznat kudy se to šířilo. Jen přidám ještě pro informaci na místě jsme byli cca 15-20 minut od ohlaseni takže toto je výsledek řekneme 20 minutoveho horeni.

Upraveno od Ransom

řidič auta se dnes podruhé narodil!!!!!

To určitě hodně mě zamrazilo, když jsem viděl ty fotky, jestě štěstí, že nikdo neseděl vzadu

To určitě hodně mě zamrazilo, když jsem viděl ty fotky, jestě štěstí, že nikdo neseděl vzadu

to teda,třeba děti,ty sedávají vzadu..šmarja.. :feve::feve: akorát tam nebylo psáno,kolik km/h jel ale 50 určitě ne..

ty jo, dobře ju rozpůlil :feve: mě by spíš zajímalo pak stanovisko policie aneb jak se to stalo, rychlost, špatná vozovka = vyhození ze silnice.. ?

mě by spíš zajímalo, jak se zachoval systém bezp. pásů, každej si doufám dokáže představit, kde jsou uchycené a jakou dráhu udělaly...

Ty woe...chápete to???

mazec co ten motor napáchal... nechápu

mě by spíš zajímalo, jak se zachoval systém bezp. pásů, každej si doufám dokáže představit, kde jsou uchycené a jakou dráhu udělaly...

Přijde mi, jak kdyby se odtrhly ? Ale je možné, že to je pak až zásahem hasičů a možná proto i ta část věty, že řidič zůstal částečně mimo vozidlo

Tak z dneška pro vás mám jednu Fábii na 30km D1 ... chuděra

post-22808-1242937329_thumb.jpgpost-22808-1242937386_thumb.jpgpost-22808-1242937362_thumb.jpg

ty žlutý "C" jsou mazec :palec2:

• 2 týdny později...

Co se to tam stalo u Votic? :help:

dobře zničená kokta :(

kdo to zavinil

No ja tam dorazil, az kdyz se tvorila kolona :feve: ale jako nechtel bych u toho byt jako jeden z prvnich :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.