grino Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Tak sam mi podarilo pri rychlom prehazdvani kolesa zabudnut bezpecnostu nasadku na ceste. Spomenul som si to az po troch dnoch, ale samozejme ze som ju uz tam nenasiel. Vie mi niekdo poradit, co sa da robit? Da sa ta nasadka niekde dokupit? Daju sa tie srouby v pneuservise vymenit? Ma niekdo prehlad kolko to bude stat? Tak teraz som vas zasypal otazkami a dufam ze mi niekdo poradi. Dik Jano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Jeste si nerekl jaky bezp. srouby!? Origo skodovacky, cena 209 CZK, je asi 10 sad, manik pribehne s krabickou vyzkousi jeden po druhem a pak v prodejne koupis nahradni orech s danym cislem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grino Vloženo 30. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Myslis ze to kupit v original servise, alebo musim ist niekde inde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 grimo: v originalnim servisu to poridis, myslim ze by nemel bejt problem. Proto se me zda tak trosku minuti se ucinku, kdyz bude chtit ukradne ti ty kola tak jako tak. Jestli tam sou bezpecaky nebo ne je fakt, ze mu to clovek ale trochu stizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Myslis ze to kupit v original servise, alebo musim ist niekde inde? Porad si nerekl co je to za srouby? Mas origo kola (disk/plech)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 31. Březen 2006 Sdílet Vloženo 31. Březen 2006 Thomasino ted jsem kupoval v salonu šrouby a 520 korunek tak mě vzali na hůl šmejdi a čísla na těch sadách byly 52,60 atd tak nevím jestli je jenom 10 typů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 1. Duben 2006 Sdílet Vloženo 1. Duben 2006 To si ale kupoval cely set, ne nahradni orech (redukci) co shani Grino. Jinak ty cisla nevim, ja mam na baleni pouze objednaci cislo, ktery je pry na nic, ptze je prave tech 10 serii. Sam jsem koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Opravdu je jen 10 sad??? Videl jsem ruzne kombinace pismen a cisel, tak nevim... Ale je to muj nazor... pak jsou bezpecnestni origo srouby celkem k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Fakt je ich len 10 či 11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grino Vloženo 5. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Thomasino ted jsem kupoval v salonu šrouby a 520 korunek tak mě vzali na hůl šmejdi a čísla na těch sadách byly 52,60 atd tak nevím jestli je jenom 10 typů. Ja som za tu sadu tiez zaplatil 530 Kc, takze niesi sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ty jsi koupil celou sadu, ale za 209,- je jen ten ořech tak že by to mělo být o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grino Vloženo 8. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Ten nadstavec stoji tolko, ale na servise ho nemali, a potreboval som surne vyriesit ten problem, tak som to kupil cele aj so sroubamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 No to mne teedy pose.te Pokud je tech sad jen 10 nebo 11, pak to neni pro zlodejicky vubez tezka prace.... Hmm, tak jdu shanet nove srouby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak to je celkem hustý, taky se toho obávám, že bych ten klíč moch někde zapomenout. Naštěstí ale mám ten kod podle kterýho můžu dostat novej...mám O.Z.ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 2Grino: Tak to je teda autorizovany servis jak vysitej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grino Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 O servise v Pardubiciach na Dubine, sa radsej nejdem vyjadrovat. Myslim ze predchadzajuce prispevky hovoria za vsetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Oživil bych toto tema: Na dvou šroubech už mám dražkování takové nějaké divné tak bych potřeboval nové šrouby. Když jsem si to tu přečetl a zjistil že škoda ma jenom 10 sad šroubu tak bych raději něco jiného. Poraďte od jaké firmy koupit bezpečnostní šrouby, nejsou některé sady už přímo se dvěma ořechy. Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 už jsem někde na internetu viděl sady se dvěma ořechy.... myslím elektrony.cz ale nejsem si jist. musíš hledat. jinak škoda má opravdu málo typů 10 jich není ale myslím kolem 24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Je jich přesně 22 Ale pravda je, že od roku 2000 mají pořád tu samou sestavu 10 variant čísel. Těch 12 se dávalo na Alu kola z výroby od r 97 do 3/2000 Ty od roku 2000 mají číslo ve formátu ABC 000 až 009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Hoj, tak jsem včera šel povolovat kola (montovali je v pneuservisu) a mám velký problém. Mám bezpečnostní šrouby Mcgard a strhnul jsem ten bezpečnostní ořech - tu kytičku uvnitř. Neměl někdo stejný problém? Jsem asi v .... Nevíte někdo co stím. Díky za případné odpovědi. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 pokud máš od šroubů krabici, tak na krabici je uveden kód, podle kterého ti objednají nový ořech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 No krabici mám i s kodem, ale nevim kam s tím zajít :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Zdar, tak už jsem svůj problém vyřešil.. mohu jen a jen doporučit fi. Elektrony v Rokycanech. Donesl jsem orech s kartou a do tydne byl novy.. Díky všem za rady.. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejhanko Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 aj ja som mal taky problem kupil som auto z bazaru aj so srobmy,samozrejme,ze som nad tym vtedy nerozmyslal,a kupil som ho bez adaptera ku srobom,ziadny servis to koleso nechcel dat dole,a ani nevedel....vyriesil to sukromny servis zaroven pneuservis,jediny v Novych zamkoch co sa tym zaobera...Stalo to 15jur aj sprezutim,vyvazenim.....pokial ma niekto problem ze to nevie riesit,mile rad dam adresu na toho pana,su taky experti co vam tam navaria staru maticu,a poskodia elektron....on to spravil za 10min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.