Dodo-Kolín Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 No puntičkář, když jde jen o čidlo, tak to je OK, ale pokud by šlo o termostat, tak to je docela problém. Jinak si myslím ,že není potřeba nic odvzdušňovat. To se muselo u starších aut, kdy chladič, nebo nádobka pro kapalinu byla celkem nízko (někdy i pod úrovní nejvyšších hladin chladícího okruhu). Fábky maj tu kouli docela vysoko, navíc se v systému udělá pomocí pumpy tlak/podtlak. Udělal bych to asi tak: vyměnit čidlo, zahřát (klidně i těch 5 minut na místě) a zkontroloval hladinu kapaliny popř. dolít. Podle mne není potřeba nic odvzdušńovat. Systém si s tím poradí sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Když neodsaješ kap. z nádobky tak ti při vyndání čidla trocha chl.kap. vyteče,ale nezapomen povolit víčko nádobky.Po zahrátí akorát zkontroluj stav hladiny chl.kap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 27. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 tak jsem to dneska znova nechal bezet na miste a nastartiju nechal jsem to bezet tak 2min,rucicka se ani nechla,chcipnu to vypno zapalovani znova zapnu,rucucka se hned pohnulka cca 3mm,znova nastartuju,rucicka se drzi cca 3mm od noly a nechavam bezet tak 2min zas chcipnu to,znova zapnu zapalovani a rucicka se pohne zas dal je toto normalni???ja si myslim za by i na volnobeh mela riciccka teplota vysplhat na provozni teplotu ne???to je jasny.ale normalne kdyz vyjedu ze studenym motorem,tak rucicka se zveda tak jak ma,ze by to cidlo fakt zaspavalo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vohnout Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 cau,tak jsem dneska koupil termostat-celou skrin i s cidlem origo,kdyz jsem vymontoval starou,tak jsem koukal,ze je na jednyy strane prasklej ten drzak termostatu takze to delal termostat,jinak odvzdusnovat se nic nemusi ze jo???pak jen doliji kapalinu ze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Já si vždy před nalitím chl .kapal.vyndám čidlo tepl.(vzduch.bublina) a nalévám dokud se mi nezaleje otvor pro čidlo.Vrátim čidlo a doplnim na max.Po projetí kap. ještě zkontroluji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 V podstatě to odvzdušníš otvorem pro čidlo. Chytrý Tak to vohnoute koukej dát do kupy, ať můžeš lítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.