Martin Müller Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Zdravím přátelé, sháním na svou škodu octavii Laurint a klement 1.9 TDI ( 81kw ) r.v. 2000 - budíky Jaké by tam měly vlastně přijít protože auto jsem koupil a zjistil po chvíli že budíky nefungujou a že je to tam přepájené a jsou to budíky z řady Škoda O. SLX. Chtěl bych sehnat budíky které tam vlastně mají být popřípadě jestli by šly budíky z novějšího modelu škody octávie od roku 2001 s novým vzhledem. Jsou stím problémy? nevím jak z toho ven. Děkuji : palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara007 Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Zdravím přátelé, sháním na svou škodu octavii Laurint a klement 1.9 TDI ( 81kw ) r.v. 2000 - budíky Jaké by tam měly vlastně přijít protože auto jsem koupil a zjistil po chvíli že budíky nefungujou a že je to tam přepájené a jsou to budíky z řady Škoda O. SLX. Chtěl bych sehnat budíky které tam vlastně mají být popřípadě jestli by šly budíky z novějšího modelu škody octávie od roku 2001 s novým vzhledem. Jsou stím problémy? nevím jak z toho ven. Děkuji : palec2: Takové budíky přesně mám. Jsou to budíky z Octavie I. r.v.2002, 1.9 TDI, 81 Kw, to ti bude presne pasovat. Maji v sobe i palubni Pc. Mas zajem?? Cena 1.500,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 pasovat mu to teda rozhodně nebude! musel by přepinovat svorkovnice, sehnat jiné nové klíče s 3. gen. immobilizeru a stejnak mu nepůjde pípák rozsvícených světel atd. viz návod na 3. gen. komfortního systému od uživatele Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToonyCZ Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 (editace) Zdravím, taky mi odešli budíky na mé 1,8T AGU, r.v. 99. Přemýšlel jsem, že bych si namontoval budíky z faceliftu 2001 (bez maxidotu - úplne obyč, akorát s pal. pc). Takže to není možné přehodit s "pouhým přizpůsobením" starých klíčů atd...? Díky. Editováno: 2. Červenec 2009, autor: ToonyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 A co ti na nich odešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToonyCZ Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 "Spadlé" ručičky, už sem to přepájel, ale vždycky to fungovalo jen chvilku. Ty z newFace se mi i víc libí a prý tam ručičky nepadají. Ale jestli to přendat nejde tak holt budu pajet znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 "Spadlé" ručičky, už sem to přepájel, ale vždycky to fungovalo jen chvilku. Ty z newFace se mi i víc libí a prý tam ručičky nepadají. Ale jestli to přendat nejde tak holt budu pajet znova... Pokud bys potreboval opravim mifii@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Mam stejny problem s timhle "rokem 1999" u SLX, jezdim uz rok s mrtvyma rucickama (nekdy nabehnou na par sekund a hned zase umrou..) uz jsem take prepajoval = vydrzelo to 3tydny. Premyslel jsem taky o faceliftovych a s tim spojeny plan na predelani do 3.g, ale financne to nepujde (a navic uz do auta nechci strkat penize) proto, je moznost koupit bez maxidotu facelift a zapojit je tak, aby fungovaly zakladni funkce tj. PC, ukazatele (svetla, stav paliva apod.) aniz by se museli dokupovat klice a prizpusobovat ? Je mozne to proste prizpusobit "prepinovat" ? Jsem laik, pokud neco rikam spatne neberte to v potaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToonyCZ Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 (editace) Tak jsem našel toto. Asi nejlepší bude nechat si opravit staré. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...celift+bud%EDky a http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...celift+bud%EDky Editováno: 8. Červenec 2009, autor: ToonyCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.