Přejít na obsah

Vzpomínka na druhý letošní sraz Superbů č.2

Sejis

Doporučené příspěvky

tak chlapi ja su pro a to co nejdriv, na ten minulej jsem se nedostal ale ted uz musim!

zkusim teda nahodit tady na morave....

1) nabizi se hotel termal http://www.hoteltermal.cz/ , dalo by se kouknout okolo nadrze a pod, vylet do okoli je a mozna by se dal zaridit i nejakej sklipek ale je problem potom s dopravou :-D

2) dalsi navsteva by mohl byt do brna na motokary / nebo do vyskova do zoo a do dinoparku / nebo do olomouce do novyho aquaparku.

3) u nas na zahrade :-D mame posezeni tak pro cca 15 - 20 osob, bazen, udirna atd :-D ale problem bude s autama, mame garaz pouze pro 5 aut, zbytek po zahrade a v ulici :smich: s ubytovanim to bude slozity....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě pro vaší informaci,co se týče srazu v Plasech u Plzně.

Na tyto srazy jezdím od samého začátku a považuji ho srdeční záležitost a nejklidnější pohodový srázek v sezoně.

V názvu tohoto srazu je hifi-styling,což výpovídá o mnohém a nechci se prsit,ale jsem přesvědčen,že budeme mít zajištěno suprové stání,hodné našich limuzín :palec2::):palec2:

http/www.bravetuning.cz

Odkaz ke komentáři

Bando :) já to napíši za sebe ,jak to cítím a nenutím nikoho do ničeho :) ...

1.jsem netušil,že nás pojede skoro 20,což je naprosto famozní a o něčem do budoucna vypovídá....

2.bohužel jsem netušil,že se zvedne letos o 200.-kč vjezd,ale je to způsobeno max.možnou výhrou a tou je tuningový automobil,já vím,řeknete si kašlu na něj a máte recht,ale sám vím,že jsem vždy minimálně ty 200 kila za další následnoua vcelku kvalitní tombolu nechal,pravda,nedal jsem u vstupu ;):)

3.máte pravdu,že nikdo z nás nemá tuningové auto a ono to poravdě moc k SuperBu nejde,leč slušný styling má vícero z nás a hlavně je to o našem srazu,vidět se,pokecat atd a ten tuning,berme jako doprovodný program

4.pokusím se ještě něco vymyslet,přeci jenom Plasy jezdím od začátku,či eventuelní následný program.

na závěr si myslím,kdo chce ,ten přijede,kdo nechce,tomu bude líto dát o 200.-kč víc

Odkaz ke komentáři

Zdravím, jsem tu novej a neznám tyhle věci, jako je sraz supů a club supáků ;)

Jen by mě zajímalo, co že je vlastně na tom srazu za program, kde se spí, co se jí a co se pije...pak zda je to sraz jen supů a nebo dalších vozů?

A poslední otázka...jsem jen normální majitel supa, co ho nijak nešlechtí a neupravuje. Prostě jen udržuje co má a jezdí... :) Je to vůbec pro takové normální lidičky? Díky hoši

Odkaz ke komentáři

Jen by mě zajímalo, co že je vlastně na tom srazu za program, kde se spí, co se jí a co se pije...pak zda je to sraz jen supů a nebo dalších vozů?

A poslední otázka...jsem jen normální majitel supa, co ho nijak nešlechtí a neupravuje. Prostě jen udržuje co má a jezdí... :) Je to vůbec pro takové normální lidičky? Díky hoši

Tak předně vítaný je každý,kdo má rád supy jak psal Luky.I my ostatní si moc nepotrpíme na nějaký tuning,takže kromě jiných kol a semtam nějakého snížení se vlastně ani nedá mluvit o nějakém tuningu.

Co se týká srazů,tak hlavní věc je abychom se několikrát do roka sešli my členové tady z fóra a pokecali si,prohlédli si auta a vyměnili zkušenosti.Snažíme se o srazy,kde jsme jen my.Jezdíváme na víkend někde po republice.Loni jsem byli na sečské přehradě,letos na Šumavě a každý rok se to posouvá.Mimo to se scházíme i na větších srazech,kde jsou zastoupeny i jiné typy škodovek jako je sraz v Chabrech(na podzim)a teď jedeme do Plasů kde by měl být sraz i jiných zneček aut.Ale i tam jedeme hlavně proto,abychom se zase viděli a ikdyž je to tuningový sraz,tak abychom si pokecali a projeli se.

Není totiž nad kolonu superbů,která se projíždí po okolí a budí pozornost.

Takže se ničeho neboj a směle se přidej.Nikdy by se ti nikdo nesmál pro tvé názory a ani za to že tě neláká na tvém autě cokoli měnit.Budeš-li mít jakýkoli dotaz,tak se klidně ptej.

Ti lidé tady jsou naprosto pohodoví.Jsou tu zastoupeny nejrůznější profese a i přesto jsou to pohodáři.Já jsem rád,že mě vzali mezi sebe a že se utvořila ta parta co je.

Odkaz ke komentáři

Přesně jak píše Víťa - všichni jsme úplně normální - někdo víc a někdo míň :smich: U Supa toho ani moc tunit nejde, takže neměj strach, že by jsme byli nějaký tuningový blázni :smich: Ničeho se neboj a pojeď - čím víc Supů, tím lepší. Tady najdeš řešení jakýchkoliv problémů a potíží s autem, ale i spoustu užitečných rad a zkušeností kluků z každého koutu republiky, aj zo Slovenska

To Vick: Víťo v kolik by jste tam mohli být ? Můžem počkat na vás a vyrazit později v hojnějším počtu - no problema

Odkaz ke komentáři

aktuální seznam,kdo jede na sraz Superb clubu-Skodahome- Plasy

Superb club

Ptica

Sejis

Vick

Laras

Ace ventura

Pulper

Peny

Jiřik superb

Žralok

Luky15

Paolo 007

Mafy007

Mifii

Petik

Passport

Laam

Clint

SmithM

Janinka

OndraN

Riba

Skodahome club

Semi108 -Octavia

RadkaS --Fabia

Kaca--Passat

Olin--Fabia

Tomaš -ek

Odkaz ke komentáři

Nazdar pánové.

Chodím tady kolem toho srazu už asi čtrnáct dní, jak kolem horký kaše.

Mám taky supa, ale SII a jsem tady nováček. Nevím, jestli k vám tedy taky patřím nebo nepatřím. Nikdo s SII se tady neobjevil, a ani neobjevuje. Na druhou stranu je to mladší brácha vašich supeB auťáků.

Pokud, bych vám to nekazil, tak bych se taky zúčastnil. Richard

Odkaz ke komentáři

Nazdar pánové.

Mám taky supa, ale SII a jsem tady nováček. Nevím, jestli k vám tedy taky patřím nebo nepatřím. Nikdo s SII se tady neobjevil, a ani neobjevuje. Na druhou stranu je to mladší brácha vašich supeB auťáků.

Urcite prijed, aspon ti to trosku oslintame :palec2:

Odkaz ke komentáři

Nazdar pánové.

uricte pojed! budes vitan :)

passport5 : pokud nezapomenu tak vemu

ps : Ace Ventura si myslim ze bude mit urcite :)

Odkaz ke komentáři

Nazdar pánové.

...no konečně někdo s SII :) to to trvalo lol:) jasně chlape že tě rádi uvítáme mezi sebou :palec2: a jak psali kolegové ,oslintáme a prolezeme :palec2::):smich:

píši tě do seznamu :palec2: a udělám ti kartičku

Odkaz ke komentáři

aktuální seznam,kdo jede na sraz Superb clubu-Skodahome- Plasy

Superb club

Ptica

Sejis

Vick

Laras

Ace ventura

Pulper

Peny

Jiřik superb

Žralok

Luky15

Paolo 007

Mafy007

Mifii

Petik

Passport

Laam

Clint

SmithM

Janinka

OndraN

Riba

Skodahome club

Semi108 -Octavia

RadkaS --Fabia

Kaca--Passat

Olin--Fabia

tak prdelky,dva dny před odjezdem stav následující a pro mě to je 25 naložených krkoviček na gril ,jak jsem slíbil lol:palec2::)

Odkaz ke komentáři

...no konečně někdo s SII :) to to trvalo lol:) jasně chlape že tě rádi uvítáme mezi sebou :palec2: a jak psali kolegové ,oslintáme a prolezeme :palec2::):smich:

píši tě do seznamu :palec2: a udělám ti kartičku

Díky chlapy. Tak rád jedu a budu se těšit. Už jsem objednaný na zítřek na vypulírování na Zličíně.

Sám to už nestíhám, tak abych si neudělal ostudu. Plátí ještě ten sraz u MC v Rudný?

:)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dorazil domu, nemám to daleko:)

Sraz byl uplně super, jediné to počasí bylo hrozné...ale parta lidí fantastická, stejně jako to maso, co naložil a ugriloval Sejda. Takže moc díky a doufám že se příště opět sejdeme v tak velkém počtu. ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...