Sejis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 co další srázek pánové,nějak nám to naprosto usnulo tak hodte sem nějaké návrhy,či termíny,třeba něco vymyslíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 tak chlapi ja su pro a to co nejdriv, na ten minulej jsem se nedostal ale ted uz musim! zkusim teda nahodit tady na morave.... 1) nabizi se hotel termal http://www.hoteltermal.cz/ , dalo by se kouknout okolo nadrze a pod, vylet do okoli je a mozna by se dal zaridit i nejakej sklipek ale je problem potom s dopravou :-D 2) dalsi navsteva by mohl byt do brna na motokary / nebo do vyskova do zoo a do dinoparku / nebo do olomouce do novyho aquaparku. 3) u nas na zahrade :-D mame posezeni tak pro cca 15 - 20 osob, bazen, udirna atd :-D ale problem bude s autama, mame garaz pouze pro 5 aut, zbytek po zahrade a v ulici s ubytovanim to bude slozity.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 no ja se na dalsi sraz musim taky urcite podivat. A co treba 4.rijna 09 na podzimnim srazu SkodaHome? Neni to moc pozdni termin? kazdopadne se budu snazit dorazit kamkoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 ještě pro vaší informaci,co se týče srazu v Plasech u Plzně. Na tyto srazy jezdím od samého začátku a považuji ho srdeční záležitost a nejklidnější pohodový srázek v sezoně. V názvu tohoto srazu je hifi-styling,což výpovídá o mnohém a nechci se prsit,ale jsem přesvědčen,že budeme mít zajištěno suprové stání,hodné našich limuzín http/www.bravetuning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 covece taky slysim na slovo gril tak dobrá pánové,všichni kdo přijedou,mají jedno grilované masičko ode mě grátis Vezmu velký stan at máme základnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 jasně trička sebou + manželky,přítelkyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Bando já to napíši za sebe ,jak to cítím a nenutím nikoho do ničeho ... 1.jsem netušil,že nás pojede skoro 20,což je naprosto famozní a o něčem do budoucna vypovídá.... 2.bohužel jsem netušil,že se zvedne letos o 200.-kč vjezd,ale je to způsobeno max.možnou výhrou a tou je tuningový automobil,já vím,řeknete si kašlu na něj a máte recht,ale sám vím,že jsem vždy minimálně ty 200 kila za další následnoua vcelku kvalitní tombolu nechal,pravda,nedal jsem u vstupu 3.máte pravdu,že nikdo z nás nemá tuningové auto a ono to poravdě moc k SuperBu nejde,leč slušný styling má vícero z nás a hlavně je to o našem srazu,vidět se,pokecat atd a ten tuning,berme jako doprovodný program 4.pokusím se ještě něco vymyslet,přeci jenom Plasy jezdím od začátku,či eventuelní následný program. na závěr si myslím,kdo chce ,ten přijede,kdo nechce,tomu bude líto dát o 200.-kč víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Zdravím, jsem tu novej a neznám tyhle věci, jako je sraz supů a club supáků Jen by mě zajímalo, co že je vlastně na tom srazu za program, kde se spí, co se jí a co se pije...pak zda je to sraz jen supů a nebo dalších vozů? A poslední otázka...jsem jen normální majitel supa, co ho nijak nešlechtí a neupravuje. Prostě jen udržuje co má a jezdí... Je to vůbec pro takové normální lidičky? Díky hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2009 Zdravím, jsem tu novej a neznám tyhle věci, jako je sraz supů a club supáků Jen by mě zajímalo, co že je vlastně na tom srazu za program, kde se spí, co se jí a co se pije...pak zda je to sraz jen supů a nebo dalších vozů? A poslední otázka...jsem jen normální majitel supa, co ho nijak nešlechtí a neupravuje. Prostě jen udržuje co má a jezdí... Je to vůbec pro takové normální lidičky? Díky hoši Tak předně vítaný je každý,kdo má rád supy jak psal Luky.I my ostatní si moc nepotrpíme na nějaký tuning,takže kromě jiných kol a semtam nějakého snížení se vlastně ani nedá mluvit o nějakém tuningu. Co se týká srazů,tak hlavní věc je abychom se několikrát do roka sešli my členové tady z fóra a pokecali si,prohlédli si auta a vyměnili zkušenosti.Snažíme se o srazy,kde jsme jen my.Jezdíváme na víkend někde po republice.Loni jsem byli na sečské přehradě,letos na Šumavě a každý rok se to posouvá.Mimo to se scházíme i na větších srazech,kde jsou zastoupeny i jiné typy škodovek jako je sraz v Chabrech(na podzim)a teď jedeme do Plasů kde by měl být sraz i jiných zneček aut.Ale i tam jedeme hlavně proto,abychom se zase viděli a ikdyž je to tuningový sraz,tak abychom si pokecali a projeli se. Není totiž nad kolonu superbů,která se projíždí po okolí a budí pozornost. Takže se ničeho neboj a směle se přidej.Nikdy by se ti nikdo nesmál pro tvé názory a ani za to že tě neláká na tvém autě cokoli měnit.Budeš-li mít jakýkoli dotaz,tak se klidně ptej. Ti lidé tady jsou naprosto pohodoví.Jsou tu zastoupeny nejrůznější profese a i přesto jsou to pohodáři.Já jsem rád,že mě vzali mezi sebe a že se utvořila ta parta co je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Zdravím, jsem tu novej a neznám tyhle věci, jako je sraz supů a club supáků Jen by mě zajímalo, co že je vlastně na tom srazu za program, kde se spí, co se jí a co se pije...pak zda je to sraz jen supů a nebo dalších vozů? A poslední otázka...jsem jen normální majitel supa, co ho nijak nešlechtí a neupravuje. Prostě jen udržuje co má a jezdí... Je to vůbec pro takové normální lidičky? Díky hoši Přesně jak píše Víťa - všichni jsme úplně normální - někdo víc a někdo míň U Supa toho ani moc tunit nejde, takže neměj strach, že by jsme byli nějaký tuningový blázni Ničeho se neboj a pojeď - čím víc Supů, tím lepší. Tady najdeš řešení jakýchkoliv problémů a potíží s autem, ale i spoustu užitečných rad a zkušeností kluků z každého koutu republiky, aj zo Slovenska To Vick: Víťo v kolik by jste tam mohli být ? Můžem počkat na vás a vyrazit později v hojnějším počtu - no problema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmithM Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Ahoj, jsem přímo písečák, takže bychom mohli vyrazit spolu přímo odtud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 aktuální seznam,kdo jede na sraz Superb clubu-Skodahome- Plasy Superb club Ptica Sejis Vick Laras Ace ventura Pulper Peny Jiřik superb Žralok Luky15 Paolo 007 Mafy007 Mifii Petik Passport Laam Clint SmithM Janinka OndraN Riba Skodahome club Semi108 -Octavia RadkaS --Fabia Kaca--Passat Olin--Fabia Tomaš -ek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 pánové,dnes doděláme kartičky a prosím při vjezdu na sraz si je převezmete malý náhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Nazdar pánové. Chodím tady kolem toho srazu už asi čtrnáct dní, jak kolem horký kaše. Mám taky supa, ale SII a jsem tady nováček. Nevím, jestli k vám tedy taky patřím nebo nepatřím. Nikdo s SII se tady neobjevil, a ani neobjevuje. Na druhou stranu je to mladší brácha vašich supeB auťáků. Pokud, bych vám to nekazil, tak bych se taky zúčastnil. Richard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Nazdar pánové. Chodím tady kolem toho srazu už asi čtrnáct dní, jak kolem horký kaše. Mám taky supa, ale SII a jsem tady nováček. Nevím, jestli k vám tedy taky patřím nebo nepatřím. Nikdo s SII se tady neobjevil, a ani neobjevuje. Na druhou stranu je to mladší brácha vašich supeB auťáků. Pokud, bych vám to nekazil, tak bych se taky zúčastnil. Richard Urcite prijed, aspon ti to trosku oslintame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Nazdar pánové. Chodím tady kolem toho srazu už asi čtrnáct dní, jak kolem horký kaše. Mám taky supa, ale SII a jsem tady nováček. Nevím, jestli k vám tedy taky patřím nebo nepatřím. Nikdo s SII se tady neobjevil, a ani neobjevuje. Na druhou stranu je to mladší brácha vašich supeB auťáků. Pokud, bych vám to nekazil, tak bych se taky zúčastnil. Richard uricte pojed! budes vitan passport5 : pokud nezapomenu tak vemu ps : Ace Ventura si myslim ze bude mit urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Nazdar pánové. Chodím tady kolem toho srazu už asi čtrnáct dní, jak kolem horký kaše. Mám taky supa, ale SII a jsem tady nováček. Nevím, jestli k vám tedy taky patřím nebo nepatřím. Nikdo s SII se tady neobjevil, a ani neobjevuje. Na druhou stranu je to mladší brácha vašich supeB auťáků. Pokud, bych vám to nekazil, tak bych se taky zúčastnil. Richard ...no konečně někdo s SII to to trvalo jasně chlape že tě rádi uvítáme mezi sebou a jak psali kolegové ,oslintáme a prolezeme píši tě do seznamu a udělám ti kartičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 aktuální seznam,kdo jede na sraz Superb clubu-Skodahome- PlasySuperb club Ptica Sejis Vick Laras Ace ventura Pulper Peny Jiřik superb Žralok Luky15 Paolo 007 Mafy007 Mifii Petik Passport Laam Clint SmithM Janinka OndraN Riba Skodahome club Semi108 -Octavia RadkaS --Fabia Kaca--Passat Olin--Fabia tak prdelky,dva dny před odjezdem stav následující a pro mě to je 25 naložených krkoviček na gril ,jak jsem slíbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 ...no konečně někdo s SII to to trvalo jasně chlape že tě rádi uvítáme mezi sebou a jak psali kolegové ,oslintáme a prolezeme píši tě do seznamu a udělám ti kartičku Díky chlapy. Tak rád jedu a budu se těšit. Už jsem objednaný na zítřek na vypulírování na Zličíně. Sám to už nestíhám, tak abych si neudělal ostudu. Plátí ještě ten sraz u MC v Rudný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Ríšo,máš ode mě ikonku jako první ze SII a kartička je taky pro tebe hotová,dostaneš jí u vjezdu na srazu Oooooh!!!!! Neskonale děkuju. Lednice je připravená a naložená 48x nealko pivsony, když to jinak nejde , jako zápisný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Ty karty...opravdu povedená práce, je vidět, že se někdo umí dobře postarat. Sobota platí, u MCD za Prahou v devět budu. Ale jak říkám, standartní SUP bez velkejch úprav, mám ho hlavně na ježdění ...tak velkou parádu neudělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 (editace) Tak jsem dorazil domu, nemám to daleko:) Sraz byl uplně super, jediné to počasí bylo hrozné...ale parta lidí fantastická, stejně jako to maso, co naložil a ugriloval Sejda. Takže moc díky a doufám že se příště opět sejdeme v tak velkém počtu. Editováno: 18. Červenec 2009, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 tak jsem take dorazil domu. Pohar mame to je hlavni a pocasi je na druhej miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Taky jsem dom, co to je za poharek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Tak já už jsem se ženou taky doma! Sraz nic moc, maso bylo nedopečené a lidi no nevím nevím!!! Hlavně to počasí že vyšlo!!! A nekamenujte mě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.