Listopad 12, 200915 r Zdarec, dneska jsem objevil nový shop - originalniautodily.cz .Docela má slušný ceny....
Leden 3, 201015 r Autor dneska jsem byl s manželkou kupovat něco pro syna a tatínek si také něco pořídil
Leden 27, 201015 r dneska jsem byl s manželkou kupovat něco pro syna a tatínek si také něco pořídil Ty jo, MONTI system ještě pořád existuje ??? Vzpomínám na dětská léta.....
Únor 1, 201015 r Dnešní nákup: pěkně do barvy aby to ladilo Kdybych ji měl už včera tak sem nemusel viset za pupek ve sněhu(díky páni silničáři )
Únor 2, 201015 r Dnes som si okrem dobreho peceneho kolena doprial aj nove papucky na leto Goodyear Eagle F1 a spravil si velku radost.
Únor 6, 201015 r Já jsem sice dostal PS2 SCPH-90004 silver (čili nekoupil) ,ale pro inspiraci jsem narazil na netu na PS2 PINK
Únor 7, 201015 r Nová 16" kolečka na léto (ty alu v pozadí teď nechám na zimu, tak budou k dispozici 15" plecháče)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.