kitek Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 Dobrý deň, chcel by som sa s Vami podeliť s týmto mojim problémom a poprosiť o radu: teraz v lete, keď je horúco, cez 25°C a vyššie , zapnem klímu v O1 (1,9TDi, r.v.2000). problém je v tom, že keĎ sa motor zohreje na prevádzkovú teplotu, čo je za pár minút, začne mi klíma "zapínať", alebo ako by som to nazval. počuť cvakanie spod kapoty, klesajú mi otáčky, akokeby sa niečo chcelo rozbehnúť, ale akokeby to nešlo .... kamoš spomínal nejaký elektromagnetický spínač, ktorý spína kompresor s remenicou ... bol by problém v "odchádzajúcom" kompesore, alebo v zmesi v klíme (je stara cca 3 roky), alebo je problém v niečom inom???? ale inak funguje klíma v pohode, "chladí, hreje, fúka ...." Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 jestli máš climatronik tak na VAG a zjistit co se děje pokud máš A/C nech zkontrolovat naplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Ja mel podobny problem a odesla mi jednotka dochlazovani co je pod baterkou. Doslova vyhorela. Napln klimy pak nebyla ochlazovana. Ale jak pise vasa chce to nejdriv dat na vag jesi neco napise i kdyz problem s jednotkou dochlazovani ti vag neukaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 nebo špatný ventilátory na chladiči atd atd ale ty moc asi neodcházej....ale v náplni bych to taky nehledal, spíš ti to vypíná právě na základě vysoké teploty- nemakaj ti ventilátory- klima je nespíná, nebo je spíná, ale oni se netočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 pokud se přehřeje tak se klima odstaví do dalšího startu jestli mu spíná rozpíná tak bych řekl že je právě tlak na hranici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.