kitek Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Dobrý deň, chcel by som sa s Vami podeliť s týmto mojim problémom a poprosiť o radu: teraz v lete, keď je horúco, cez 25°C a vyššie , zapnem klímu v O1 (1,9TDi, r.v.2000). problém je v tom, že keĎ sa motor zohreje na prevádzkovú teplotu, čo je za pár minút, začne mi klíma "zapínať", alebo ako by som to nazval. počuť cvakanie spod kapoty, klesajú mi otáčky, akokeby sa niečo chcelo rozbehnúť, ale akokeby to nešlo .... kamoš spomínal nejaký elektromagnetický spínač, ktorý spína kompresor s remenicou ... bol by problém v "odchádzajúcom" kompesore, alebo v zmesi v klíme (je stara cca 3 roky), alebo je problém v niečom inom???? ale inak funguje klíma v pohode, "chladí, hreje, fúka ...." Ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 jestli máš climatronik tak na VAG a zjistit co se děje pokud máš A/C nech zkontrolovat naplnění Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomina Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Ja mel podobny problem a odesla mi jednotka dochlazovani co je pod baterkou. Doslova vyhorela. Napln klimy pak nebyla ochlazovana. Ale jak pise vasa chce to nejdriv dat na vag jesi neco napise i kdyz problem s jednotkou dochlazovani ti vag neukaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milda.J Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 nebo špatný ventilátory na chladiči atd atd ale ty moc asi neodcházej....ale v náplni bych to taky nehledal, spíš ti to vypíná právě na základě vysoké teploty- nemakaj ti ventilátory- klima je nespíná, nebo je spíná, ale oni se netočí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 pokud se přehřeje tak se klima odstaví do dalšího startu jestli mu spíná rozpíná tak bych řekl že je právě tlak na hranici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts