romcolahvac Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Sháním chromované lišty kolem celého Superba jak lišty z předního a zadního nárazníku, tak lišty ze všech čtyřech dveří a ještě k tomu všechny čtyři lišty co jsou pod okny. děkuji za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Sháním chromované lišty kolem celého Superba jak lišty z předního a zadního nárazníku, tak lišty ze všech čtyřech dveří a ještě k tomu všechny čtyři lišty co jsou pod okny. děkuji za informace Nemozne sehnat jete Jednou za rok se tu ukaze nabidka na listy pod okny ale jinak neni moc sance sehnat ty kolem auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Nemozne sehnat jete Jednou za rok se tu ukaze nabidka na listy pod okny ale jinak neni moc sance sehnat ty kolem auta zkus auto kelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host pan.ucetni Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 zkus auto kelly přední nárazník levá + pravá strana = 1880kč zadní nárazník levá + pravá strana = 3106kč boční lišty jsem tam nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 http://www.aukro.cz/item675074713_superb_s...e_venkovni.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 http://www.aukro.cz/item694204175_superb_s...e_venkovni.html ( kolikpak těch lišt ještě má... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrajksner Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 od tohoto prodejce z aukra jsem lišty právě koupil má jich dost popřípadě sežene, ale jen pouze pod okna a přední nárazník. housenka19@centrum.cz jeho kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 mam chrom listy v sedem laku z meho supika jsou bez te oboustrane lepenky prodam vsechny za 2000Kč (Jen 4 kusy ty co jsou na dverich) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 od tohoto prodejce z aukra jsem lišty právě koupil má jich dost popřípadě sežene, ale jen pouze pod okna a přední nárazník. housenka19@centrum.cz jeho kontakt Anžto jsou použitý, tak jen doufám, že je nesežene z mýho auta. Už počtvrtý mi takhle někdo v mým kufru sehnal rezervní kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Tohle je na tom nejhorsi my mame nastesti auti stale v garages a jeste ho nikde nenechavame ale nahoda je blbec... Obdivuju kluky z Prahy co maji chut nejak upravovat auti kdyz ho pak nechavaji v centru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 http://www.aukro.cz/item694204175_superb_s...e_venkovni.html( kolikpak těch lišt ještě má... ) Už tam má zase další. Kolik už jich prodal? O jejich původu nepochybuju, nedá se na to upozornit třeba Aukro nebo rovnou PČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Už tam má zase další. Kolik už jich prodal? O jejich původu nepochybuju, nedá se na to upozornit třeba Aukro nebo rovnou PČR? tak dneska je šlohli mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 tak dneska je šlohli mě Ty vole, tak to mě mrzí. Kde a v kolik? O jaký si přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 chrom pod oknem---kolem celého auta.Nejspíš to bylo v Ďáblicích u rodičů na pozemku. A bylo to za plotem Dneska jsem je objednal v auto Elso Čakovice. Tu svini na aukru podporovat nebudu...nevěřím původu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Hampejz ja mam doma oby cerny kdybys potreboval neni problem Tyjo fakt des Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrh Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 chrom pod oknem---kolem celého auta.Nejspíš to bylo v Ďáblicích u rodičů na pozemku. A bylo to za plotem Dneska jsem je objednal v auto Elso Čakovice. Tu svini na aukru podporovat nebudu...nevěřím původu Tak ja je prilepil lepidlem na okna a mam zatim klid.Ale kdyz je budou chtit ukrast tak mozna nadelaj vetsi skodu.Listy jim budou ale k nicemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Čaues, nechtělo se mi zakládat nový téma, tak oživim tohle.. Potřeboval bych poradit jak nejlíp připevnit ty lišty pod okna, abych o ně za týden nepřišel. Mám Classica, takže sériově jenom chrom. lišty nad oknama. PS: Ty lišty se mi podařilo sehnat nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 chlapi ma aukru se objevily okenní lišty chromované na supa za 1800kč tak nevím jestli je to good cena ale koukněte se tam kdo to potřebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 mam chrom listy 4 kusy (dverni) nalakovane a bez toho lepiciho pasku necham je za 500Kč kdyby nekdo chtel mifii@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subwrc Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Ahoj, dnes jsem si odřel plastovou lištu(tu pod chromovanou) na zadním nárazníku, nevíte kde bych sehnal nejlevněji?? Díky! PS: chromované lišty na prodej asi nikdo nemá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 http://www.cc-autodily.cz/ maji tam ty lišty ale nevim jestli je nejakej rozdil v cene oproti Skoda servis....... ja schanim chromovou na dvere protože se mi utrhla při odevirani dveri ale ana se musi koupit v celku plast + chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 chlapi nedalo by se někde ponořit do nějaké chromové lázně ty lišty a obnovit jejich lesk?Po tolika letech už přeci jen při detailním prozkoumání je vidět že zub času zapracoval a tímto by se to dalo vyřešit.Nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Zdarec SupebBáci! Kua, dnes ráno jdu k autu a okenní chromované lišty nikde! Svině! Odpoledne jsem zašel do jednoho obchodu co tu máme poblíž a koupil "jeté" gumové lišty pod všechny 4 okna za 200 kč. Jelikož mám Supáka v černé metle, tak to i docela sedí. Teď už jen čekám, až mi vezmou všechny chrom lišty na autě,fakt mazec. Docela teď lituji toho, že mám all inclusive havárko na autě se spoluúčastí 5% (tzn. min. 5tis.kč), takže se mi to nevyplatí přes pojišťovnu . Tím vším jsem chtěl říct, ať si to "pořádně" přilepíte, fetky jsou všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 A na kolik vyjde výměna ve škodovce? Kdyby jsi k tomu přihodil něco jiného tak to havárko se vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 koukni na Aukro,viděl jsem tam dva prodávající a nebyly drahý,chromovaný lišty na okna,Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.