Publikováno Červenec 2, 200916 r Zdar chci se zeptat jestli se Vám stává, že climatronic ukazuje mínusovou teplotu když je třeba +25. Stává se mi to po nastartování,pak se to po cca 10km srovná a je to v pohodě. Všechno by mělo být v pohodě podle diagnostyky čidla atd. Děkuji za vaše info
Červenec 7, 200916 r Moderátoři sekce O1 už úplně vymřeli ? Jinak si nedovedu vysvětlit, co tento příspěvek dělá tady...
Červenec 8, 200916 r Moderátoři sekce O1 už úplně vymřeli ? Jinak si nedovedu vysvětlit, co tento příspěvek dělá tady... no to vis vsetci presli do sem http://forum.octaviaclub.cz/index.php?&...mp;coppa_pass=1
Červenec 8, 200916 r jj, tohle vím... ale měl jsem za to, že někdo tu stejně zůstal... tak asi ne, no.
Červenec 9, 200916 r Rozhodně se tohle nestává, chtělo by to diagnostikovat když to udělá chybu. Jinak klimatronik venkovní teplotu zjišťuje z čidla v nárazníku a čidla teploty nasávaného vzduchu do kabiny. Potom ty teploty nějak porovnává...
Červenec 11, 200916 r projdi vedení k čidlu teploty, podle mě bude přelámaný kabel. Řešil jsem podobný problém u Peugeota (občas skočilo -7°C) a pomohla výměna kabelu Ještě by mohlo zlobit čidlo teploty, ale nechápu co se na termistoru může rozbít. Koukni jestli to dělá jenom na climatronicu nebo jestli to je i na budíkách
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.