comv Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Zdar chci se zeptat jestli se Vám stává, že climatronic ukazuje mínusovou teplotu když je třeba +25. Stává se mi to po nastartování,pak se to po cca 10km srovná a je to v pohodě. Všechno by mělo být v pohodě podle diagnostyky čidla atd. Děkuji za vaše info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Moderátoři sekce O1 už úplně vymřeli ? Jinak si nedovedu vysvětlit, co tento příspěvek dělá tady... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkocur Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Moderátoři sekce O1 už úplně vymřeli ? Jinak si nedovedu vysvětlit, co tento příspěvek dělá tady... no to vis vsetci presli do sem http://forum.octaviaclub.cz/index.php?&...mp;coppa_pass=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 jj, tohle vím... ale měl jsem za to, že někdo tu stejně zůstal... tak asi ne, no. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Rozhodně se tohle nestává, chtělo by to diagnostikovat když to udělá chybu. Jinak klimatronik venkovní teplotu zjišťuje z čidla v nárazníku a čidla teploty nasávaného vzduchu do kabiny. Potom ty teploty nějak porovnává... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janjoy Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 projdi vedení k čidlu teploty, podle mě bude přelámaný kabel. Řešil jsem podobný problém u Peugeota (občas skočilo -7°C) a pomohla výměna kabelu Ještě by mohlo zlobit čidlo teploty, ale nechápu co se na termistoru může rozbít. Koukni jestli to dělá jenom na climatronicu nebo jestli to je i na budíkách Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts