comv Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Zdar chci se zeptat jestli se Vám stává, že climatronic ukazuje mínusovou teplotu když je třeba +25. Stává se mi to po nastartování,pak se to po cca 10km srovná a je to v pohodě. Všechno by mělo být v pohodě podle diagnostyky čidla atd. Děkuji za vaše info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Moderátoři sekce O1 už úplně vymřeli ? Jinak si nedovedu vysvětlit, co tento příspěvek dělá tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Moderátoři sekce O1 už úplně vymřeli ? Jinak si nedovedu vysvětlit, co tento příspěvek dělá tady... no to vis vsetci presli do sem http://forum.octaviaclub.cz/index.php?&...mp;coppa_pass=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 jj, tohle vím... ale měl jsem za to, že někdo tu stejně zůstal... tak asi ne, no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 Rozhodně se tohle nestává, chtělo by to diagnostikovat když to udělá chybu. Jinak klimatronik venkovní teplotu zjišťuje z čidla v nárazníku a čidla teploty nasávaného vzduchu do kabiny. Potom ty teploty nějak porovnává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 projdi vedení k čidlu teploty, podle mě bude přelámaný kabel. Řešil jsem podobný problém u Peugeota (občas skočilo -7°C) a pomohla výměna kabelu Ještě by mohlo zlobit čidlo teploty, ale nechápu co se na termistoru může rozbít. Koukni jestli to dělá jenom na climatronicu nebo jestli to je i na budíkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.