Publikováno Červenec 4, 200916 r Ahojte lidi,mam takovej problem. respektive jich mam ted vic,ale ostatni popisuju na jinych tematach (ztraceni vykonu). jedna se mi ale jeste o ten omezovac. myslim ze to nema nic spolecnyho s tim,ze moje octa ztraci vykon. i kdyz vykon neztracela,tak moje octa tahne max 5tis. otacek a dál ani tuk. kdyz to vezmu na rychlost tak to da max 165km/h ,coz se mi zda dost malo na maximalku,kdyz je v technicaku psano 187 a jini pisou,ze jim jela i 200. ne ze bych tak potreboval litat,ale obcas,kdyz je volna dalnice a dobra silnice,tak to rad protahnu a tohle me docela omezuje. nemate s tim nekdo zkusenosti? nevite,jestli se do nejakych octavek daval omezovac? a jestli jo,tak da se to odstranit? pripadne kolik to stoji? diky za rady a tipy
Červenec 4, 200916 r nejde o omezovač rychlosti ale o omezovač otáček, sice to s tím souvisí ale logika je jiná, takže pokuď točíš max 5tis. je někde chyba, omezovač bych s tím nespojoval
Červenec 4, 200916 r resil sem neco podobnyho na manzelcine polu 1,6ka,taky to moc nejelo a max to tocilo kolem 4500ot. a byly to spatne udelany rozvody mozna ti to preskocilo o zub a nebo je to taky uplne neco jinyho:)
Červenec 4, 200916 r Svého času jsme stejný problém řešili u firemní 1.6. Byla opakovaně v servise a tam nikdy nenašli příčinu. TAkže jsme si an to holt museli zvyknout a předjíždět obezřetněji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.