Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Taky by mě to zajímalo.Chystám se na oba ať už to je přijednom. Zajímalo by mě taky jak moc utáhnout tu hlavní samojistící matici. Jestli to dotahovat silou pouze rukama,nebo jak mají někteří ve zvyku stoupnout celou váhou na klíč.

Vloženo
Taky by mě to zajímalo.Chystám se na oba ať už to je přijednom. Zajímalo by mě taky jak moc utáhnout tu hlavní samojistící matici. Jestli to dotahovat silou pouze rukama,nebo jak mají někteří ve zvyku stoupnout celou váhou na klíč.

Přesný postup je v knize Jak na to.

Vloženo

Dvanáctihranná matice, samojistná, 70 Nm + pootočit o 40°

Vloženo

Pre predstavu... 70 Nm je asi tak ako keby si tlacil hmotnostou 70 kg. Tak si skus pohnut 70 kg zavazim ze ako mas zatlacit. Alebo ked sa zhupnes celou vahou na kluc a mas 70 kg cca tak je to akurat .

• o 2 týdny později...
Vloženo
Pre predstavu... 70 Nm je asi tak ako keby si tlacil hmotnostou 70 kg. Tak si skus pohnut 70 kg zavazim ze ako mas zatlacit. Alebo ked sa zhupnes celou vahou na kluc a mas 70 kg cca tak je to akurat .

len je rozdiel ci ma kluc 20 cm alebo 100 cm.

Vloženo (editace)

Ked mas 20 cm kluc tiez musis pouzit silu 70 Nm len ta to bude stat viaaac energie. :)

Paka je na ulahcenie roboty. Newtony s tym neodrbes.

Editováno: , autor: mysko

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...