zdenouch Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Ahoj kolegové, můžu vás poprosit o radu a vaše názory na výměnu O1 TDI hatchback za kombika. Krátkou jsem koupil za svobodna . Po pár letech se vše změnilo. Mám rodinu a potýkám se z problémem místa v kufru . Auto je mi líto prodat nebot jsem do něj investoval ne malou částku a mám ho v dobrém a spolehlivém stavu. Co mi poradíte? Koupi kombika kde vyřeším problém s místem , ale budu do něj investoval znovu za opravy, nebo si ponechat své původní auto ? Děkuji za rady a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 To budeš jezdit pořád s kufrem narvaným až po střechu? Pokud beru místo kufru po plato - roletku, tak si moc nepomůžeš. Určitě bych auto neměnil, mám taky rodinu i s prckem a liftback a když je málo místa, tak hodím na střechu boxík a mám dalších 320 litříků. Což je tak 3 x do roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 To víš, že s kufrem narvaným pod střechu nejezdím denně. Střešní box jsem si už jednou pujčil. Jinak to už nešlo. Děkuji ti za tvůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 určitě neprodávej !!!! kup si box, budeš sice častěji jezdit s boxem, ale co už.. případně tažný a vozík , my tenkrát měli žigulíka a jako 5ti členná rodina jsem vozili zavazadla i na vozejku ...cikáni hadra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Zatím zas tak velká rodina nejsme abych to vozil na vozíku. Do čeho asi pujdu tak do donělání klimy a koupím rakev. Dík za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Souhlasím s tvým názorem, že víš do čehos investoval, my osobně odvozili 3 děti v hatchbacku, 8X dovolená, nákupy.apod, a vždy vše jen v kufru, auto slouží skvěle a to má 273t, vím co v něm je. Bez kombi jsem se zatím vždy obešel. Taková je moje zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 (editace) ono to kombi je větší jen o ten "baťoh" vzáááádu no... a když klimu, tak jedině CLIMATRONIC Editováno: 7. Červenec 2009, autor: KaJe citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Jsem stejného názoru, koupil bych nějaký rozumný box na střechu... Ani kombi není nafukovací, když jedem v plné polní - tak jsme až po střechu = 3 psi, 2 lidi + pár věcí pro nás, spousta věcí pro psiska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 To je těžký, taky jsem auto musel změnit. Ale je fakt, že minulé auto Hyundai SONATA se již začalo docela sypat. Koupil bych rakev a hotovo. Sice to bude víc žrát, ale co naděláš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomci Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 (editace) Pokud víš, co máš v autě, určitě bych neměnil. Já vyměnil liftback v benzínu holobyt za combi naftu trochu lepší výbyvu a jsem spokojený, hlavně díky klimě... Tu ocením hlavně kvůli dětem. Jinak rakev na střeše a není co řešit Editováno: 7. Červenec 2009, autor: tomci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Pokud víš, co máš v autě, určitě bych neměnil. Já vyměnil liftback v benzínu holobyt za combi naftu trochu lepší výbyvu a jsem spokojený, hlavně díky klimě... Tu ocením hlavně kvůli dětem. Jinak rakev na střeše a není co řešit Děkuji vám za vaše názory. Koupím rakev a bude. Klimu bych rád dodělal, ale bude asi problém někoho najít v okolí Brna kdo by to zládnul. Pokud o někom víté prosím o info. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.