Přejít na obsah

Puklice Škoda

rufis

Doporučené příspěvky

Dají se někde sehnat pérka přidržující originál Škoda puklice k diskům? Nebo čím je nahradit? Mám je zesláblé a ani napružení nepomáhá. Puklice lze malým tahem sundat

Zajeď do salůnu nebo na vrakáč, pneuservisu... Nějakou vadnou zpravidla mívají, tak by Ti mohli pár pérek poskytnout...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
Docela by se mi hodily. Jak bychom to provedli?

Hele potřeboval bych se zeptat...jak máš ve předu na autě to lízatko od milotecku....ja nísko je to nad zemí....bych si ho tam možná taky dal...ale občas jsem nucenej přejíždě t ve městě takový debilní retardéry tak se bojím aby to neškrtalo? :t

Odkaz ke komentáři

Hele potřeboval bych se zeptat...jak máš ve předu na autě to lízatko od milotecku....ja nísko je to nad zemí....bych si ho tam možná taky dal...ale občas jsem nucenej přejíždě t ve městě takový debilní retardéry tak se bojím aby to neškrtalo? :t

Nemusíš mít strach. Ještě jsem o nic nezavadil. Ale existují min. 2 typy.

Milotec a to, co mám já. Milotec prodává vyboulený a to není nic moc.

Já ho mám jakoby dovnitř. Nevím, kdo ho vyrábí, ale stálo mě 1200 a kdybys

chtěl můžu ho zkusit sehnat.

Odkaz ke komentáři

Nemusíš mít strach. Ještě jsem o nic nezavadil. Ale existují min. 2 typy.

Milotec a to, co mám já. Milotec prodává vyboulený a to není nic moc.

Já ho mám jakoby dovnitř. Nevím, kdo ho vyrábí, ale stálo mě 1200 a kdybys

chtěl můžu ho zkusit sehnat.

spíš jestli ještě nemáš třeba nějakou detailnější fotku? B)

Odkaz ke komentáři

mno máš to pěkný.., ani s tím neškrtáš o ten obrudník....to bych možná ty velký retardéry tady v příbrami přejel...., mno je to pro mě stěžejní protože přez ty retardy je to jediná cesta na dvůr kam parkuju a každej den je alepoň 1 přejedu...kdyžtak bych to musel sundat...

to je šroubovaný nebo lepený?

Odkaz ke komentáři

Mám 14 palců, ale jsou snad stejné ne?

Nejsou stejné, disky 5Jx14" a 6Jx14" mají svoje poklice a nejdou zaměnit. Takhle jsem se spálil při koupi zimního kompletu. Přešel jsem na 6Jx14", přikoupil i poklice a tudíž můžu 4 ks poklic popř. 4 disky 5Jx14" nabídnout, i jednotlivě.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...