Přejít na obsah

Volba tlumicu

krysarr

Doporučené příspěvky

Tak přidám taky svou zkušenost. Dal jsem včera taky Bilsteiny B4, komplet předek i zadek, vyměněny i všechny dorazy, prachovky, axiální ložiska a uložení tlumičů. Taky byla provedena výměna silenbloků stabilizátoru. Pružiny ponechány původní. Dneska vyzkoušeno, najeto jen asi 10 km, ale neporovnatelný rozdíl oproti sériovkám - 115000km. Auto skvěle sedí v zatáčkách, jen je oproti origo malinko tvrdší. Je to ale v pohodě. Dal jsem na Krysaře a dobře jsem udělal. Tímto mu děkuji za info ;)

Rado se stalo, sem rad, ze to je jedno z ty mensiny temat opravdu k necemu :palec2: At slouzi -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přidám taky svou zkušenost. Dal jsem včera taky Bilsteiny B4, komplet předek i zadek, vyměněny i všechny dorazy, prachovky, axiální ložiska a uložení tlumičů. Taky byla provedena výměna silenbloků stabilizátoru. Pružiny ponechány původní. Dneska vyzkoušeno, najeto jen asi 10 km, ale neporovnatelný rozdíl oproti sériovkám - 115000km. Auto skvěle sedí v zatáčkách, jen je oproti origo malinko tvrdší. Je to ale v pohodě. Dal jsem na Krysaře a dobře jsem udělal. Tímto mu děkuji za info ;)

Na kolik Tě to vše komplet vyšlo???

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Jaké tlumiče by jste mi doporučili na octu 1.6 75kW.Mám to jako rodinné vozítko (2 malé dětičky) takže asi né nic moc tvrdého ať to není pro malochy nepříjemné ale zase aby to trošku lip v zatáčkách sedělo.

Díky za rady!!! ;)

Jsem na tom ouplně stejně (krom motorizace), se stejnými požadavky. Bilsteinů jsem se trochu "bál", koupil jsem v MJauto Kayaby ExcelG a jesem spokojen.

Trochu víc drncání ve městě na dírách, ale jak se to rozjede je pohoda...

Editováno: , autor: Alibaba I
Odkaz ke komentáři

Jsem na tom ouplně stejně (krom motorizace), se stejnými požadavky. Bilsteinů jsem se trochu "bál", koupil jsem v MJauto Kayaby ExcelG a jesem spokojen.

Trochu víc drncání ve městě na dírách, ale jak se to rozjede je pohoda...

Díky za odpověď asi po nich také sáhnu. :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Jaké jsou tlumiče Monroe nebo Monroe Reflex? ;)

Zdravím, dal jsem po 200 000 ( octavia I/02 ,1,9TDI 66kw ) nové Monroe Sensa Trac ( nalákala mě cena , kterou mi dal známý ) . Je to dost tvrdé, losí test ok, příčné nerovnosti v zatáčkách - lehký odskok ( je třeba s tím počítat ) . Pokud není cesta rozbitá ( což je u nás výjimka ) není to nejhorší . Ale osobně to za dobrou volbu nepovažuji , asi jsem měl jít do jiných a připlatit . Editováno: , autor: GloweringI
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

čaute, pred nejakým časom nám auto z ničho nič začalo vrzgať a zistil som že sú to tlmiče. Aké by ste mi poradili? nechcem športové najračej originál také ako tam boli alebo podobné, znižovať sa nechystám kôli vjazdu do garáže jazdím iba po našich "Slovneských cestách" ked sa to cestami dá nazvať sama jama... auto je OCTAVIA 1998 1.8 Turbo 20V díkes moc za rady

Odkaz ke komentáři

zajímalo by mě který bazary? lol lol

nahoď linky

Kdyz jsem schanel podvozek ja, HP Sporting byly nejprodavanejsi podvozky v bazarech, vzdy najeto par tisic a v perfektnim stavu. A tezko to bylo tim, ze "je jich nejvic"

Vzhledem k tomu, ze nemam cas vyhledavat, jen sem lehce zagooglil a na prvnich 2 stranach je treba tohle...

http://www.rallybazar.cz/

http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...n-o1590001.html

http://speedpro.cz/sporting-skoda-fabia-sp...iny-p-1882.html

http://www.berg-trophy.cz/inzerce.php?id=129

http://www.chipforum.cz/forum/viewtopic.ph...127&p=12696

A za prachy, co stoji novy, jsou u konkurence lepsi kousky, jen to holt neni cesky :)

Odkaz ke komentáři

čaute, pred nejakým časom nám auto z ničho nič začalo vrzgať a zistil som že sú to tlmiče. Aké by ste mi poradili? nechcem športové najračej originál také ako tam boli alebo podobné, znižovať sa nechystám kôli vjazdu do garáže jazdím iba po našich "Slovneských cestách" ked sa to cestami dá nazvať sama jama... auto je OCTAVIA 1998 1.8 Turbo 20V díkes moc za rady

takže nikto nevie poradiť?

Odkaz ke komentáři

když se tu řeší tlumiče, mám ot, odešel někomu už po 60 tkm - OI 1.9 TDi 81 kw? Mě levý přední, sice neteče, ale je totál jedlý. Ostatní taky nic moc. Vše ostatní v poho, ale ty tlumiče mě hodně zaráží, protože každý píše výměna někde po 100 tkm.
ve škodováckém servisu jsem se ptal a nejčastěji mění tlumiče mezi 130 až 170 tisíc km
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...