krysarr Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Tak přidám taky svou zkušenost. Dal jsem včera taky Bilsteiny B4, komplet předek i zadek, vyměněny i všechny dorazy, prachovky, axiální ložiska a uložení tlumičů. Taky byla provedena výměna silenbloků stabilizátoru. Pružiny ponechány původní. Dneska vyzkoušeno, najeto jen asi 10 km, ale neporovnatelný rozdíl oproti sériovkám - 115000km. Auto skvěle sedí v zatáčkách, jen je oproti origo malinko tvrdší. Je to ale v pohodě. Dal jsem na Krysaře a dobře jsem udělal. Tímto mu děkuji za info Rado se stalo, sem rad, ze to je jedno z ty mensiny temat opravdu k necemu At slouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Bilstein B4 na O1 - sada 4ks na 1 auto = 4260,- a do konce května poštovné zdarma i dobírka (100-150kč)! viz bazar - prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Jaké tlumiče by jste mi doporučili na octu 1.6 75kW.Mám to jako rodinné vozítko (2 malé dětičky) takže asi né nic moc tvrdého ať to není pro malochy nepříjemné ale zase aby to trošku lip v zatáčkách sedělo. Díky za rady!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Tak přidám taky svou zkušenost. Dal jsem včera taky Bilsteiny B4, komplet předek i zadek, vyměněny i všechny dorazy, prachovky, axiální ložiska a uložení tlumičů. Taky byla provedena výměna silenbloků stabilizátoru. Pružiny ponechány původní. Dneska vyzkoušeno, najeto jen asi 10 km, ale neporovnatelný rozdíl oproti sériovkám - 115000km. Auto skvěle sedí v zatáčkách, jen je oproti origo malinko tvrdší. Je to ale v pohodě. Dal jsem na Krysaře a dobře jsem udělal. Tímto mu děkuji za info Na kolik Tě to vše komplet vyšlo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Material komplet asi 7tis. + prace a geometrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
user Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Mam bilsteiny B4 - zatím jsem spokojený :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) Jaké tlumiče by jste mi doporučili na octu 1.6 75kW.Mám to jako rodinné vozítko (2 malé dětičky) takže asi né nic moc tvrdého ať to není pro malochy nepříjemné ale zase aby to trošku lip v zatáčkách sedělo.Díky za rady!!! Jsem na tom ouplně stejně (krom motorizace), se stejnými požadavky. Bilsteinů jsem se trochu "bál", koupil jsem v MJauto Kayaby ExcelG a jesem spokojen. Trochu víc drncání ve městě na dírách, ale jak se to rozjede je pohoda... Editováno: 6. Červen 2008, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Jsem na tom ouplně stejně (krom motorizace), se stejnými požadavky. Bilsteinů jsem se trochu "bál", koupil jsem v MJauto Kayaby ExcelG a jesem spokojen.Trochu víc drncání ve městě na dírách, ale jak se to rozjede je pohoda... Díky za odpověď asi po nich také sáhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Jaké jsou tlumiče Monroe nebo Monroe Reflex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Máte někdo na autě BILSTEIN B4 Gas?Jaké jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GloweringI Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) Jaké jsou tlumiče Monroe nebo Monroe Reflex? Zdravím, dal jsem po 200 000 ( octavia I/02 ,1,9TDI 66kw ) nové Monroe Sensa Trac ( nalákala mě cena , kterou mi dal známý ) . Je to dost tvrdé, losí test ok, příčné nerovnosti v zatáčkách - lehký odskok ( je třeba s tím počítat ) . Pokud není cesta rozbitá ( což je u nás výjimka ) není to nejhorší . Ale osobně to za dobrou volbu nepovažuji , asi jsem měl jít do jiných a připlatit . Editováno: 8. Červenec 2008, autor: GloweringI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 zdravím.. můžete poradit kolik teď stojí original tlumiče na O1 1,9TDI 66kw MR03 Mám na nich 170 000 km a už by si žádaly vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theado Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 čaute, pred nejakým časom nám auto z ničho nič začalo vrzgať a zistil som že sú to tlmiče. Aké by ste mi poradili? nechcem športové najračej originál také ako tam boli alebo podobné, znižovať sa nechystám kôli vjazdu do garáže jazdím iba po našich "Slovneských cestách" ked sa to cestami dá nazvať sama jama... auto je OCTAVIA 1998 1.8 Turbo 20V díkes moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 poradte mi nějaké sportovní tlumiče na okuldu 4x4, 1,8 turbo říkal jsem si bud V-MAXX výškově stavitelné, nebo KONI tuhostně stavitelné, ale nevím co bude pro mě lepší z těch variant poradte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Ja bych to videl na HP Sporting. V-Maxx nic moc, co jsem videl u kamose na SDI, a Koni nemam zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 U HP Sporting me prekvapuje jedna vec, ze jsou jich furt plny bazary... KONI jina liga, V-Maxx nebrat. Pripadne nejaka dalsi osvedcena znacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 U HP Sporting me prekvapuje jedna vec, ze jsou jich furt plny bazary... KONI jina liga, V-Maxx nebrat. Pripadne nejaka dalsi osvedcena znacka zajímalo by mě který bazary? lol nahoď linky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) tak co teda koupit??? HR??? nebo superSPORT co??? nebo natvrdo Editováno: 1. Září 2008, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 zajímalo by mě který bazary? lol nahoď linky Kdyz jsem schanel podvozek ja, HP Sporting byly nejprodavanejsi podvozky v bazarech, vzdy najeto par tisic a v perfektnim stavu. A tezko to bylo tim, ze "je jich nejvic" Vzhledem k tomu, ze nemam cas vyhledavat, jen sem lehce zagooglil a na prvnich 2 stranach je treba tohle... http://www.rallybazar.cz/ http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.c...n-o1590001.html http://speedpro.cz/sporting-skoda-fabia-sp...iny-p-1882.html http://www.berg-trophy.cz/inzerce.php?id=129 http://www.chipforum.cz/forum/viewtopic.ph...127&p=12696 A za prachy, co stoji novy, jsou u konkurence lepsi kousky, jen to holt neni cesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theado Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 čaute, pred nejakým časom nám auto z ničho nič začalo vrzgať a zistil som že sú to tlmiče. Aké by ste mi poradili? nechcem športové najračej originál také ako tam boli alebo podobné, znižovať sa nechystám kôli vjazdu do garáže jazdím iba po našich "Slovneských cestách" ked sa to cestami dá nazvať sama jama... auto je OCTAVIA 1998 1.8 Turbo 20V díkes moc za rady takže nikto nevie poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Chci koupit original tlumiče do Octavie 2003 nevíte náhodou od jaké značky je original?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 když se tu řeší tlumiče, mám ot, odešel někomu už po 60 tkm - OI 1.9 TDi 81 kw? Mě levý přední, sice neteče, ale je totál jedlý. Ostatní taky nic moc. Vše ostatní v poho, ale ty tlumiče mě hodně zaráží, protože každý píše výměna někde po 100 tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 když se tu řeší tlumiče, mám ot, odešel někomu už po 60 tkm - OI 1.9 TDi 81 kw? Mě levý přední, sice neteče, ale je totál jedlý. Ostatní taky nic moc. Vše ostatní v poho, ale ty tlumiče mě hodně zaráží, protože každý píše výměna někde po 100 tkm. ve škodováckém servisu jsem se ptal a nejčastěji mění tlumiče mezi 130 až 170 tisíc km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 hm, takže mám buď vadný kus či co, jelikož historii vozu znám moc dobře, takže těch 60 tis. je stopro natočených. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 blizard: to je opravdu moc málo. Já teď mám 130t km, minulý týden jsem byl na testování tlumičů a jsou v pořádku záleží taky kudy jezdíš, kolikrát to vezmeš někde po polní cestě, na chatu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.