pešír Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 nemá někdo zkušenost s prahovou lištou na zadní nárazník u FII combika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 chvilku jsem o tom přemýšlel, ale je malá...já to chtěl kvůli psovi a to by poškrábal všechno okolo, podle mě zbytečnost a designově nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 A co ten úplný přehoz přez nárazník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Mám ji na krátké Fabii a jsem spokojený, plní svůj účel pro kterou jsem si ji pořizoval- tedy nepoškrábání nárazníku při pokládce nakládaných zavazadel na práh pátých dveří. Nic víc od ní neočekávejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Já používám tohle....origo ze škodovky za 199,-Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 ZDE v e-shopu jsem našel krycí lištu nakládací hrany pro FII, vypadá trošku širší, než origo díl, ale tenhle stojí jen 298,-Kč včetně daně !!! Takže kdo si to odsud koupíte, hoďte sem fotky jak to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Já používám tohle....origo ze škodovky za 199,-Kč... jo to je také řešení...já to udělal jednodušeji, v kufru mám deku, kterou přehodím, když pes nastupuje... zadarmo:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Zdravim. Já mám už víc jak rok lištu od Milotecu, tu stříbrnou. Zatím spokojenost, očekávanou funkci plní, neodlupuje se. Stoprocentní ochrana to ale není. (našel jsem pár fotek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Zdravim. Já mám už víc jak rok lištu od Milotecu, tu stříbrnou. Zatím spokojenost, očekávanou funkci plní, neodlupuje se. Stoprocentní ochrana to ale není. (našel jsem pár fotek) Tak přesně takovej difuzor a vejfuk schánim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hutak Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) http://tuning.autodoplnky.cz/rgm/ochrana-k...oda-f-s34651231 bb http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/skoda-fabia-ii-tuning-prah-patych-dveri/ Editováno: 29. Prosinec 2010, autor: Hutak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Hutak: 2270,- za kus plastu je docela hodně... Já dávám palec dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 7. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 jako funkci to určitě splní víc, než ta hoření, ale za ty prachy bo to mohlo bejt klíďo chromový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Hutakovo je hustá. Ale ty prachy zato, to je fakt darda. Nešlo by sehnat nějakej starej bouranej kterej má zdravou tu část kam se dává ta lišta ochranná, vyříznout ho v pořadovaném tvaru a nalepit oboustrankou na nárazník na autě: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Nechal jsem si nalepit bezbarvou folii.Lištu jsem měl na f1 a drží se pod ní akorát bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesounam Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 standavfr - nemohl by jsi prosím dát foto jak to vypdá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Dám až po neděli.Časem to trošku vidět je,ale nic hroznýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Nemá někdo doma zboku rozstřelenej nárazník na combíka? Aby byla zdravá ta část na kterou se lepí ta lišta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Tak folie 1 m2 koupená v reklamce určená pro zatěžovaný pozemní povrchy v obchodákách za 150. Na tlouštku 0.2mm a zdá se to docela odolný. Byl to první pokus jak se to lepí a jak se to dá tvarovat. Příště to přetáhnu víc dolu a ještě trochu víc za koulí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ja si poridil na kufr tuto listu a ucel plni dle ocekavani. Neni to sice origos lista ale nevadi mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 A to je právě ono. Neni přetažená i přez tu spodní hranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.