Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám ji na krátké Fabii a jsem spokojený, plní svůj účel pro kterou jsem si ji pořizoval- tedy nepoškrábání nárazníku při pokládce nakládaných zavazadel na práh pátých dveří. Nic víc od ní neočekávejte

Vloženo

ZDE v e-shopu jsem našel krycí lištu nakládací hrany pro FII, vypadá trošku širší, než origo díl, ale tenhle stojí jen 298,-Kč včetně daně !!!

Takže kdo si to odsud koupíte, hoďte sem fotky jak to vypadá -_-

post-21233-1247090591_thumb.jpg

Vloženo
Já používám tohle....origo ze škodovky za 199,-Kč...

jo to je také řešení...já to udělal jednodušeji, v kufru mám deku, kterou přehodím, když pes nastupuje...:) zadarmo:-D

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravim. Já mám už víc jak rok lištu od Milotecu, tu stříbrnou. Zatím spokojenost, očekávanou funkci plní, neodlupuje se. Stoprocentní ochrana to ale není. (našel jsem pár fotek)

post-20514-1251454011_thumb.jpg

post-20514-1251454019_thumb.jpg

Vloženo
Zdravim. Já mám už víc jak rok lištu od Milotecu, tu stříbrnou. Zatím spokojenost, očekávanou funkci plní, neodlupuje se. Stoprocentní ochrana to ale není. (našel jsem pár fotek)

Tak přesně takovej difuzor a vejfuk schánim

• o 5 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 roky později...
Vloženo

Hutakovo je hustá. Ale ty prachy zato, to je fakt darda.

Nešlo by sehnat nějakej starej bouranej kterej má zdravou tu část kam se dává ta lišta ochranná, vyříznout ho v pořadovaném tvaru a nalepit oboustrankou na nárazník na autě:

• o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Tak folie 1 m2 koupená v reklamce určená pro zatěžovaný pozemní povrchy v obchodákách za 150. Na tlouštku 0.2mm a zdá se to docela odolný.

Byl to první pokus jak se to lepí a jak se to dá tvarovat. Příště to přetáhnu víc dolu a ještě trochu víc za koulí.

post-85140-0-28779400-1408652012_thumb.j

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...