pešír Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 zjistil jsem jednu závažnou věc. Mám úplně nonou fabii combi, takže bych měl mít na sklech 9 tzn. že r.v. je 09 a od b sloupků mám 8 (r.v. 08) známej to měl na autě, který prodaval, a nikde mu to nechtěly vzít, že prej bylo bouraný!!!! mrkněte si na to taky, třeba jenou dávaj skla, který zbyli. nebo to někde ve fabrice spadlo z pásu a dali mě tam jiný okna, ale to je asi blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 25. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 Pokud jsi kupoval skladovku, neznamená, že máš nové auto. Je sice nové, ale co když jim tam nějakou dobu stálo My auto kupovali taky v září 2007, ale výrobu mělo 2006, takže jim tam rok stálo Jinak nevím, kde to v tom kodu na skle hledat..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 26. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 ale tohle bylo takto: v úterý dodělali auto, ve ve čtvrtek mi ho přivezli do salonu a v pátek sem si ho odvez domů a to vše jen že sem byl VIP klient, to víš známý jsou známý, jinak bych musel čekat až do konce srpna. a a ten r.v. by měl být úplně poslední číslo v úplně posledním řádku (dole) takže když máš r.v. 2006 tak tam bude 6 nebo 06. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 a co je jako za problem, kdyz budou skla na aute starsi? Napadlo te treba, ze ty skla lezej na sklade a na auto se montujou, proste az na ne prijde rada?? Prece si nemyslis, ze vsechny komponenty ti vyrobej ve stejnej den, tyden, mesic? Verim, ze kdejakej sroubek, muze bej i nekolik let starej. Problemy s prodejem auta jsou kravina. Sklo preci mohlo prasknou a davat novy ap. to by musel bejt nekdo hodne odvaznej, aby mi rikal do oci, pri prodeji auta, ze mu chci prodat bourany auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 No, já to třeba kontroluji. Přední, neni problém, stačí kamínek a je to, ale když nesedí třeba tři skla, ta to je podezřelé. pešír: nemáš náhohouSunSet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2009 Kucí mě menili přední a tam pro jistotu žádný takový číslo ani není "help" leda, že by bylo z roku výroby 2001 nebo předvýroba 2011 a co se týče neměnených skel, tak tam nemám tak jak to popisuje pešír, ale v druhým řádku co by asi jediný šlo, tak mám 006 tkaže je to asi od medelu jiné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Musíš si to zvěčit, nešlo mi to vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Loni mně v jednom salonu dokonce říkali, že u některých skladových aut je VIN rok 2007 a v techničáku je uveden rok výroby 2008.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 (editace) EDIT: nevim co se děje, kdyžtak ty duplicity někdo smažte, já bohužel nemůžu.. Editováno: 27. Červenec 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Rok výroby se neuvádí, pouze rok uvedení do provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 jo, tak to bude vono. mně to bylo taky divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 2. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 No, já to třeba kontroluji. Přední, neni problém, stačí kamínek a je to, ale když nesedí třeba tři skla, ta to je podezřelé.pešír: nemáš náhohouSunSet? náhodou ten SunSet mám, proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Protože jsou víc tonované a možná byly vyrobeny jindy, nedávají se tak často. Kbyž dají sadu skel, tak pasuje r.v. ale když dají sunset, tak to muže byt delší dobu skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 KOukal jsem a mám to tam Díky za foto Po výměně mám to přední teda s jiným rokem.. By mě zajímalo, kde ty díly berou Nevíte ještě jak je to s plasty dekly atd.. kde tam se najde ten rok výroby resp. MR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 má fabia na sklech taky část VINu jako R? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 KOukal jsem a mám to tam Díky za foto Po výměně mám to přední teda s jiným rokem.. By mě zajímalo, kde ty díly berou Nevíte ještě jak je to s plasty dekly atd.. kde tam se najde ten rok výroby resp. MR? Na plastech je to vyražené v takovém kolečku na rubu dílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 (editace) Musíš si to zvěčit, nešlo mi to vyfotit Ha Woody,ty máš za sklem ten bazmecht co nemůžu sehnat takový plastík na třeba parkovaci kartičku.... Kde jsi k tomu přišel Editováno: 4. Srpen 2009, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 ma to kazda FII a tusim aj Room od vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Ha Woody,ty máš za sklem ten bazmecht co nemůžu sehnat takový plastík na třeba parkovaci kartičku.... Kde jsi k tomu přišel To už tam je od výroby, zajeď do škodofky, prý to stojí dvacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 jo tak v pár škodovkách jsem už byla,sháněla jsem to už na fávo a bud mi řekli že je to tam od výroby nebo dělali že neví o čem mluvím ale dostala jsem typ na Jarov a tam zítra frčím přehlásit fávo tak se tam zastavím a snad budu mít štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Kdybys to nesehnala, tak písni, já bych s tím něměl mít problém to sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Kdybys to nesehnala, tak písni, já bych s tím něměl mít problém to sehnat děkujíííííííí taková mini věcička ale jak by dokázala potěšiti srdce mé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 má fabia na sklech taky část VINu jako R? Nie, nemá a ani nemala. Marí sa mi ale, že už od MR09 to nemá ani Roomster a takisto ani faceliftovaná OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 (editace) Já to eště mám, ale výroba byl přelom června a července 2008. Zkusím se podívat na nový kusy až pudu na Yetiho. Osobně si myslím, že je to dobrá věc. Je ale otázka, jestli se dneska VIN ještě nějak přeráží. Editováno: 4. Srpen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.