P2M Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Vyčistil jsem hlíny na léto zepředu i zezadu tak, že vypadají jako nový. Pak jsem je 2x zepředu i zezadu navoskoval a vyleštil. Potom jsem si na cutteru vykrojil samolepky o průměru 16", a ty jsem nalepil na ráfky z obou stran - ochrana proti stečení pěny na gumy od ArmorAll - když uschne na kovu, tak lepí a chytá sajrajt. No a pak jsem je v koupelně, co máme u garáží, nastříkal tou pěnou, takže se gumy lesknou jako psí koule. Šla okolo moje princezna a konstatovala, že jde pro Zlatý stránky a bude hledat číslo na Chocholouška... ...jsem normální, nebo ne teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tak to je vymalovano... Ty blaho, tady si myslim, ze je chocholousek zbytecnej... To je rovnou na ustavni peci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 uplně normální!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 klobuk dolu pred takymi borcami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Ja osobne si myslim ze sem naprosto normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tak s tim by se mi fakt nechtelo drbat. ) Ale kdyz ma nekdo na to cas, tak proc ne . ) Blbe je, ze se jednou projedes v nejakem hnoji a cela prace v tahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Tak tohle je parádní práce, smekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Ach ta láska asi jsem taky "uchylnej" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Co je na tom divnyho??? Ja jsem se s novyma kolama koupal ve vane (kacenka musela jit stranou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttommirs Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Hmmmm....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 P2M mame rovnaku diagnozu,takze si v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Pošlu na tebe Chocholouška z Bohnic Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 Spíš pište kdo je"normální",jinak patřím do klubu osobě to považuji za normální ritual péče o autí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 4. Duben 2006 Sdílet Vloženo 4. Duben 2006 si normalny je to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Me to normalni prijde...pac kdyz umejvam auto tak to delam 6 hodin...A toho meju tak jednou tydne,dle situace..mam za to doma i pohary.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 6 hodin?????kecáš!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 6 hodin?????kecáš!! Ne,nekecam...Rodina vcetne kamosu ze me maji kompletni prdel..vsichni mi rikaj lestenka a kamosi si ode me nechavaji umyvat auta,pac nezazili aby jim nekdo umyl auto lepe...6 hodin mam na mysli kdyz je auto komplet zasrane..pokud jen prelestuji tak tak 2 az 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Jo,tak ty 2 hoďky si s tím taky hraji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Studaku tak to si majster.Ja umyvavam auto kazdy tyzden 4-5 hodin a uz ma maju za blazna v praci.Ale pozeram ze ty si ma prekonal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Ohlédně těch al kol je vše v naprostém pořádku leštím je taky! Auto myju a všichni se diví, když jsem po zimě dával auto do kupy a vzal jsem si v práci na to den volna a dělal to dohromady 2 celé dny + den na přezutí Prý myju auto častěji než sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 P2M: ses BOREC!!! Chudej Student: 6 hodin je fakt vykon... ja lestim tak 3 hodiny max... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Studaku tak to si majster.Ja umyvavam auto kazdy tyzden 4-5 hodin a uz ma maju za blazna v praci.Ale pozeram ze ty si ma prekonal Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva . Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva . Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? Ja umyvavam auto po praci na vymenikovej stanici.Je tam teplo klud a hlavne moznost na umytie.Vyuzivam to vzdy ked je moznost.Ale bral by som aj vlastnu garaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva . Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? Ja umyvavam auto po praci na vymenikovej stanici.Je tam teplo klud a hlavne moznost na umytie.Vyuzivam to vzdy ked je moznost.Ale bral by som aj vlastnu garaz. No jo, to by sme asi brali viaceri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.