Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vyčistil jsem hlíny na léto zepředu i zezadu tak, že vypadají jako nový. Pak jsem je 2x zepředu i zezadu navoskoval a vyleštil. Potom jsem si na cutteru vykrojil samolepky o průměru 16", a ty jsem nalepil na ráfky z obou stran - ochrana proti stečení pěny na gumy od ArmorAll - když uschne na kovu, tak lepí a chytá sajrajt. No a pak jsem je v koupelně, co máme u garáží, nastříkal tou pěnou, takže se gumy lesknou jako psí koule. Šla okolo moje princezna a konstatovala, že jde pro Zlatý stránky a bude hledat číslo na Chocholouška... :D

...jsem normální, nebo ne teda? :smich:;)

• Autor
:p

Tak to je vymalovano... Ty blaho, tady si myslim, ze je chocholousek zbytecnej... To je rovnou na ustavni peci :smich:

uplně normální!!

:smich: klobuk dolu pred takymi borcami

-_-

Ja osobne si myslim ze sem naprosto normalni :)

Tak s tim by se mi fakt nechtelo drbat. :o) Ale kdyz ma nekdo na to cas, tak proc ne . :o) Blbe je, ze se jednou projedes v nejakem hnoji a cela prace v tahu.

Tak tohle je parádní práce, smekám. :disgust:

Ach ta láska asi jsem taky "uchylnej" :):)

Co je na tom divnyho??? ;) Ja jsem se s novyma kolama koupal ve vane :D (kacenka musela jit stranou) :D

Hmmmm....... ;)

P2M mame rovnaku diagnozu,takze si v poho -_-

Pošlu na tebe Chocholouška z Bohnic :D:D:D:D Super

Spíš pište kdo je"normální",jinak patřím do klubu -_- osobě to považuji za normální ritual péče o autí.

si normalny je to v pohode ;):D-_-

Me to normalni prijde...pac kdyz umejvam auto tak to delam 6 hodin...A toho meju tak jednou tydne,dle situace..mam za to doma i pohary..:)

6 hodin?????kecáš!!

6 hodin?????kecáš!!

Ne,nekecam...Rodina vcetne kamosu ze me maji kompletni prdel..vsichni mi rikaj lestenka a kamosi si ode me nechavaji umyvat auta,pac nezazili aby jim nekdo umyl auto lepe...6 hodin mam na mysli kdyz je auto komplet zasrane..pokud jen prelestuji tak tak 2 az 3...

Jo,tak ty 2 hoďky si s tím taky hraji

Studaku tak to si majster.Ja umyvavam auto kazdy tyzden 4-5 hodin a uz ma maju za blazna v praci.Ale pozeram ze ty si ma prekonal :D:smich::smich:

Ohlédně těch al kol je vše v naprostém pořádku leštím je taky!

Auto myju a všichni se diví, když jsem po zimě dával auto do kupy a vzal jsem si v práci na to den volna a dělal to dohromady 2 celé dny + den na přezutí

Prý myju auto častěji než sebe

P2M: ses BOREC!!! ;)-_-

Chudej Student: 6 hodin je fakt vykon... ja lestim tak 3 hodiny max... -_-

Studaku tak to si majster.Ja umyvavam auto kazdy tyzden 4-5 hodin a uz ma maju za blazna v praci.Ale pozeram ze ty si ma prekonal :D:smich::smich:

Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva :). Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? :)-_-

Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva :). Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? :)-_-

Ja umyvavam auto po praci na vymenikovej stanici.Je tam teplo klud a hlavne moznost na umytie.Vyuzivam to vzdy ked je moznost.Ale bral by som aj vlastnu garaz. :(

Bemo, keby som mal tu moznost tak lestim svojho milacika tiez tak raz za tyzden, dva :). Mas vlastnu garaz, alebo vies o nejakom nerusenom mieste kde sa clovek moze so svojim stvorkolesovym milacikom castejsie pomaznat? :)  -_-

Ja umyvavam auto po praci na vymenikovej stanici.Je tam teplo klud a hlavne moznost na umytie.Vyuzivam to vzdy ked je moznost.Ale bral by som aj vlastnu garaz. :(

No jo, to by sme asi brali viaceri :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.