mira Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 noooo nářez........ale teď de vo to kolikrát do roka to děláš....jestli víc jak 2x tak směr Havl Brod....ale aspoń je vidět že jí miluješ.a když moluješ tak není co řešit néééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 sakra proč to O je vidle I... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 (editace) P2M:Jak píše Mira "Když ji miluješ není co řešit" + Každej máme nějakou tu úchylku. Editováno: 5. Duben 2006, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 2 P2M: Já to říkal hned, že si zralej na Chocholouška... Super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Chudej student: vytej v klubu celkem normalka, malo kdy se stane ze to jen tak osplechnu to musim herdek pospichat ale jinak si hraju a placam ruzny prostredky meju vsechno i motor, ruzne spatne dostupny mista a jako zacatek tak na osmou hodinu v sobotu a clovek ma praci tak do tech dvou tri hodin . Pak vemu auti a vyrazim na projizdku a pak vecer nekam na pokec s kamosema hodne se to u nas sjizdi na shelce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Tak jsem dneska taky lestil kola a zitra na prevazeni a prezuti No par hodin to zabralo... Nicmene takovej blazen jako P2M nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Tak to ja jsem druhej extrem, sem v utery tam dal hliníkáče a jeste na nich byly zbytky sole. Den na to jsem natiral brzdice, ale tem kolum to vratim, koupil jsem nejakou sracku na ne, a odvdecim se jim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Hurá tak to vypadá že jsem normálí. Už jsem myslel, že to dělám jen já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Jó rejpalové z okolí to znám taky. Na to mám jednoduchej argument: "Já se myju každý den,tak nevydím problém v tom mýt auto jednou týdně" Jo a ještě jedna zásada: Jaké auto takovej pán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 A v sobotu se vrhnu na interier Koupil jsem aktivni cistic plastu, tak se tesim az ho prubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Chudej student: vytej v klubu celkem normalka, malo kdy se stane ze to jen tak osplechnu to musim herdek pospichat ale jinak si hraju a placam ruzny prostredky meju vsechno i motor, ruzne spatne dostupny mista a jako zacatek tak na osmou hodinu v sobotu a clovek ma praci tak do tech dvou tri hodin . Pak vemu auti a vyrazim na projizdku a pak vecer nekam na pokec s kamosema hodne se to u nas sjizdi na shelce . Jaka je to Shellka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaspur Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Kup si něco, co si takovou péči zaslouží (M3, Gallardo, Modena apod.), když se budeš kravit s něčím takovým, nikdo nad tím okem nemrkne. P.S. Myslím to v dobrém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Kup si něco, co si takovou péči zaslouží (M3, Gallardo, Modena apod.), když se budeš kravit s něčím takovým, nikdo nad tím okem nemrkne. P.S. Myslím to v dobrém nebo combika 1,4 eMpéíí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Jinak fšem díky za podporu. Jsem rád, že stejný adepti na ústávní péči se nepočítají na jednotky, ale na desítky Jinak někdo podotýkal, že jednou s tím projedu špínu a nic poznat nebude - omyl, protože díky tomu vosku se ta špína daleko míň drží a taky následná očista je dílem minut Navíc mám rád, když ty kola i po 3 sezonách vypadají furt jako nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ja to nepovažujem za úchylku. Aj si pri čistení auta a leštení perfektne oddýchnem. Proste pohodička! A ešte ten pohľad na čistučké auto, to je niečo úžasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 P2M: ty baho, az pojedes zitra rano do Kosmonos, tak jed jeste cca 1,5 km dal do kopce a po leve strane je psychyatricka lecebna............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 P2M: ty baho, az pojedes zitra rano do Kosmonos, tak jed jeste cca 1,5 km dal do kopce a po leve strane je psychyatricka lecebna............. Nezapomeň, že vim, kde bydlíš a kam chodíš do školy, pako! BTW 2 All: právě sem přezul a sednu k netu a na iDnes píášou, že se vrátí sníh a bude móóc pršet......takže zákon schválnosti opět zafungoval.......jo a nemáte zač, to já rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaVa Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Ja robim pri prezuvani temer to iste osetrenie pneu pre polrocnym uskladnenim - uplna normalka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Nedělej si starost znám uchylnější lidi a p=řipadám si taky "úplně normální" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.