Přejít na obsah

Jsem normální

P2M

Doporučené příspěvky

Chudej student: vytej v klubu celkem normalka, malo kdy se stane ze to jen tak osplechnu to musim herdek pospichat ale jinak si hraju a placam ruzny prostredky meju vsechno i motor, ruzne spatne dostupny mista a jako zacatek tak na osmou hodinu v sobotu a clovek ma praci tak do tech dvou tri hodin :). Pak vemu auti a vyrazim na projizdku a pak vecer nekam na pokec s kamosema hodne se to u nas sjizdi na shelce :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chudej student: vytej v klubu celkem normalka, malo kdy se stane ze to jen tak osplechnu to musim herdek pospichat ale jinak si hraju a placam ruzny prostredky meju vsechno i motor, ruzne spatne dostupny mista a jako zacatek tak na osmou hodinu v sobotu a clovek ma praci tak do tech dvou tri hodin :). Pak vemu auti a vyrazim na projizdku a pak vecer nekam na pokec s kamosema hodne se to u nas sjizdi na shelce :D.

Jaka je to Shellka?

Odkaz ke komentáři

Jinak fšem díky za podporu. Jsem rád, že stejný adepti na ústávní péči se nepočítají na jednotky, ale na desítky ;)

Jinak někdo podotýkal, že jednou s tím projedu špínu a nic poznat nebude - omyl, protože díky tomu vosku se ta špína daleko míň drží a taky následná očista je dílem minut ;) Navíc mám rád, když ty kola i po 3 sezonách vypadají furt jako nový. :)

Odkaz ke komentáři

Host Guest_P2M
P2M: ty baho, az pojedes zitra rano do Kosmonos, tak jed jeste cca 1,5 km dal do kopce a po leve strane je psychyatricka lecebna............. :p:p;)

Nezapomeň, že vim, kde bydlíš a kam chodíš do školy, pako! ;)

BTW 2 All: právě sem přezul a sednu k netu a na iDnes píášou, že se vrátí sníh a bude móóc pršet......takže zákon schválnosti opět zafungoval.......jo a nemáte zač, to já rád :D;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...